Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:347, Did:0, useCase: 3

Ekstrēmi triki Ventspils skeitparkā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Sestdien, 11.jūlijā, kad Ventspilī tiks godināts Neptūns un svinēti Jūras svētki, pilsētas skeitparkā asāku izjūtu cienītājiem būs iespēja apmeklēt sacensības ''X-Motion '09'' BMX freestyle un MTB parka, kā arī dirt jump disciplīnās.

Sacensības sāksies plkst. 13:00, un tām būs JAM formāts, tas nozīmē, ka visi dalībnieki tiks sadalīti amatieru un proefesionāļu grupās pa pieciem katrā, un tiks dotas 3-6 minūtes, kurās uz maiņām katrs varēs parādīt savu labāko sniegumu. Savukārt profesionāli tiesneši vērtēs braucēja triku sarežģītību, oriģinalitāti, stilu, ar kādu triki tiek izpildīti un to, cik prasmīgi tiek izmantotas skeitparka konstrukcijas. Maksa par dalību sacensībām amatieriem – Ls 1, profesionāļiem – Ls 2.

Paši labākie finālā cīnīsies par naudas balvām ar kopējo fondu 1000 eiro un lieliskām balvām no veikaliem ''Sporta mānija'', skateshop.lv un parbmx.lv kā arī saņems enerģijas dzēriena ''RockSTAR'' specbalvas. Turklāt ekstrēmo sacensību ''X-MOTION`09'' rezultāti dos papildus ieskaites punktus arī visiem sacensību ''Ride for money'' posmu dalībniekiem.

Sacensību programma:

12:00 – 13:00 reģistrācija
13:00 BMX kvalifikācija AM
14:00 MTB kvalifikācija PRO
15:00 BMX kvalifikācija PRO
16:30 visu grupu finālbraucieni
18:00 MTB dirt jump PRO
19:00 BMX dirt jump PRO
20:00 Apbalvošana

Sacensību uzvarētāju godināšana un dalīšanās iespaidos par aizvadīto dienu jeb citiem vārdiem afterparty norisināsies kafejnīcā ''Pirātu sala'' Staru ielā 10 (blakus Akvaparkam ''Ventspils''). Tur plkst. 22:00 sāksies traka ballīte ar DJ un īpašo viesu Ozola, Nātres, Raya, Pioniera un Sekktas (Kurts & Saule) piedalīšanos. Ieeja vakara pasākumā – Ls 2.

Sacensību organizēšanu atbalsta Ventspils ekstrēmo sporta veidu klubs ''V.E.S.T.'', Ventspils pilsētas dome un Olimpiskais centrs ''Ventspils''.

Informāciju sagatavoja:
SIA ''Olimpiskais centrs ''Ventspils''''
Sporta un mārketinga daļa