Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:347, Did:0, useCase: 3

Pasniegs Triecienspēka Gada Balvu snovbordā un skeitbordā

Jānis Pārums

Piektdien, 13. maijā klubā "Nabaklab" notiks jau par tradīciju kļuvusī žurnāla "Triecienspēks" Gada Balvas pasniegšana snovbordā un skeitbordā, kas šogad notiks jau trešo reizi.

“Triecienspēka Gada Balva ir lielisks veids un pasākums, kā noslēgt snovborda sezonu, atskatīties uz tajā paveikto un sasniegto, novērtēt ikviena veikumu un izcelt pašus spožākos sasniegumus. Tādēļ nu jau trešo gadu izmantojam izdevību, lai sarīkotu svētkus visiem dēļu sporta entuziastiem un profesionāļiem un izrādītu viņiem pateicību,” norāda pasākuma rīkotājs un žurnāla “Triecienspēks” izdevējs Kristians Muižnieks aka Gizmo.
Triecienspēka Gada Balva tiks pasniegta septiņās nominācijās: gada snovbordists, gada jaunatklājums snovbordā, lasītāju simpātija snovbordā, gada skeitbordists, gada jaunatklājums skeitbordā, lasītāju simpātija skeitbordā un gada fotogrāfs.

Vēl līdz piektdienas vakaram visiem interesentiem ir iespējams nobalsot par savām simpātijām snovbordā un skeitbordā mājas lapā TriecienSpēks.lv Katrā sporta veidā nominēti 27 pārstāvji.

Pasākuma laikā notiks Beer Ponga turnīrs, varēs novērtēt labākos video kadrus ar sezonā veiktajiem trikiem, kā arī aplūkot fotoizstādi no pasākumiem, nometnēm un sacensībām.

Triecienspēka Gada Balvas sākums – plkst. 20.00. Norises vieta – klubs "Nabaklab" Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12. Ieejas maksa: Ls 2.00.

Informāciju sagatavoja:
Kristians Muižnieks, dēļu sporta žurnāls "Triecienspēks"