Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Bijusī ministre Muižniece gatava kandidēt uz LOK prezidentes amatu

Rolands Eliņš

Bijusī ministre Muižniece gatava kandidēt uz LOK prezidentes amatu
Anita Muižniece. Foto: Ieva Ābele

Anita Muižniece, iepriekšējā izglītības un zinātnes ministre, sarunā ar portālu Sportacentrs.com apliecināja, ka būtu gatava kandidēt uz Latvijas Olimpiskās komitejas prezidentes amatu, ja tam būtu sporta nozares atbalsts. Varbūtības formā par šādu iespēju pie viņas vērsusies Latvijas Volejbola federācija, bet neviena cita federācija konkrētu aicinājumu neesot izteikusi, apgalvoja Muižniece. Viņa norādīja, ka uzskata, ka LOK pašreizējam prezidentam Žoržam Tikmeram būtu jāatkāpjas, jo radušās šaubas par viņa rīcības ētiku LOK pārvaldē.

Žoržs Tikmers LOK pārvaldē strādā jau daudzus gadus, iepriekš ieņemot viceprezidenta un ģenerālsekretāra pozīcijas, un kopš 2020. gada ir LOK prezidents. Tika runāts, ka marta beigās aizvadītajā Ģenerālajā asamblejā varētu tikt virzīts jautājums par neuzticības izteikšanu LOK vadībai, taču līdz tam nenonāca, kas gan nenozīmē, ka vairākām sporta federācijām nav palikuši iebildumi par LOK pašreizējo vadību. LTV iepriekš ziņoja, ka, ja Tikmers marta beigās būtu gāzts no amata, tad kā potenciālā kandidāte tika izskatīta Anita Muižniece, iepriekšējā izglītības un zinātnes ministre.

Sarunā ar portālu Sportacentrs.com Muižniece apstiprinājusi, ka tikusi uzrunāta par šādu hipotētisku scenāriju.

"Esmu informēta, ka ir runas par sporta federāciju neapmierinātību ar LOK vadības darbu, zinu, ka bijušas runas par neuzticības izteikšanu esošajai valdei. Par to, ka es tiku piesaukta kā kandidāte, nu, par daļu no šīm runām man neviens nav vaicājis viedokli un es pati uzzinu no medijiem," teica Muižniece. "Bet viena sporta federācija mani patiešām konkrēti uzrunāja par šādu varbūtēju scenāriju, proti, ja notiktu tā un tā, vai tad es būtu gatava kandidēt uz prezidentes amatu. Es uz to atbildēju - jā."

"Domāju, ka tas nav nekas slēpjams - federācija, kas mani uzrunāja, bija Latvijas Volejbola federācija, konkrēti tās ģenerālsekretārs Arnis Tunte," norādīja Muižniece.

Šobrīd situācija ir tāda, ka Tikmers ir LOK prezidents un nākamgad, kad beidzas viņa pilnvaru termiņš, plānota LOK vēlēšanu sesija. LOK biedriem gan ir iespējas, savācot attiecīgu atbalstu (vismaz 10% LOK locekļu rakstisks atbalsts), pieprasīt LOK ārkārtas sesiju. Muižniecei tika uzdots konkrēts jautājums - vai viņa plāno kandidēt uz LOK prezidentes amatu nākamajā Ģenerālajā asamblejā vai, ja tāda šogad tiktu sasaukta, ārkārtas sesijā?

"Teiksim tā, šādu iespēju es neizslēdzu. Liels priekšnosacījums, protams, ir tas, lai sporta sabiedrība manī saskatītu, ka esmu atbilstoša kandidāte," teica Muižniece. "Bet būtībā, jā, es būtu gatava."

