Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:278, Did:0, useCase: 3

"Rīgas Lauvas" un "Ķekavas Novads" svin uzvaras

"Rīgas Lauvas" un "Ķekavas Novads" svin uzvaras
"Irlava/Tukums" florbolistes

Foto: fkirlava.lv

Divās vakar notikušajās Hipolīzings Florbola čempionāta sieviešu 1. līgas spēlēs uzvaras svinēja "Rīgas Lauvas", kas savā laukumā ar 8:6 pārspēja "Rubeni-1", bet "Ķekavas Novads", kas uzņēma "Irlava/Tukums" meitenes, bija pārākas pagarinājumā ar 8:7.

"Rīgas Lauvas" spēles izskaņā izrauj uzvaru

Spēle Rīgā iesākās ar laukuma saimnieču precīzo metienu. Trešdaļas turpinājumā divi precīzi raidījumi viešņām ļauj izvirzīties vadībā, tomēr prieki bija īsi, jo pēc dažām sekundēm rīdziniece Katrīne Šleiva atjaunoja neizšķirtu. Līdz perioda beigām abas komandas apmainījās precīziem metieniem, noslēdzot pirmo trešdaļu visai rezultatīvi – 3:3.

Otrajā trešdaļā abas komandas apmainījās precīziem raidījumiem, vispirms Ieva Lipinska vadībā izvirzīja rīdzinieces, bet Paula Egle rezultātu līdzsvaroja. Pirms pēdējās trešdaļas neizšķirts – 4:4.

Pēdējā trešdaļa iesākās ar rubenietes Zandas Bērziņas precīzo metienu, bet rīdzinieces ātri atbildēja ar diviem precīziem metieniem, vispirms Katrīne Šleiva guva savus trešos vārtus, bet Maija Driķe savus pirmos. Tuvojoties trešās trešdaļas beigām ”Rubene-1” panāca izlīdzinājumu, vārtus guva Maija Zēmele, tomēr rīdzinieces panāca savu, divi Montas Ločmeles precīzie metieni nosvēra uzvaras kausus par labu rīdziniecēm. Spēle noslēdzās 8:6 par labu ”Rīgas Lauvām”.

"Ķekavas Novads" uzvar un iegūst otro vietu tabulā

Lai gan mača pirmā trešdaļa neliecināja par labu laukuma saimniecēm no Ķekavas, tomēr viņas prata mobilizēties atlikušajai spēles daļai un uzvarēt.

Spēles sākumā vārtus guva laukuma saimnieces, kad precīzi meta Aija Vancāne, tomēr līdz trešdaļas beigām ”Irlava/Tukums” guva trīs bez atbildes vārtus, jāpiebilst, ka divas bumbiņas savos vārtos nogādāja pašas ”Ķekavas” meitenes.

Otrās trešdaļas sākumā divus vārtus guva jau iepriekš pieminēta Aija Vancāne un rezultāts kļuva neizšķirts, tomēr šo trešdaļu sev par labu noslēdza ”Irlava/Tukums”, Elīnas Zālmanes personā.

Pēdējā trešdaļā rezultāts auga pakāpeniski, un tas noslēdzas neizšķirti – 7:7, sekoja pagarinājums, kurā māsas Vancānes atnesa uzvaru ”Ķekavas Novadam”, savus piektos vārtus spēle guva Aija, bet rezultatīvi asistēja Līga, kurai šī bija sestā rezultatīvā piespēlē šajā spēlē.

Sieviešu pirmajā līgā spēlē tikai četras komandas, par izteiktu līderi kļuvušas ”Rīgas Lauvas”, ”Ķekavas Novads” ar ”Irlava/Tukums” cīnās par otro vietu, bet pastarīša loma atvēlēta ”Rubene-1” meitenēm.

"Rīgas Lauvas" - "Rubene-1" - 8:6 (3:3, 1:1, 4:2)

Metieni:
45:29 (17:10, 16:8, 12:11)
Rezultatīvākās:
"Rīgas Lauvas" - Katrīne Šleiva 4 (3+1), Monta Ločmele 4 (3+1)
"Rubene-1" - Liene Logina 3 (1+2)

"Ķekavas Novads" - "Irlava/Tukums" - 8:7 (1:3, 2:1, 4:3, 1:0)

Metieni:
36:43 (13:18, 13:13, 7:10)
Rezultatīvākās:
"Ķekavas Novads" - Līga Vancāne 8 (2+6), Aija Vancāne 5 (5+0)
"Irlava/Tukums" - Agneta Švāne 3 (1+2)

Pirmā līga sievietēm

VietaKomandaSpēlesUzvarasZaudējumiVārtu attiecībaPunkti
1.Rīgas lauvas7702321
2.Ķekavas Novads844611
3.Irlava/Tukums633(1)-410
4.Rubene-1707-250

Izmantotie resursi: floorball.lv