Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:362, Did:0, useCase: 3

Teiloram desmitais stanjames.com World Matchplay tituls

Teiloram desmitais stanjames.com World Matchplay tituls
Fils Teilors (Foto: www.pdc.tv)

Fils Teiolors pagājušajā svētdienā Anglijas pilsētā Blekpūlā izcīnīja savu desmito stanjames.com World Matchplay čempiona titulu šautriņu mešanā, finālā ar 18:4 pārspējot Teriju Dženkinsu. Teilors visa turnīra garumā nodemonstrēja sensacionāli rezultatīvu sniegumu.

Teilors šo turnīru nobeidza ar fantastisku sniegumu sasniedzot vidējo rādītāju 106,05 punkti sērijā. Vēl viņam izdevās pabeigt legu ar 10. šautriņu, kā arī nobeigumi no 144, 121, 116 un 104 izcīnot čempiona titulu un 100 000 sterliņu mārciņas.

"Trofejas iegūšana desmito reizi ir viens no īpašākajiem manas karjeras sasniegumiem" pēc uzvaras izteicās Teilors "Es biju nedaudz vīlies, ka finālā nebija konkurences. Terijs patiesībā ir daudz labāks spēlētājs, bet viņš nespēja parādīt to labāko sniegumu. Viņš nolaida rokas un es guvu virsroku. Šai uzvarai es gatavojos visu gadu un esmu septītajās debesīs aiz priekiem, ka man tas ir izdevies. Man pavisam noteikti patīk vinnēt un ar tādām sajūtām nav iespējams zaudēt."

Dženkinsam nācās samierināties ar 50 000 sterliņu mārciņu, kas viņam ļāva atgriezties PDC Order of Merit reitinga piektajā vietā.

"Ja es spētu parādīt savu spēli no paša sākuma, tad man būtu vismaz kaut kādas cerības, bet Fils ir fantastisks" izteicās Dženkins.

"Fils nav vienkārši cilvēks viņš ir fenomenāls un tas ko viņš spēj nodemonstrēt uz šautru mērķa ir apbrīnojami. Tu vari spēlēt, kā robots un vienalga nebūsi tik labs kā viņš."

Phil Taylor (35,35) 18:4 Terry Jenkins (30,77)