Aicināta paskaidrot par šo priekšnosacījumu un kā tas varētu izpausties praksē, Muižniece norādīja, ka savā darbā Izglītības un zinātnes ministrijā, kas pārvalda arī Latvijas sporta nozari, nonāca pie secinājuma, ka valstij būtu nepieciešama viena konkrēta Latvijas sporta jumtorganizācija: "Manuprāt, LOK varētu būt šī vadošā organizācija, un man ir savs redzējums par to. Tad jau tālāk būtu līdzīgi kā Saeimas vēlēšanās, proti, runāt ar federācijām, piedāvāt savas idejas par LOK un sporta attīstību. Liels trūkums Latvijas sportam ilgu laiku ir tāds, ka tam gluži vienkārši nav sava lobija. Brutāli, bet tā vienkārši, esam tur, kur esam. Nav lobija sarunās ar valsti, nav lobija sarunās ar uzņēmējiem, un tad viss paliek uz vietas."

Muižniece uzsvēra, ka vēlas turpināt iepriekšējā valdībā IZM un Sporta apakškomisijā virzīto plānu par Latvijas sporta finansējuma restrukturēšanu: "Es varbūt negribētu runāt tādiem vārdiem kā "ja es būtu LOK prezidente, tad darītu tā un tā", bet uzskatu, ka LOK vadītājam, lai kurš tas būtu, vajadzētu uz to tiekties. Pie viena galda jāapsēžas iesaistītajām pusēm un jāsaprot, kā panākt, lai būtu šī viena vadošā sporta organizācija."

LOK prezidenta Tikmera amata drošība plašāku uzmanību izpelnījās pēc viņa intervijas Latvijas Televīzijā, kur tika piesaukta viņa bijušās un esošās sievas saistību ar uzņēmumiem, kas sniedz pakalpojumus olimpiskajiem centriem. Tikmers šos pārmetumus noraidīja, neuzskatot to par interešu konfliktu, un vēlāk LOK izplatītā preses paziņojumā to nosauca par "nomelnošanas kampaņu", turklāt šajā paziņojumā interesantā kārtā īpaši tika izcelta Latvijas Basketbola savienība, Tikmeram uzskatot to par iespējamu šīs "kampaņas" iniciatori.

"Vēlos uzsvērt, ka nepārstāvu nevienu federāciju, un negribētu komentēt Tikmera kunga izteikumus un pieņēmumus," sacīja Muižniece. "Varu paust savu personīgo viedokli - skatoties interviju LTV ēterā, man bija kauns Tikmera kunga vietā. Kauns, ka vispār ir jārunā par tādām lietām kā necaurspīdība un interešu konflikti. Tāpat arī mani pārsteidza viņa sniegtās atbildes. Vai tā varētu būt organizēta kampaņa?" viņa pasmējās. "Ļoti šaubos. Turklāt LBS prezidents Raimonds Vējonis publiski noraidīja, ka viņam būtu kādas idejas pretendēt uz LOK prezidenta pozīciju."

"Bet šobrīd jāsaprot šāda lieta - pirms LOK Ģenerālās asamblejas no dažām federācijām bija neapmierinātība ar, piemēram, LOK necaurredzamību un nepietiekamu komunikāciju, proti, tādām standarta lietām. Normāla situācija, ka kāds vienmēr ir ar kaut ko neapmierināts," teica Muižniece. "Taču tagad LOK reputācija ir sagrauta, turklāt arī starptautiskā līmenī, jo šīs ziņas izskanējušas arī tālāk. Starptautiskā sporta sabiedrība šobrīd pēc tādiem iespējamiem interešu konfliktiem uz Latvijas sportu skatās ar aizdomām, Latvijas sporta vārds ir sasmērēts, un man par to ir ļoti žēl. Un tāpēc šeit ir lieki tagad runāt par to, kurš ko ir pasūtījis un kurš par to apvainojies, šeit ir vajadzīga konkrēta rīcība. Jā, par šo konkrēto rīcību es uzskatu Tikmera kunga atkāpšanos no amata. Viņam jāuzņemas morāli ētiska atbildība par šo skandālu un jāatstāj amats. Es neredzu citu ceļu."

