Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Vilciņš septītais pasaules junioru čempionāta šaušanā ar brīvās sistēmas pistoli

Vilciņš septītais pasaules junioru čempionāta šaušanā ar brīvās sistēmas pistoli
Daniels Vilciņš. Foto: Vilnis Celmiņš/Latvijas šaušanas federācija.

LETA. Latvijas šāvējs Daniels Vilciņš sestdien pasaules junioru čempionātā šaušanā Peru galvaspilsētā Limā šaušanā ar brīvas sistēmas pistoli 50 metru distancē ierindojās septītajā vietā.

Vilciņš sešās šāvienu sērijās sašāva 538 punktus.

Uzvarēja indietis Arjuns Čēma ar 549 punktiem, kurš triju sportistu konkurencē, kuri sašāva 54 punktus, apsteidza tautiešus Šaurju Sarinu un Ajinkju Čavanu.

Ātršaušanā ar mazkalibra pistoli pa mērķi ar melno apli 25 metrus distancē Vilciņš sestdien ierindojās 15.vietā 17 sportistu konkurencē. Viņš sašāva 538 punktus.

Pirmās trīs vietas ieņēma indieši - Vijajvērs Sidhu (570 punkti), Udhajvērs Sidhu (570 p.) un Haršs Gupta (566 p.).

Jau ziņots, ka Vilciņš Limā ieņēma piekto vietu vingrinājumā ar pneimatisko pistoli desmit metru distancē un 17.vietu ātršaušanā ar mazkalibra pistoli 25 metru distancē.

Jau ziņots, ka maijā Eiropas junioru čempionātā Horvātijas pilsētā Osijekā Vilciņš izcīnīja bronzas medaļu 25 metru distancē ar mazkalibra pistoli.

Pasaules čempionāts šaušanā Limā notiek no 27.septembra līdz 10.oktobrim.

Izmantotie resursi:
LETA


Foto: Latvijas Olimpiskā komiteja
4

LOK vēlēs jauno organizācijas prezidentu, Lejnieks darbu neturpinās

LETA. Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) Ģenerālajā asamblejā šodien Rīgā tiks vēlēts LOK prezidents, ģenerālsekretārs, Izpildkomitejas locekļi, individuālie biedri un Revīzijas komisija. Asamblejas sākumā vienā no uzrunām esošais ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks atsauca savu kandidatūru un līdz ar to ir noslēdzis darbu organizācijā.
Kristiāna Agule. Foto: Latvijas Šaušanas federācija

Agulei 31. vieta Pasaules kausa posmā šaušanā 25 metru distancē

LETA. Latvijas šāvēja Kristiāna Agule pirmdien Minhenē Pasaules kausa posmā ieņēma 31.vietu 25 metru distancē šaušanā ar pistoli, kamēr Agate Rašmane ierindojās 36.pozīcijā.
Laura Penele. Foto: Māris Vancevičs

Penele izcīna otro vietu Pērnavas divu zvaigžņu "Grand Prix" maršrutā

Aizvadītajā nedēļas nogalē Pērnavā notiekošajās starptautiskajās divzvaigžņu statusa (CSI2*) konkūra sacensībās Grand Prix maršrutā augsto otro vietu izcīnīja Latvijas sportiste Laura Penele ar zirgu Dundas V.D.M.