Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:347, Did:0, useCase: 3

Ekstrēmo sporta veidu apģērbu pārdošanas apjomi pieauguši piecas reizes

Andrejs Siliņš

Ekstrēmo sporta veidu apģērbu pārdošanas apjomi pieauguši piecas reizes
Foto: Veikborda klubs Jūrmalā www.delawake.lv

Ekstrēmo sporta veidu apģērbu līniju pārdošanas apjomi pēdējo desmit gadu laikā ir auguši apmēram piecas reizes, tā liecina Latvijas vadošā sporta preču tirgotāja "Sportland" aprēķini.

Kopumā ekstrēmo sporta veidu apģērbu pārdošanas apjomi jau veido 12% no visiem "Sportland" pārdotajiem zīmoliem, bet stabilas līderu pozīcijās joprojām saglabā tādi tradicionālie sporta veidi kā skriešana, futbols un fitness.

"Sportland" novērojumi liecina, ka ekstrēmie sporta veidi Latvijā kļūst arvien populārāki un cilvēku skaits, kas nodarbojas ar netradicionālajiem sporta veidiem turpina strauji pieaugt, tas attiecas gan uz vasaras sporta veidiem – veikbords, kaitbords un sērfings, kā arī ziemas sporta veidu – snovbords. Tāpēc ņemot vērā šīs tendences "Sportland" nākotnē plāno specializēties arī ekstrēmo sporta viedu tehniskajā piedāvājumā – dēļi, hidrotērpi utt.

"Sākotnēji ar ekstrēmajiem sporta veidiem Latvijā nodarbojās nelielas domubiedru grupiņas, bet pašlaik tā jau izaugusi par veselu kustību, kas sevī iekļauj gan noteiktu dzīves, gan ģērbšanās stilu. Pašlaik tie vairs nav uzskatāmi par ekskluzīvu, bet demokrātisku brīvā laika pavadīšanas veidu," uzsver "Sportland" zīmola vadītāja un mārketinga vadītāja Laura Ošiņa.

"Sportland" kā vadošais sporta preču tirgotājs Latvijā jau desmit gadus seko līdzi jaunākajām sporta un aktīva brīvā laika pavadīšanas tendencēm pasaulē, esot pirmie, kas tās iedzīvina arī Latvijā. Uzņēmums orientējas uz skriešanas, velo, futbola un fitnesa virzieniem, kas ir populārākie aktīvie brīvā laika pavadīšanas veidi Latvijā. Vienlaikus "Sportland" iesaistās Latvijai un sporta faniem nozīmīgu basketbola, futbola, hokeja u.c. pasākumu atbalstā, piemēram, Nike Rīga Run, veikborda, sērfinga un kaitborda čempionāti, teniss u.tml.

"Sportland" dibināts 2001. gadā un jau desmit gadus ir vadošais sporta preču tirgotājs Latvijā. Šobrīd uzņēmuma ir 9 veikali, kas darbojas visā Latvijā. SPORTLAND pārstāvētie zīmoli: "Nike", "adidas", "Reebok", "Puma", "Converse", "Protest", "O’Neil", "Vans".

Informāciju sagatavoja
Laura Ošiņa
SPORTLAND mārketinga vadītāja

  +6 [+] [-]

, 2010-08-23 11:32, pirms 14 gadiem
"Sportland" dibināts 2001. gadā un jau desmit gadus ir vadošais sporta preču tirgotājs Latvijā.
Muļķības - sporta preču tur nav, tur ir tikai lupatas. Ja vajag kādu inventāru tad uz to veikalu nav vērts iet.

     [+] [-]

, 2010-08-23 11:38, pirms 14 gadiem
reklāma, bet nauda ta kkā japelna!

     [+] [-]

, 2010-08-23 11:47, pirms 14 gadiem
Chazz rakstīja: Muļķības - sporta preču tur nav, tur ir tikai lupatas. Ja vajag kādu inventāru tad uz to veikalu nav vērts iet.
Precīzi, vienas vienīgas lupatas un pižonu apavi. Tur vienīgi getras futbolam var nopirkt. Ja vajag kādu īstu sporta preci, tad jāmeklē speciāli veikali, piemēram, Hawaii Express, Ceļotājs utt.