Muižniecei intervijā tika piedāvāts šāds apgalvojums - "lielās sporta federācijas labprāt redzētu pārmaiņas LOK vadībā, kamēr mazākās sporta federācijas, kurām tāpat ir viena balss LOK Ģenerālajā asamblejā, tam īpaši nepievienojas", ko viņa tika aicināta piekrist vai nepiekrist. Muižniece piekrita, ka šāds iespaids var rasties: "Lielās federācijas tomēr ir mazāk atkarīgas no LOK un valsts budžeta līdzekļiem, tas arī dod lielākas iespējas paust savu viedokli. Taču noteikti nav tā, ka tikai dažas lielās federācijas ir neapmierinātas ar LOK vadību. Piemēram, pavisam nesen Latvijas Riteņbraukšanas federācijas lieta, kurā aktīvu lomu ieņēma arī LOK, kam it kā būtu jāaizstāv savi sportisti un par viņiem jāiestājas sarunās ar ministri, kas grasās pieņemt aplamu lēmumu. Un LRF par to pauda skaidru viedokli. Drīzāk var apgalvot, ka lielās federācijas par to nekautrējas runāt arī skaļi, kamēr pēc šīs LTV intervijas arī pārējām federācijām, manuprāt, ir jautājumi, un šeit svarīgs jautājums ir tas, vai sporta sabiedrība ir mierā ar šādu aizdomu ēnu pār LOK vadību."

Sporta aizkulisēs bieži piesaukts, ka Muižniecei ministres darba laikā bija īpaši labas attiecības tieši ar LBS vadību, kas izpaudās arī atbalstā "Basketbola māju" projektam un "EuroBasket 2025" rīkošanas tiesību iegūšanai, un šeit uztaustāma saikne, ka tieši LBS vadība virza Muižnieci uz LOK vadītājas pozīciju.

"Tas ir ticis pieminēts, bet es laikam vēl ne reizi neesmu publiski uz šo jautājumu atbildējusi," teica Muižniece. "Es noteikti neuzskatu, ka tieši ar LBS man būtu īpaša saikne, kas to padarītu man tuvāku nekā kādu citu sporta federāciju. Jā, es varu publiski uzteikt LBS vadību un tās ģenerālsekretāru Kasparu Ciprusu par aktīvu darbu un centieniem gūt politisku atbalstu nozīmīgiem projektiem, bet tikpat labi es varu atzīmēt savas attiecības ar, piemēram, Latvijas Futbola federāciju, kas arī nāca ar savām idejām un projektiem un guva atbalstu Izglītības un zinātnes ministrijā. Tā ka daļēji saprotu, kādēļ šāds iespaids var rasties, taču nē, man ar LBS nav nekādas ciešākas saiknes, un, ja runājam par virzīšanu uz LOK prezidentes amatu, tad man šādas konkrētas sarunas nav bijušas ne ar vienu sporta federāciju, izņemot jau pieminēto sarunu ar LVF vadību par "kā būtu, ja būtu" scenāriju. Kā jau minēju, ja sporta sabiedrībā būs atbalsts manai kandidatūrai un ja pienāks tāda situācija, tad es piekritīšu."

1 2 42 komentāri
Slēpts komentārs: damokla_zobens_22

     [+] [-]

, 2023-04-14 18:02, pirms gada
*
"Taču tagad LOK reputācija ir sagrauta, turklāt arī starptautiskā līmenī, jo šīs ziņas izskanējušas arī tālāk. Starptautiskā sporta sabiedrība šobrīd pēc tādiem iespējamiem interešu konfliktiem uz Latvijas sportu skatās ar aizdomām, Latvijas sporta vārds ir sasmērēts, un man par to ir ļoti žēl."

Kas tas par murgu?! Kas ir izskanējis? Kur ir izskanējis?! OK, tantuks norunāja to, kas viņai bija uzrakstīts, bet nu drusku tomēr vajadzētu piedomāt, lai nepadarītu sevi par izsmieklu.

A kā tur ir ar viņas saikni ar LBS? Vai tikai Muižniece politiskās reklāmas nolūkos negozējās basketbola reklāmā pirms viena no svarīgākajiem mačiem?

Nezinu par Tikmera "tīrību", bet šitais izskatās pēc atklāta apvērsuma mēģinājuma.

