Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Hovards un Būzers atzīti par nedēļas labākajiem NBA

Hovards un Būzers atzīti par nedēļas labākajiem NBA
Dvaits Hovards
Foto:AFP/Scanpix

Par Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) pagājušās nedēļas labākajiem spēlētājiem atzīti Dvaits Hovards no Orlando "Magic" un Karloss Būzers no Jūtas "Jazz".

Par Austrumu konferences labāko spēlētāju pagājušajā nedēļā tika atzīts Dvaits Hovards, kurš bija līgas līderis atlēkušajās bumbās (16.3) un bloķētajos metienos (5.3), kā arī ieņēma piekto vietu gūtajos punktos - 28 punkti vidēji spēlē pagājušajā nedēļā. "Magic" klubs svinēja uzvaras divās no trijām spēlēm. 21. februāra spēlē pret Klīvlendas "Cavaliers" Hovards guva 22 punktus un izcīnīja 16 atlēkušās bumbas, gūstot 18. double-double šosezon pēc kārtas, tā panākot komandas rekordu. 17. februāra spēlē pret Detroitas "Pistons" Hovards guva 33 punktus, kļūstot par rezultatīvāko spēlētāju komandas vēsturē un apsteidzot šajā rādītājā Šakilu O'Nīlu (8019 punkti). Šis ir Hovarda trešais nedēļas labākā spēlētāja apbalvojums šosezon.

Par Rietumu konferences labāko spēlētāju pagājušajā nedēļā tika atzīts Jūtas "Jazz" uzbrucējs Karloss Būzers. Viņš palīdzēja Jūtai izcīnīt uzvaras visās četrās pagājušās nedēļas spēlēs. Būzers vidēji spēlē guva 20 punktus un izcīnīja 15.5 atlēkušās bumbas, šajā rādītājā ierindojoties otrajā vietā Rietumu konferencē. 21. februāra spēlē pret Portlendas "Trailblazers" Būzers sasniedza karjeras rekordu atlēkušajās bumbās - 23. Šis ir Būzera otrais nedēļas labākā spēlētāja apbalvojums šosezon.

Citi kandidāti uz nedēļas labākā spēlētāja titulu bija Rejs Alens no Bostonas "Celtics", LeBrons Džeimss no Klīvlendas "Cavaliers", Džeisons Kids no Dalasas "Mavericks", Ričards Hamiltons no Detroitas "Pistons", Maikls Bīslijs un Džermeins O'Nīls no Maiami "Heat", Darens Kolisons no Ņuorleānas "Hornets", Kevins Durants un Rasels Vestbrūks no Oklahomsitijas "Thunder" un Andrijs Blatče no Vašingtonas "Wizards".

Izmantotie resursi:
nba.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-02-22 23:11, pirms 14 gadiem
lielā mamba rakstīja: gribēji lai atkal lebrons tiek real lebron?
Lebrons rezultatīvākais atkal!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-02-23 15:28, pirms 14 gadiem
Howards vēl būtu pieņemami, bet Durants?