Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:347, Did:0, useCase: 3

Sestdien Siguldā piedzīvojumu sacensības

Andrejs Siliņš

Piedzīvojumu sacensības Sigulda 802 notiks 11. jūlijā atpūtas centrā "Reiņa trase" Siguldas novadā. Pasākumu organizē Siguldas novada dome, biedrība "A2" un biedrība "Siguldas Uzņēmēju klubs".

Dalībnieki varēs gan aktīvi atpūsties, piedzīvojot nebijušas sajūtas Siguldas apkaimē, gan pierādīt sevi kā spēcīgāko Siguldas komandu. Veikals MARATONS pasākumu atbalstīs ar orientieristu vidū vispopulārākā zīmola ICEBUG apaviem.

Viens no pasākuma atbalstītājiem ir veikals skriešanas mīļotājiem MARATONS, kas ir oficiālais zviedru zīmola ICEBUG izplatītājs Latvijā. Šis ir jauns, bet ļoti progresīvs orientieristu apavu zīmols, kuru ir izveidojuši divi zviedru orientieristi. Pateicoties apavu izcilai kvalitātei, zīmols ir ieguvis daudzas starptautiskas balvas ISPO.

„Mēs esam gatavi atbalstīt jebkādu sportisku aktivitāti, bet šis pasākums ir interesants ar to, ka te ir iesaistīta komanda, kura kopā veic orientēšanos gan skrienot, gan braucot ar velosipēdiem. Orientēšanās sports ir vispopulārākais sporta veids Latvijā, tāpēc esam priecīgi, ka beidzot varam piedāvāt arī ļoti kvalitatīvus un profesionālus apavus orientieristiem ICEBUG,” komentē MARATONS idejas autore Laura Lapiņa.

Ar ICEBUG apaviem tiek atbalstīti pieci vadošie sportisti: Mārtiņš Sirmais (TOP10 pasaulē), Jānis Krūmiņš (nacionālā komanda), Edgars Bertuks (TOP50 pasaulē), Renārs Roze (TOP90 pasaulē) un Aija Skrastiņa (TOP50 pasaulē). Savukārt aptaustīt, pielaikot un iegādāties apavus ICEBUG pasākuma laikā varēs visi interesenti.

Kā uzskata piedzīvojumu sacensību Sigulda 802 organizators Jānis Lazdāns, „šis kopīgais piedzīvojums un pārdzīvojums viennozīmīgi palīdzēs, piemēram, uzņēmumu darbiniekiem ikdienā labāk sastrādāties un sasniegt ražīgākus darba rezultātus. Noteikti par labu nāks arī uzņēmuma atpazīstamībai fakts, ka tajā strādā cilvēki, kas grūtības uztver kā jaunu izaicinājumu.”

Komandas sacensību trasē dosies 11.jūlijā un trasē pavadīs apmēram 8 stundas, kuru laikā distance būs jāveic gan kājām, gan ar velosipēdiem un laivām. Distances dalībniekus gaidīs dažādi interesanti uzdevumi, kas prasīs ne tikai izturību, bet arī komandas spēku, komunikāciju un savstarpējo sapratni.

Informāciju sagatavoja
Sanita Rībena
EURO RSCG PR sabiedrisko attiecību konsultante