  +3 [+] [-]

, 2023-04-14 18:10, pirms gada
Vai SC veiks pētniecisko žurnālistiku par krāpnieku Steļmahu, kuru nu apsūdz arī pedofilijā?

Novik, ko saki?

https://www.delfi.lv/mvp/pa-pedam/d...

  +1 [+] [-]

, 2023-04-14 18:15, pirms gada
LBS, redzu, ka esat taisnības cīnītāji. Delfos publicitātaia raksts, ka treneris Steļmahs ir uzmācies savām nepilngadīgajām audzēknēm, ir satricinājis visu pasaules sporta sabiedrību, kā arī sieviešu un bērnu tiesību aizstāvju kopienas visā pasaulē! Lūdzu, veiciet izmeklēšanu un sadarbojieties ar attiecīgajām iestādēm!

  +4 [+] [-]

, 2023-04-14 18:19, pirms gada
Kaut kas neiedomājams, ja apstiprināsies, ka LBS jauniešu izlašu treneris izrādīsies pedofils...!!!! Vecāki vairs nesūtīs bērnus trenēties basketbolā, pirms izmeklēšanā nebūs noskaidrota patiesība.

  -1 [+] [-]

, 2023-04-14 18:27, pirms gada
damokla_zobens_22 rakstīja: Manuprāt, līdzvērtīgu konkurenci cīņā par amatu Muižnieci var sastādīt gan Čakša, gan Viņķele. Visas trīs spēcīgas un erudītas personības. Un tam, kurš teiks, ka šīs trīs dāmas ir tikai (biksīšu) ieliktnīši, noteikti nebūs taisnība!
Absolūta taisnība, vēl uz to laiku var pievienoties tikpat sportiska un visu galīgā diriģētājā salaidusi persona- VID jaunzeme!
Tās visas tak ir galīgi slimas ar savu varaskāri, mantrausību un izredzētības sajūtu!
Turklāt šī vēl ir tādā vecumā, kad māk saklāt gultu viesnīcā no rīta!
Slēpts komentārs: Parasts Futbola līdzjutējs

  +5 [+] [-]

, 2023-04-14 18:42, pirms gada
damokla_zobens_22 rakstīja: Vai SC veiks pētniecisko žurnālistiku par krāpnieku Steļmahu, kuru nu apsūdz arī pedofilijā?

Novik, ko saki?

https://www.delfi.lv/mvp/pa-pedam/dzera-kliedza-pavedinaja-kapec-turpinaja-plaukt-trenera-stelmaha-karjera-basketbola?id=55425828
SC.com un pētnieciskā žurnālistika???
Vispirms, lai iemācās kļūdas izlabot pirms rakstu publicēšanas, tad lai domā par kaut ko vairāk

     [+] [-]

, 2023-04-14 18:51, pirms gada
Izradās ka var būt vēl sūdīgāk...

  +8 [+] [-]

, 2023-04-14 19:00, pirms gada
Kā Žoržiks paskaidros vienu lietu - tajos uzņēmumos, kas sniedza pakalpojumus LOK jomā, iesākumā līdzīpašniece bija pirmā sieva, bet tikko ar LOKaino izšķīrās, tā par līdzīpašnieci pēkšņi pārtrauca būt. Un pavisam dīvainā kārtā daļīpašnieces statusā nokļuva Tikmeriene Numur Divi.
Vai kādam vēl ir kāds jautājums par šo uzņēmumu patiesā labuma guvoni?

P.S. Šitā burkšķa sakarā visi aizmirsuši par Fodžu. Nu, bet pusim, kas darbojies tikai un vienīgi sporta jomā, pieder vismaz divas leknas mājās. Viena Siguldā, otra Jūrkalnē visskaistākajā vietā blakus bijušā Latvijas Bankas prezidenta Rimševiča puspilij. Un saka vēl, ka sportam naudas trūkst...

  +1 [+] [-]

, 2023-04-14 19:04, pirms gada
damokla_zobens_22 rakstīja: Kaut kas neiedomājams, ja apstiprināsies, ka LBS jauniešu izlašu treneris izrādīsies pedofils...!!!! Vecāki vairs nesūtīs bērnus trenēties basketbolā, pirms izmeklēšanā nebūs noskaidrota patiesība.
Neesi sadzēries? Tā uzvilcies, kā ārprāts. Varbūt zini,kad cīnās par krēsliem,tad visas metodes ir labas.

