Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:347, Did:0, useCase: 3

Piektdien skeitparka "Monsterparks" atklāšana

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

29.janvārī Purvciemā notiks oficiāla ''Monsterparka'' atklāšana. Tā sāksies ar sacensībām skeitbordā, agresīvajā skrituļslidošanā, BMX, MTB un turpināsies ar vērienīgu ''afterparty''.

Sacensībās piedalīsies labākie no labākajiem pašmāju braucējiem, kaimiņi no Lietuvas un Igaunijas, kā arī uzaicinātie viesi no Austrijas, Francijas un Skotijas. Lai piedalītos šajā pasākumā, Rīgā jau notikušas atlases sacensības, un ir zināmi visu to dalībnieku vārdi, kuriem būs iespēja piedalīties „Monsterparka” atklāšanas sacensībās.

Vakara programmā ar iesildošo koncertu pirms savas Vislatvijas koncerta tūres uzstāsies reperis Gacho, kurš uz skatuves kāps kopā ar Faktu un DJ Aspirīnu. Koncertprogrammā būs iekļautas dziesmas no Gacho jaunā albūma „Gatis Irbe” un šis tas arī no senākiem laikiem.

Sacensības organizē Ekstrēmo sporta veidu attīstības fonds „ESAF”, „Latvijas skeitborda federācija” un pasākumu „Monsterparks”. Sacensības 29.janvārī Kroņa ielā 13A notiks no plkst. 16:00.

„Monsterparks” būs lielākais slēgtais skeitparks Baltijā, un ekstrēmo sporta veidu braucēji to varēs apmeklēt katru dienu.

Informāciju sagatavoja:
Gints Gailītis