Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:362, Did:0, useCase: 3

Razma izlozē uzzina otrās kārtas pretinieku pasaules čempionātā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Razma izlozē uzzina otrās kārtas pretinieku pasaules čempionātā
Madars Razma. Foto: Picture Alliance/Scanpix

Pasaules čempionātu, kas no 15. decembra līdz 3. janvārim norisināsies Londonā, Latvijas vadošais šautriņu metējs Madars Razma sāks no otrās kārtas. Šodien notikušajā izlozē viņš uzzinājis potenciālos pretiniekus.

Šodien kļuva zināms, ka Madars Razma pasaules rangā ieņem 32. vietu, tādējādi pasaules čempionātā būs izsēto šautriņu metēju pulkā. Tas ļauj izlaist sacensību pirmo kārtu.

Šovakar izlozē noskaidrojies, ka Razma cīnīsies pret Maika De Dekera un Dragutina Horvata dueļa uzvarētāju. Beļģis De Dekers pasaules rangā atrodas 37. vietā un iepriekšējos divos pasaules čempionātos apstājies tieši otrajā kārtā. Savukārt vācietis Horvats rangā atrodams tikai 164. vietā un pasaules čempionātā startējis tikai 2017. gadā, kad zaudēja pirmajā kārtā.

Razma 2020. un 2022. gadā zaudēja pasaules čempionāta pirmajā kārtā, bet 2021. un 2023. gada turnīros apstājās otrajā kārtā. Pērn viņš ar 1-3 piekāpās skotam Gerijam Andersonam. Par čempionu tika kronēts Maikls Smits.