  -1 [+] [-]

, 2023-04-14 19:28, pirms gada
marta rakstīja: Neesi sadzēries? Tā uzvilcies, kā ārprāts. Varbūt zini,kad cīnās par krēsliem,tad visas metodes ir labas.
Marta, Jūs #metoo? ☹️ Paliksit klusējot?

  +5 [+] [-]

, 2023-04-14 19:30, pirms gada
Tieši no LBS lien ārā šī "āža kāja" Šī organizācija ir tik rūdīta dažādu intrigu, vietējo "galma apvērsumu" organizēšanā ka iespēja nokost LOK vadītāju un ielikt vietā 100% savu ielikteni , bankrotējušu politiķi un patstāvīgu LBS VIP pasākumu klienti t.sk. ārpus Latvijas tūrēs ir svēta lieta Ja izdotos tad tantuks būtu ļoti pateicīgs un kļūtu par viegli raustāmu figūru.

  +5 [+] [-]

, 2023-04-14 19:52, pirms gada
Topošās LOK prezidentes, ar LBS nesaistītās tantes uznāciens video 19. sekundē.

https://twitter.com/basketbols/stat...

  +1 [+] [-]

, 2023-04-14 20:03, pirms gada
damokla_zobens_22 rakstīja: Topošās LOK prezidentes, ar LBS nesaistītās tantes uznāciens video 19. sekundē.

https://twitter.com/basketbols/status/1541411754739105799
Kas rev par grafomāniju šovakar uznākusi? Te jau sanāk pirmais sējums Kopotiem rakstiem...
Slēpts komentārs: normans

  -1 [+] [-]

, 2023-04-14 20:08, pirms gada
drukas kļūdas var DZ palabot ka atradīs trollēšanas mehānisms...

  -2 [+] [-]

, 2023-04-14 21:22, pirms gada
Zorzika aizstavji nolasijusies ))

  +3 [+] [-]

, 2023-04-14 21:24, pirms gada
Esmu kategoriski pret šo kandidatūru!

  +1 [+] [-]

, 2023-04-15 00:37, pirms gada
normans rakstīja: Zobins zem damokla ne pa jokam te trollē, visus jau aiznesis...pag, pag, vai tad Muīzniece netaisījās visiem LR sportisitem atņemt valsts dotācijas par to ka spēlē tenisu, slēpo uut. kopā ar krieviem un Bkrieviem? Vai hokejo NHL, basketo NBA utt.??? u n tādu luni uz LOK vadītāju? nu tad es varu et par LOK vadītāju nar paceltu galvu, austākās ir, valodas ir, pats galvenais-saprašana par sportu ir... a DZ var iet HVZ!
Nevajag jaukt Čakšu ar Muižnieci! Muižniece ar S.Riekstiņu un Pavļutu aizliedza bērniem trenēties...

     [+] [-]

, 2023-04-15 08:39, pirms gada
Tas jau ir par traku!
Tvaika ielas klientūra raujas pie varas.
Laikam domā,ka visiem jau aizmirsušies viņas satrādātie mēsli!
Nez ko par šito saka Raimo Robis?

  -2 [+] [-]

, 2023-04-15 09:24, pirms gada
letinbee rakstīja: Tas jau ir par traku!
Tvaika ielas klientūra raujas pie varas.
Laikam domā,ka visiem jau aizmirsušies viņas satrādātie mēsli!
Nez ko par šito saka Raimo Robis?
Robis ,lai dzied paņģemijas ņau,bet ja par Muižnieci,tad loģisks lēmums.Ja tu esi politiķis ,tad jākāpj par karjeras kāpnēm arvien augstāk un jābūt gatavam[vai] ieņemt jebkuru amatu.

     [+] [-]

, 2023-04-15 09:27, pirms gada
Nesen apakal,arena meginaja dot padomus faniem veca resna slampa aboltina,vieta vinai tika ieradita...

