Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:347, Did:0, useCase: 3

"Gada skeiteri" - Skaraine un Valpēters

Renārs Buivids
Renārs Buivids

"Gada skeiteri" - Skaraine un Valpēters
"Gada skeitere" Lienīte Skaraine
Foto: Renārs Buivids

Latvijas Skeitborda federācija sestdien "Gada skeiteru" balvas pasniedza slalomistei Lienītei Skarainei un strītstailistam Dāvim Valpēteram.

Uz "Gada skeitera" titulu slalomā līdzās 2009.gada Eiropas čempionei Lienītei Skarainei (Talsi) pretendēja arī 2009.gada Eiropas čempions Jānis Kuzmins (Olaine) un pasaules rekordists Gustavs Gailītis (Rīga).

Strītstailā sezonas ranga 1.vietas ieguvējs Valpēters (Rīga) konkurēja ar Rūdolfu Baltiņu, Frici Štrausu un Normundu Cīruli.

"Gada skeitera" tituls junioru konkurencē slalomā tika jūrmalniekam Jurim Grundulim, bet strītstailā - Jurģis Ķemlers (Ugāle).

Pirmo reizi tika piešķirta arī balva par labāko video. Šo trofeju saņēma "SeaSideSk8" kompānijas videofilmai un tās pārstāvim Rūdolfam Baltiņam.

Nominācijā "Labākais smilšpapīra apstrādātājs" par nepārspējamu šogad tika atzīts Egons Avots. Par veiksmīgāko atgriešanos skeitbordā tika apbalvoti liepājnieki Valdis Sermols un Armands Sausiņš. Kā paraugs ilggadībai tika apbalvots Edžus Konošonoks no Priekuļiem.

Savukārt par straujāko progresu tika apbalvota 12 gadus vecā Anna Gailīte, kura sacensību sezonu sāka iesācēju grupā, tad startēja junioru grupā un sezonu noslēdza Čehijā, izcīnot divas trešās vietas dāmu grupā, kā arī Marks Kiseļovs.

Latvijas Skeitborda federācijas (LSF) veidoto žūrijas komisiju veidoja skeitborda fotogrāfs un žurnālists Mārcis Ruiķis, diplomēts treneris un sacensību komentētājs Egons Avots, kā arī LSF vadītājs Gints Gailītis.

"Gada skeitera" pasākumu atbalstīja "Nike 6.0" un "Rock Star".

2008.gadā par titula "Gada skeiteris" īpašniekiem kļuva liepājnieks Ainārs Jermačenko (slalomā) un rīdzinieks Kārlis Bogustovs (strītstailā).

     [+] [-]

, 2009-12-13 15:29, pirms 14 gadiem
gada "skeiteris" biju un buus Jankins!!!
federaacija nolaida kaarteejo luni!

     [+] [-]

, 2010-01-13 18:38, pirms 14 gadiem
Pēc kā vērtē labāko skeiteri ?

Pēc manam domam tam vajadzētu būt M.Apsei Jo viņš ir visvairāk sasniedzis skeitā (Strītstailā) .