Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Pieccīņnieks Švecovs nesasniedz pasaules junioru čempionāta finālu

Pieccīņnieks Švecovs nesasniedz pasaules junioru čempionāta finālu
Pāvels Švecovs
Foto: www.pieccina.lv

Latvijas pieccīņnieks Pāvels Švecovs šodien pasaules junioru čempionātā palika 17.vietā savā kvalifikācijas grupā un neiekļuva finālsacensībās.

Pasaules junioru čempionātā pēc pāru sacensībām un dāmu kvalifikācijas kārta pienāca arī jaunajiem pieccīņniekiem. Tieši vīru konkurencē startēja arī vienīgais Latvijas pārstāvis Polijā notiekošajās sacensībās.

Pāvels Švecovs bija viens no 76 pieccīņniekiem, kurš centās sasniegt fināla sacensības. Cīņu par medaļām parīt turpinās 36 sportisti, tomēr mūsu atlētam viņu vidū vieta neatradās.

Švecovs startēja B grupā (25 sportisti) un palika 17.vietā ar 1058 punktiem. Latvijas sportists diezgan labi startēja paukošanā un peldēšanā (katrā disciplīnā dalīta trešā vieta), taču 25.pozīcija kombinācijā liedza Švecovam pretendēt uz finālu. Vājākais rezultāts, ar kuru varēja iekļūt finālā, bija 1096 punkti. B grupā tik daudz ieguva 11.vietas īpašnieks brits Semjuels Karijs. Visu grupu summā Švecovam dalīta 56.vieta.

Izmantotie resursi:
Modern Pentathlon Junior World Championships