Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:347, Did:0, useCase: 3

Skeitborda strītstailā Jūrmalā labākais Štrauss

Renārs Buivids
Renārs Buivids

Skeitborda strītstailā Jūrmalā labākais Štrauss
Jūrmalā uzvarēja Fricis Štrauss
Publicitātes foto

Dzintaru skeitparkā Jūrmalā svētdien notikušajās sezonas noslēguma sacensībās strītstailā labākais bija mājinieks Fricis Štrauss, apsteidzot rīdzinieku Ļevu Berezinu un dobelnieku Edgaru Apini.

Rudenīgajos laika apstākļos Jūrmalā cīņā devās ne tikai jūrmalnieki, bet arī sportisti no Jelgavas, Carnikavas, Ķekavas, Dobeles un Rīgas.

Aiz godalgotās vietas ieņēmušajiem Štrausa, Berezina un Apiņa pozīcijas labākajā sešniekā izcīnīja arī Rihards Bondars (Carnikava), Artūrs Grīnbergs (Carnikava), Mārtiņš Eihmanis (Ķekava).

Brīvdabas skeitborda sezona ir noslēgta, bet jau novembrī Latvijas skeitborda slaloma meistari dosies uz Čehijas pilsētu Brno, lai piedalītos "Skate Slalom open" sacensībās apjumtā hallē. Programmā būs līnijslaloms, speciālais slaloms, "tight" slaloms un augstlēkšana.

Izmantotie resursi:
skateboardinfo.lv
slalomskaters.lv: "Wheelbite Racing Team Latvia"

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-10-12 19:23, pirms 15 gadiem
Fricis malacis - kārtīgi atlaidis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja