Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Slavenu sacīkšu zirgu nozog ar mērķi apmierināt izsalkumu

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Slavenu sacīkšu zirgu nozog ar mērķi apmierināt izsalkumu
"Ocean Bay". Foto: Juan Carlos Perez / Inland Voyager

Venecuēlā tika nozagts viens no tur slavenākajiem sacīkšu zirgiem "Ocean Bay", informēja jāšanas treneris Ramons Garsija Moskers, kurš izteica aizdomas, ka tas noticis tāpēc, lai to apēstu. Izmeklēšanas rezultāti liecina, ka trenera aizdomas varētu būt pamatotas.

"Ocean Bay" karjeras laikā kopš 2016. gada piedalījās 15 sacensībās, kur izcīnīja astoņas pirmās vietas, trīs otrās un divas ceturtās, kļūstot par vienu no prestižākajiem sacīkšu zirgiem valstī. Pēc karjeras beigām šis zirgs pildīja lomu zirgaudzētavā.

Venecuēlā mēdz zagt zirgus apēšanai, bet šoreiz par upuri kļuva sacīkšu zvaigzne. Izmeklēšanas rezultātā tika atrastas "Ocean Bay" atliekas, kas lika domāt, ka to izmantoja uztura vajadzībām. Nav ziņu par cilvēkiem, kuri nozaga zvaigzni. Turklāt pirms dažiem mēnešiem tika nozagta arī "Ocean Bay" māte, lai to apēstu.

Zirgu skriešanās sacīkšu cienītāju vidū un sabiedrībā ļoti ātri izplatījās sašutums, jo Venecuālā ik pa laikam notiek šādi skandalozi notikumi. "Ocean Bay" lieta ir līdz šim skaļākā, jo slavenā zirga daudzajiem tituliem nebija nozīmes, kad tas tika sagriezts gabalos ar domājamo mērķi apmierināt izsalkumu.

Izmantotie resursi:
eldiario.com