Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:347, Did:0, useCase: 3

Ar sacensībām "Monster Games" atklāts lielākais iekštelpu skeitparks Baltijā

Jānis Pārums

Piektdien ar grandiozām šova sacensībām "Monster Games" Rīgā tika atklāts lielākais iekštelpu skeitparks Baltijā, portālu Sportacentrs.com informēja sacensību rīkotāji.

"Monsterparks" ir pirmais šāda mēroga iekštelpu skeitparkas Rīgā un uz doto mirkli arī visā Baltijā. Tas apvieno pieredzējušākos skeitparku sporta veidu pārstāvjus un nākotnē šī būs īpaša vieta, kur organizēt dažāda mēroga sacensības, apmācības, kā arī koncertus. Līdz šim šāda parka trūkums sportistiem liedza aktīvi turpināt treniņus arī ziemas sezonā. Parka būvniecība norisinājās divus mēnešus un nākotnē tas regulāri tiks papildināts ar jaunām konstrukcijām.

"Monster Games" šova sacensībās skeitborda, skrituļslidu, MTB un BMX skeitparka disciplīnā savu sniegumu rādīja 50 labākie sportisti no Baltijas un citām valstīm. "Taktika.lv" inline par uzvarētāju kļuva šīs grupas īpašais viesis no Skotijas Čazs Sends. Pāvels Alekhins no Krievijas triumfēja "Ridestreets.lv" MTB grupā. "Boards.lv"skeitborda disciplīnā 1.vietu ieguva Raitis Helmanis, savukārt, "ParBMX.lv" BMX grupā rīdzinieks Andris Dembovskis. Bija ieradušies arī vairāki dalībnieki no Lietuvas un Igaunijas.

Šāda skeitparka izveide Rīgā ir nopietns solis skeitparku sporta veidu attīstībā. Jau no februāra skeitparkā tiks izveidota arī skola, kurā jaunieši varēs ātrāk apgūt braukšanas prasmes, sadraudzēties ar citiem vienaudžiem, sekot aktualitātēm un nodarboties ar mūsdienīgi sportiskām aktivitātēm.

Vairāk informācijas un sacensību rezultāti atrodami – monsterparks.lv

Informāciju sagatavoja:
Mikus Ojers

  +1 [+] [-]

, 2010-02-01 17:11, pirms 14 gadiem
bija tik labs

  +1 [+] [-]

, 2010-02-01 17:12, pirms 14 gadiem
Prieks, ka sportacentrs zinjo arii par ekstreemajiem sportiem. Vareeja gan plasaaku rakstinju, bet nu jaa...

     [+] [-]

, 2010-02-01 17:50, pirms 14 gadiem
Jā, pasākums man ļoti patika! Tagad jau atkal jāsaka uz drīzu tikšanos Monster parkā!

     [+] [-]

, 2010-02-01 19:18, pirms 14 gadiem
Zeel ka netiku ;(

     [+] [-]

, 2010-02-01 20:35, pirms 14 gadiem
Prieks ,ka parādās arī raksti par ekstrēmajiem sporta veidiem.
Domāju ar indoora rašanos būs arī daudz jauni braucēji un jau tie ,kas brauc varēs daudz ātrāk progresēt ,jo varēs braukāt visu gadu.

  +1 [+] [-]

, 2010-02-02 15:48, pirms 14 gadiem
jā, pasākums bija lielisks, gaidam nākamās sacensības un protams arī afterparty