Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Lomačenko: "Piepildīšu savu sapni un kļūšu par čempionu"

Jānis Pārums

Lomačenko: "Piepildīšu savu sapni un kļūšu par čempionu"
Vasīlijs Lomačenko
Foto: AFP/Scanpix

Divkārtējais olimpiskais čempions Vasīlijs Lomačenko (1-1, 1KO) paudis savu viedokli par gaidāmo cīņu pret Geriju Raselu junioru (24-0, 14KO) par vakanto WBO titulu svarā līdz 57.2 kilogramiem.

"Neesmu redzējis visas viņa cīņas un visus pretiniekus. No tā, ko esmu redzējis, dažus viņa pretiniekus varu salīdzināt ar Hosē Ramiresu (Lomačenko pirmais pretinieks profesionāļos, kuru ukrainis nokautēja ceturtajā raundā – aut.), taču neviens nestāv klāt Orlando Salido (viņam Lomačenko zaudēja par WBO titulu savā otrajā profesionālajā cīņā – aut.)," norādīja Lomačenko. "Domāju, ka 12 raundu cīņā pret Salido pieredzes ziņā ieguvu vairāk nekā ar vienkāršiem bokseriem to būtu guvis divu gadu garumā."

"Cīņu pret Raselu neuzskatu par karjeras kāpnēm, pa kurām varu veikt soli augšup vai lejup. Man vienkārši ir vēl viena iespēja cīnīties par titulu, un jūs zināt – es sapņoju kļūt par čempionu un to paveikšu. Pēc cīņas pret Salido nezināju, kurš būs mans nākamais pretinieks – Gerijs Rasels vai kāds cits. Man bija vienalga, es vienkārši pateicu, lai man sarīko vēl vienu titulcīņu," piebilda Lomačenko.

Jāatgādina, ka Lomačenko un Rasela cīņa notika agrā svētdienas rītā (pēc Latvijas laika ASV). Lomačenko ir iespēja atkārtot rekordu, izcīnot titulu ar vismazāko cīņu skaitu (3).