Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:347, Did:0, useCase: 3

20. decembrī Žagarkalnā svinēs Pasaules Snovborda dienu!

20. decembrī Žagarkalnā svinēs Pasaules Snovborda dienu!
Šons Vaits un viņa Project X
Autors: Red Bull Photofiles

Svētdien, 20. decembrī, Latvijā pavisam oficiāli sāksies snovborda sezona, jo Žagarkalnā tāpat kā 133 citos pasākumos visā pasaulē notiks Pasaules Snovborda diena jeb World Snowboard Day!

Visā pasaulē World Snowboard Day notiek jau 4. reizi un šķiet, ka šoreiz kā reizi ir īstais brīdis to apvienot ar Baltijas labākā snovborda parka sezonas atklāšanu. Un tā arī darām! Parka atklāšanas mazais pasākums būs improvizēts jam session un labāko triku autori saņems balvas, bet arī visiem pārējiem būs iespēja tikt pie kādas.

„Snovbords jau sen vairs nav ekskluzīvs sporta veids, kas domāts ekstrēmistiem. Snovot var ikviens. Pasaules Snovborda diena ir īpašs notikums un svētki visiem ziemas prieku baudītājiem. Ticu, ka dēļi jau uzasināti un ievaskoti, sniegs sarūpēts un Žagarkalnā slīd kā pa sviestu. Tiekamies uz kalna!” uz pasākumu aicina Zelta Zivtiņas Oskars.

Pirmajiem 100 dalībniekiem, kas ieradīsies pasākuma vietā būs iespēja saņemt ekskluzīvo ( jo mazā tirāžā izdoto) žurnālu The Red Bulletin, kurā ir plašs apraksts par Šona Vaita „Project X” un BURTON jaunāko sezonas katalogu. Tātad katram no pirmā simtnieka žurnāls rokā bez maksas un katalogs kabatā. Tāpat arī īpašas pārsteigumu dāvanas dalībniekiem būs sarūpējusi Zelta Zivtiņa.

Pasākuma noslēgumā notiks Burton jaunās filmas "B" pirmizrāde Latvijā, bet pirms tam mierīgākai noskaņai spēlēs Martin Confused. Īpašā cena pasākuma dalībniekiem - 5 stundas = Ls 7! Labāko triku autors saņems Aerodium dāvanu karti, un, protams, ka neizpaliks arī Red Bull meitenes un pats Red Bull Energy Drink.

Vairāk informācijas par pasākumu: buzzpodium.lv: Pasaules snovborda dienas Žargarkalnā svinības!...

Vairāk informācijas par Pasaules Snovborda dienu:

worldsnowboardday.com