Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:278, Did:0, useCase: 3

Apbalvotas Ķekavas novada 1. līgas florbolistes

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Apbalvotas Ķekavas novada 1. līgas florbolistes
Foto: www.floorball.lv

Latvijas Florbola savienības ģenerālsekretārs Juris Kokainis viesojies Ķekavā, lai pasniegtu bronzas medaļas par izcīnīto 3. vietu 1. līgā.

Sieviešu pirmajā līgā šajā sezonā izslēgšanas spēles netika aizvadītas un komandu liktenis tika izšķirts pēc regulārās sezonas, kurā tika izspēlēti četri apļi. Lai gan līdz zelta medaļām bija tālu, jo "Rīgas Lauvu" komanda visas sezonas garumā cieta zaudējumu tikai vienā spēlē, tomēr no sudraba medaļām Ķekavas novada komandu šķīra vien divi punkti. Individuālajā statistikā gan pārliecinoši pārākas bija tieši ķekavietes, jo pirmās divas vietas ieņēma Aija un Līga Vancānes ar attiecīgi 47 un 44 punktiem, kamēr nākamajai sekotājai no "Rīgas Lauvām" 27 punkti.

Rezultatīvākās Ķekavas novada komandas spēlētājas:

V.Vārds un UzvārdsPozīcijaV.P.P
1.Aija Vancāneuzbrucēja39847
2.Līga Vancāneuzbrucēja143044
3.Kristīna Deginauzbrucēja7815
4.Dace Ametereuzbrucēja617
5.Inga Jurgevicaaizsardze437

Latvijas Florbola savienība apsveic Ķekavas novada komandu ar izcīnītajiem panākumiem un novēl veiksmi arī turpmākajā darbībā.

Izmatotie resursi:
floorball.lv: Latvijas Florbola savienība | Sākums