Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Rasels juniors: "Lomačenko uzvarēšu jebkurā gadījumā"

Jānis Pārums

Rasels juniors: "Lomačenko uzvarēšu jebkurā gadījumā"
Gerijs Rasels juniors
Foto: Pat Lovell/ Hogan Photos

WBO obligātais titula pretendents svarā līdz 57.2 kilogramiem Gerijs Rasels juniors (24-0, 14KO) nešaubās, ka 21.jūnijā, uzvarot Vasīliju Lomačenko (1-1, 1KO) kļūs par jauno čempionu.

"Mans darbs izpaužas ikdienas treniņos. Man uzvara pār Lomačenko būs vēl viens pakāpiens pa karjeras kāpnēm. Visi tie raundi, kurus esmu aizvadījis profesionāla boksera statusā, dod man papildus priekšrocības un tas viss man viennozīmīgi ļāvis nonākt līdz titulcīņai," sacīja Rasels.

Viņš uzskata, ka gadījumā, ja Lomačenko riskēs, tad viņam būs iespēja viņu nokautēt, bet, ja ukrainis skraidīs pa ringu, amerikānis savu oponentu uzvarēs pēc punktiem.

"[Titulcīņā] pret Salido Lomačenko boksējās tieši tā, kā es to gaidīju. Lomačenko ir tipisks amatieris, kurš mēģina pāriet uz profesionāļiem. Domāju, ka viņa tēls ir mākslīgi uzpūsts," norādīja Rasels. "Ja viņš mūsu cīņā riskēs, tad varēšu viņu nokautēt. Ja viņš boksēsies piesardzīgi, tad tik un tā uzvarēšu viņu pēc punktiem."