Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:347, Did:0, useCase: 3

Šonedēļ sākas LMT Latvijas veikborda čempionāts

Piektdien un sestdien, 19. un 20.jūnijā, notiks LMT Latvijas veikborda čempionāta pirmais posms veikborda klubā „ProMobius”, ar ko tiks atklāta 2009.gada vasaras sacensību sezona.

Sacensības norisināsies divas dienas: 19.jūnijā notiks dalībnieku reģistrācija un kvalifikācijas braucieni, bet 20.junijā plkst.12.00 varēs vērot kvalifikācijas barejeru pārvarējušo dalībnieku sacensības jeb finālu.

Sestdienas finālbraucieniem kvalificēsies pieci labākie no katras vecuma grupas, kuri jau sestdien startēs atbilstoši kvalifikācijā uzrādītajiem rezultātiem. Kvalifikācijas braucieni ir jāveic ikvienam, kas vēlas piedalīties LMT Latvijas veikborda čempionāta pirmajā posmā un iegūt punktus kopvērtējuma ieskaitē.Kvalifikācija pirmā posma fināliem notiks Ādažos, klubā „Promobius” jau piektdien, 19. jūnijā, no plkst. 15:00 līdz 21:00.

LMT Latvijas veikborda čempionātā par čempionu tituliem sacentīsies dalībnieki sešās grupās - juniori līdz 14 gadiem (atsevišķas grupas meitenēm un zēniem), juniori līdz 18 gadiem (arī divas grupas), kā arī sieviešu un vīriešu meistaru grupā.Kopumā šosezon būs trīs LMT Latvijas čempionāta posmi un starptautiskais veikborda šovs „Riga Wakeboard Cup‘09”, kas pulcēs pazīstamus pasaules braucējus un skatītajiem nodrošinās lielisku šovu.

LMT Latvijas Veikborda Čempionāts:
20.jūnijs - Ādaži
11. jūlijs - Jūrmala
14. augusts – Rīga

     [+] [-]

, 2009-06-16 20:01, pirms 15 gadiem
japiedalas