Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:362, Did:0, useCase: 3

Teiloram trešais Grand Slam of Darts tituls

Teiloram trešais Grand Slam of Darts tituls
Foto: www.pdc.tv

Anglijas pilsētā Volverhemptonā (Wolverhampton) no 14. - 22. novembrim notika Profesionālās Darts Korporācijas organizētais PartyPoker.com Grand Slam of Darts ar kopējo balvu fondu 400 000 sterliņu mārciņu. Teilors šajās sacensībās izcīnīja kārtējo pārliecinošo uzvaru.

Sacensībās kopumā piedalījās 32 dalībnieki no Profesionālās Darts Korporācijas (PDC) un Pasaules Darts Federācijas (WDF) sistēmām. Starp kungiem startēja arī divas dāmas Anastasija Dobromislova (Krievija) un Frensisa Hoenselara (Holande).

Lai gan dāmas nekvalificējās izslēgšanas spēlēm tomēr pasaules grandiem spēja izrādīt cienīgu konkurenci un Anastasija apakšgrupu spēlē pat apspēlēja Vinsentu van der Vūrtu (Holande).

Teilors apakšgrupu spēlēs piedzīvoja vienu zaudējumu pret to pašu Vincentu, taču neskatoties uz to viņš izgāja no grupas kā pirmais. Vēl vienā grupā bija nepieciešama pat pārspēle lai noskaidrotu, kurš no dalībniekiem kvalificēsies izslēgšanas spēlēm. Endijam Hamiltonam un Džeimsam Veidam pēc apakšgrupu spēlēm bija vienāds punktu skaits un vienāda legu attiecību. Neskatoties uz to ka Hamiltons savstarpējā spēlē apspēlēja Veidu, turnīra nolikums paredzēja, ka abiem spēlētājiem ir jāveic pārspēle. Pārspēlē tika spēlēta deviņu šautriņu summa, jeb spēlētājs, kurš ar deviņām šautrām iegūst lielāko punktu skaitu kvalificējas izslēgšanas spēlēm. Šajā disciplīnā pārāks bija Džeims Veids.

Pusfinālā Fils Teilors (Phil Taylor) ar 16:6 pārliecinoši pārspēja Reimondu van Barneveldu (Raymond van Barneveld) nodrošinot sev vietu finālā. Barneveldam atlika samierināties ar 3. vietu un 25 000 sterliņu mārciņu.

Savukārt otrajā pusfinālā Skots Veits (Scott Waites) spraigā cīņā ar 16:11 pārspēja Teriju Dženkinsu (Terry Jenkins), kuram arī nācās samierināties ar 3. vietu un 25 000 sterliņu mārciņu.

Svētdienas vakarā cīņu par titulu un 100 000 sterliņu mārciņu čeku aizvadīja Teilors un Veits, kur pirmais bija izteikts līderis.

Teilors spēli uzsāka ļoti agresīvi un panāca savā labā 4:0 pirms Veitsam izdevās vinnēt pirmo legu. Pēc pārtraukuma Teilors uzvarēja vēl trīs legus pēc kārtas pirms Veitsam izdevās savā labā noslēgt vēl vienu legu. Taču tas arī bija viss uz ko Veits šajā vakarā bija spējīgs pret teicami spēlējošo Filu Teiloru.

Pie rezultāta 15:2 Teilora labā Filam bija iespēja pabeigt legu ar 9. šautriņu kas ir augstākais iespējamais nobeigums, taču pēdējā bulta piezemējās burtiski milimetru no dubultā sektora. Nākamajā piegājienā Teilors noslēdza spēli ar pirmo šautru un ar rezultātu 16:2 nodrošināja sev trešo pēc kārtas PartyPoker.com Grand Slam of Darts čempiona titulu un 100 000 sterliņu mārciņas. Veits ieņēma otro vietu turnīrā, kas viņa karjerā ir labākais sasniegums šāda mēroga turnīros un saņēma čeku par 50 000 sterliņu mārciņām.

"Man tas ir kaut kas īpašs, jo es tiešām ieguldīju daudz darba lai sasniegtu šādu rezultātu. Man ļoti patīk spēlēt uz lielās skatuves ar labiem spēlētājiem" izteicās Teilors. "Es ļoti lepojos ar Skotu, jo ceļš uz finālu visas nedēļas garumā bija ļoti smags, bet viņš ne mirkli nepadevās. Viņam pašam būtu ar sevi jālepojas".

"Fils ir visspēcīgākais pretinieks kāds vien var būt un viņš to šovakar pierādīja. Šī nedēļa priekš manis ir bijusi fantastiska un es esmu gatavs nākošgad atgriezties, lai iegūtu ko vairāk" izteicās Skots Veits.

     [+] [-]

, 2009-11-23 11:09, pirms 14 gadiem
Neintresants finals(((((((((

     [+] [-]

, 2009-11-24 09:53, pirms 14 gadiem
nu nez, man jau liekas inčīgs jo Veits meegjinaaja n-tās reizes pabeigt bet pie katras kļūdas Teilors otru iespēju vairs nedeva - ļoti patika 170 nobeigums

Žēl, ka viņam neizdevās pabeigt ar 9 šautru