     [+] [-]

, 2023-04-15 10:22, pirms gada
coffijs rakstīja: Robis ,lai dzied paņģemijas ņau,bet ja par Muižnieci,tad loģisks lēmums.Ja tu esi politiķis ,tad jākāpj par karjeras kāpnēm arvien augstāk un jābūt gatavam[vai] ieņemt jebkuru amatu.
SC elektorātam jau doma vien ka sieviete varētu ieņemt vadošu amatu liek sniegties pēc sirdszālēm, bet tajā pašā laikā, kur tad mūs ir novedis šis īsto veču vadības stils?

  +1 [+] [-]

, 2023-04-15 10:40, pirms gada
balts rakstīja: Nevajag jaukt Čakšu ar Muižnieci! Muižniece ar S.Riekstiņu un Pavļutu aizliedza bērniem trenēties...
Loģiski, ka čalis sajauca, jo kurš gan var atcerēties šo politikas planktonu. Tikai izkārtnes, marionetes.

Jā, Riekstiņš mani ļoti nepatīkami pārsteidza. Zēns neizturēja kovida pārbaudījumu.

     [+] [-]

, 2023-04-15 10:44, pirms gada
coffijs rakstīja: Robis ,lai dzied paņģemijas ņau,bet ja par Muižnieci,tad loģisks lēmums.Ja tu esi politiķis ,tad jākāpj par karjeras kāpnēm arvien augstāk un jābūt gatavam[vai] ieņemt jebkuru amatu.
Kavida nau, atlajst sajmu, krēviija latvias drauks, zeme ir plakana. Hm, kaut ko vēl piemirsu?

Klau, bet Tu tiešām domā, ka LOK vadīšanu vajag uzticēt no sporta neko nesaprotošama "politiķim" (vai "politiķei")?

  +1 [+] [-]

, 2023-04-15 10:46, pirms gada
Sportiskais Kobolds rakstīja: SC elektorātam jau doma vien ka sieviete varētu ieņemt vadošu amatu liek sniegties pēc sirdszālēm, bet tajā pašā laikā, kur tad mūs ir novedis šis īsto veču vadības stils?
Tu pats atbildēji uz jautājumu, kāpēc Latvija ir tādā d*rsā. Tāpēc, ka amatos jau 30+ gadus tiek likti ieliktnīši, kuri nav jomas profesionāļi. No ielas savākti tā brīža pie varas esošajām partijām pietuvināti sūdi. Un tam nav saistības ar to, kādas drēbes viņi nēsā, kā čurā (stāvus vai tupus) un ar ko sevi asociē (ar sievieti, vīrieti, transu, suni, govi u.tt.). Un tam nav saistības arī ar tautību; labākais piemērs ir Rīgas dome.

  -4 [+] [-]

, 2023-04-15 11:01, pirms gada
Bet protams Visi standarta "plakanzemji" ir absolūti vienādi, ar pilnu saprogrammētu uzskatu KOMPLEKTU, kā tāds vadāmu zombiju bariņš. Tiklīdz pāris jautājumos tādu atpazīsti, tā tev momentā būs skaidrs viņa "viedoklis" arī tūkstoš citos jautājumos.
Damokls jau sen atpazīts kā viens no šiem zombijiem un PROTAMS, ka arī automātiska banāla paņirgāšanās par "meetoo" būs viņa reakcija, tas bija skaidrs tāpat

Izdomājiet JEBKURU tēmu, padomājiet, ko par šo tēmu teiktu kāds russkij troll un tad zināsiet, ko par šo lietu "domā" damokls vai citi tādi paši zombiji

  +4 [+] [-]

, 2023-04-15 11:35, pirms gada
Šī tante sportistiem apgrieza visu kas griežams grib tos pārstāvēt tagad🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍ ♂️milējies ar reiru labāk

  +1 [+] [-]

