Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Video: svēršanās procedūra: Lomačenko un Rasels vienādā svarā

Jānis Pārums

Video: svēršanās procedūra: Lomačenko un Rasels vienādā svarā
Gerijs Rasels juniors un Vasīlijs Lomačenko
Foto: Naoki Fukuda / RingTV

Karsonā (ASV) notikusi tradicionālā svēršanās procedūra pirms svētdien gaidāmās cīņas par WBO pasaules čempiona titulu svara kategorijā līdz 57.2 kilogramiem starp Vasīliju Lomačenko (1-1, 1KO) un Geriju Raselu junioru (24-0, 14KO).

Abi bokseri uzrādīja pilnīgi identisku svaru – 56.9 kilogrami. Pēc tam sekojošā skatienu duelī Rasels oponentam acīs nemaz neskatījās.

Bukmeikeri svētdienai rītā (ap plkst. 5:00) gaidāmajā cīņā par favorītu uzskata Lomačenko, tiesa, jāatgādina, ka arī iepriekšējā cīņā, kurā Lomačenko cīnījās pret Orlando Salido, zaudējot pēc punktiem, nespējot ieiet boksa vēsturē, kā bokseris, kas ar vismazāko cīņu skaitu (divas) kļuvis par čempionu kādā no prestižajām versijām.

Cīņā pret Raselu viņam ir iespēja atkārtot taizemieša Sensaka Muangsurina sasniegumu, kas 1975. gadā kļuva par čempionu trešajā profesionālajā cīņā, kas joprojām ir rekords.

Lomačenko – Rasela svēršanās procedūra