Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Čerkovskis un Švecovs netiek PČ finālā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Čerkovskis un Švecovs netiek PČ finālā
Pāvels Švecovs
Foto: pieccina.lv

Polijas galvaspilsētā Varšavā turpinās pasaules čempionāts modernajā pieccīņā. Vīru kvalifikācijā šodien neveiksmīgi startēja Atēnu olimpiādes ceturtās vietas ieguvējs Deniss Čerkovskis (35). Savukārt tikmēr šodienas jubilārs Pāvels Švecovs (20) pirms kombinētās disciplīnas savā kvalifikācijas grupā atradās augstajā 5.vietā, tomēr noslēgumā neizdevās kvalificēties.

Čerkovskis cīnījās kvalifikācijas B grupā, kur bija 32 sportisti. C grupā starp 32 dalībniekiem startēja mūsu Švecovs, savukārt A grupā sacentās vēl 33 pieccīņnieki. Lai iekļūtu finālā, savā kvalifikācijas grupā jātiek astoņniekā (Q) vai jābūt starp 12 pārējām labākajiem (q).

Pāvels Švecovs paukošanā ar bilanci 17-14 bija desmitais labākais savā grupā, bet peldēšanā ar 1:59.30 viņš sasniedza ceturto labāko rezultātu. Pēc divām disciplīnām Švecovs ar 558 punktiem C grupā ieņēma piekto vietu. Lielākā punktu raža tika ievākta kombinētajā disciplīnā (šaušana+skriešana), bet tur jaunajam censonim pagalam nesekmējās. C grupas noslēgumā Švecovs ar 1053 punktiem finišēja vien 29. pozīcijā un netika finālsacensībās.

Deniss Čerkovskis paukošanā ar bilanci 9-22 sasniedza trešo sliktāko rezultātu savā grupā, bet peldēšanā ar 2:05.80 viņš bija 25 vietā. Līdz ar to pēc divām disciplīnām Čerkovskis ar 482 punktiem B grupā ieņēma priekšpēdējo pozīciju. Kombinētajā disciplīnā mūsu sportists ar 620 punktiem bija vienpadsmitais. B grupas noslēgumā Čerkovskis ar 1102 punktiem finišēja 27. pozīcijā un netika finālsacensībās.

Kā jau ziņots, vakar sieviešu kvalifikācijā neveiksmīgi startēja 2004. gada olimpiskā vicečempione Jeļena Rubļevska (38), kurai šī ir atgriešanās pēc otrā bērna piedzimšanas. Kā zināms, 2013. gadā četrkārtējie olimpieši Jeļena Rubļevska un Deniss Čerkovskis izcīnīja PČ sudrabu jauktajā stafetē, kā arī uzvarēja Pasaules kausa finālā.

Izmantotie resursi:
www.pentathlon.org

     [+] [-]

, 2014-09-05 01:54, pirms 10 gadiem
Game over before the game...