Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Ar konferenci atzīmēs starptautisko dienu “Par tīru sportu”

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

2024. gada 13. aprīlī, atzīmējot starptautisko dienu “Par tīru sportu”, tiešsaistē notiks 6. Patiess Sports konference “Kopīgiem spēkiem vienam mērķim”.

“Šī ir Latvijas Antidopinga biroja tradīcija, jau sesto gadu atzīmēt starptautisko dienu “Par tīru sportu” ar konferenci, kuras mērķis ir izglītot trenerus, sportistus un viņu vecākus, sporta darbiniekus, un visus interesentus par faktoriem, kas sekmē sportiskos panākumu, kas ir atjaunošanās pēc fiziskām slodzēm, ko ņemt vērā traumas gadījumā, kas ir enerģijas deficīts sportā, kā trenerim būt labākam līderim savam audzēknim, kā sports palīdz izprast sevi, kā meklēt motivāciju nepadoties un turpināt trenēties un, protams, ko sports nozīmē mūsu dzīvē, un cik liela pievienotā vērtība varētu būt sportam risinot sociālās problēmas. Par šīm un vēl daudzām citām aktuālām tēmām runāsim tiešsaistes konferencē 13.aprīlī”, stāsta Latvijas Antidopinga biroja vecākais eksperts izglītības un informācijas jautājumos Ivans Šapošņikovs.

Kopš 2014. gada Pasaules Antidopinga aģentūra ir aicinājusi sportistus, nacionālās un reģionālās antidopinga organizācijas, sporta federācijas, valdības, lielo pasākumu organizatorus un visas citas antidopinga jomā ieinteresētās personas visā pasaulē pievienoties digitālajai kampaņai, lai atzīmētu dienu ‘’Par tīru sportu’’ (angl. Play True Day), kas tradicionāli tiek veltīta, lai veicinātu sportistu, sabiedrības un citu iesaistīto pušu izpratni par godīga un cieņpilna sporta nozīmi.

Tiešsaistes konferences dalībniekiem būs iespēja saņemt apliecību par sporta speciālistu profesionālās pilnveides apguvi 4 stundu apmērā, derīgu sporta speciālistu resertifikācijai.

Konferences tiešraide būs skatāma 13. aprīlī no plkst. no plkst.10.00 līdz 14.00 vietnē antidopings.gov.lv, Facebook kontā Antidopings Latvijā un televīzijas kanālā TV4.

Dalība konferencē ir bez maksas. Reģistrācija konferencei

Konferences tiešraide būs skatāma 13. aprīlī no plkst. no plkst.10.00 līdz 14.00 vietnē antidopings.gov.lv, Facebook kontā Antidopings Latvijā un televīzijas kanālā TV4.

Dalība konferencē ir bez maksas. Reģistrācija konferencei ŠEIT.

Informāciju sagatavoja:
Latvijas Antidopinga birojs