Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Vilciņš septītais pasaules junioru čempionāta šaušanā ar brīvās sistēmas pistoli

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Vilciņš septītais pasaules junioru čempionāta šaušanā ar brīvās sistēmas pistoli
Daniels Vilciņš. Foto: Vilnis Celmiņš/Latvijas šaušanas federācija.

LETA. Latvijas šāvējs Daniels Vilciņš sestdien pasaules junioru čempionātā šaušanā Peru galvaspilsētā Limā šaušanā ar brīvas sistēmas pistoli 50 metru distancē ierindojās septītajā vietā.

Vilciņš sešās šāvienu sērijās sašāva 538 punktus.

Uzvarēja indietis Arjuns Čēma ar 549 punktiem, kurš triju sportistu konkurencē, kuri sašāva 54 punktus, apsteidza tautiešus Šaurju Sarinu un Ajinkju Čavanu.

Ātršaušanā ar mazkalibra pistoli pa mērķi ar melno apli 25 metrus distancē Vilciņš sestdien ierindojās 15.vietā 17 sportistu konkurencē. Viņš sašāva 538 punktus.

Pirmās trīs vietas ieņēma indieši - Vijajvērs Sidhu (570 punkti), Udhajvērs Sidhu (570 p.) un Haršs Gupta (566 p.).

Jau ziņots, ka Vilciņš Limā ieņēma piekto vietu vingrinājumā ar pneimatisko pistoli desmit metru distancē un 17.vietu ātršaušanā ar mazkalibra pistoli 25 metru distancē.

Jau ziņots, ka maijā Eiropas junioru čempionātā Horvātijas pilsētā Osijekā Vilciņš izcīnīja bronzas medaļu 25 metru distancē ar mazkalibra pistoli.

Pasaules čempionāts šaušanā Limā notiek no 27.septembra līdz 10.oktobrim.

Izmantotie resursi:
LETA