, 2023-04-15 12:04, pirms gada
Nezinu kā jums, bet es biju šokēts, kad Latvijas izglītības ministre valkāja t-kreklu, kur krieviski tika pasūtīs tas krievu kuģis.
Latvijas izglītības ministre! krievu valodā pasūtīts!
Pat pirms 15 gadiem, kad nebija vēl Krimas okupācijas, tas bija kkas neiedomājams. Būtu mana teikšana, viņa vairs nekad neieņemtu nevienu kaut cik svarīgu valsts amatu

  +1 [+] [-]

, 2023-04-15 12:11, pirms gada
āzi par dārznieku , labs pranks

     [+] [-]

, 2023-04-15 12:15, pirms gada
°nu, tā, sākšu ar Steļmahu. Vai viņš ir uzmācies jaunietēm, vai nav - stridīga jautājums. Pirmkārt jau, ir jautājums vai 17-gadīga jauniete vairs ir bērns mūsdienās? Otrkārt, dažkārt, lai uzmundrinātu savas padotās/padotos, treneri laiku pa laikam var ari uzsist pa piekto punktu. Vai tad tā ir pedofīlija. Ņemot vēra augstākminēto: vai tiešām mums ir jāņem ittin viss no jeņķiem? Tagad par Muižnieci. Viņa pilnībā nolaida no kātiem izglītību, nerunājot jau par zinātni! Bez tam, ņemiet vērā, ka viņa ir "konservativā", bet tie pilnigi un galīgi atbalsta LGBT. Via tiešām mums ir vajadzīga LOK, kura sludinās: kurš nav "zilītis" vai "rozīte", tie netiks uz Olimpiskajām spēlēm? Līdz, visbeidzot, šī organizācija tiks nolaista no k.atiem, ka izglītība un zinātne! Ja kadam gribas padiskutēt, tad atgadināšu, ka esmu sporta žurnālists no "dinozauru" laikiem (29. gadi stāža), kad korespondenti nesedēja pie datoriem, gūstot informāciju viens no otra internetā, bet meklēja iztiku skraidot pa dažnedažādā sporta sacīkstēm. Un ari nekad nejauca sportu ar politiku, savos rakstos minot, kas ir agresors, kas - nav! Šdām lieta sportā nav vietas! Pat to lai raksta politiskie apskatnieki. Tāpēc man ir žēl tos jauniešus, kuri, uzskatīdami sevi par sporta žurnālistiem, to vie dara, ka raksts dažādas muļķības par karu Ukrainā, noklusējot cilveku nogalināšanu Afganistānā, Sīrijā un tt. , ar ko nodarbojās jeņķi un to padotie. Arī par 8 gadu Doņeckas un Luganskas bombardēšanu, nez kāpēc, kolēģi nemi!

  +1 [+] [-]

, 2023-04-15 12:33, pirms gada
Par neprofesionālismu Tikmera sakarā nevar teikt. Maskavas OS sudrabs, vesela kaudze ar medāļiem PČ. Akadēmiskā airēšana, Tikmera četrinieks ar stūrmani Bērziņu, pieci letiņi grieza pogas visiem ārā, izņemot austrumvāciešus. Vispār jau gudrs un sakarīgs vecis, tak, ja visi apkārt naudu rauš ar šķipelēm, tad slimība ir lipīga, tev arī no mājām paķeras līdzi iepirkuma maisiņš.

  +1 [+] [-]

, 2023-04-15 13:35, pirms gada
Igors Amelka,laikam esi par daudz saklausījies idiņu
Solovjovu par tiem 8 gadiem.Ja tā būtu taisnība,viņš to vien gvelztu.Bet pa šo laiku esmu dzirdējis no viņa tikai dažus pirmsskolas līmeņa sacerējuma līmenī pasniegtus briesmu stāstiņus.Nokaunies un nedari kaunu tā laika sporta žurnālistiem.

  -1 [+] [-]

, 2023-04-16 01:55, pirms gada
Muižnieci? Nopietni? Gan jau trulajiem pedo atbalstītājiem Geraltam, Čurbim un Bulletam patīk viņa, bet nu nevienam ar normālu morālu nostāju ne sekundi liktos, ka viņu jebkādas federācijas/apvienības tuvumā vajadzētu likt.
1 2 42 komentāri