Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kembijs pagarina līgumu ar "Blazers"

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Kembijs pagarina līgumu ar "Blazers"
Markuss Kembijs
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) klubs Portlendas ''TrailBlazers'' uz diviem gadiem pagarinājis līgumu ar pieredzējušo centra spēlētāju Markusu Kembiju.

36 gadus vecais Markuss Kembijs, kurš vasarā būtu viens no pieprasītākajiem brīvajiem aģentiem, tomēr nolēmis palikt Portlendā, kur viņš divu gadu laikā nopelnīs 21 miljonu ASV dolāru. Ja Kembija demonstrētais sniegums atbildīs kluba vadības prasībām, viņam ar prēmiju palīdzību būs iespēja papildināt savu bankas kontu par vēl pieciem miljoniem USD.

''Galvenais iemesls, kāpēc es palieku Portlendā, ir mūsu fani. Viņi man lika justies kā mājās jau kopš pirmās dienas, ko pavadīju kā ''Blazers'' spēlētājs. Ikreiz, kad staigāju pa pilsētas ielām, cilvēki nāk klāt un pateicas par to, ka spēlēju Portlendā, un man ir prieks spēlēt šādiem skatītājiem. Mūsu komanda ir diezgan jauna, taču ikviens no puišiem treniņos strādā ļoti smagi, tāpēc domāju, ka panākumi mums neizpaliks,'' neilgi pirms līguma parakstīšanas atzina pieredzes bagātais centra spēlētājs.

Šosezon Kembijs Portlendas kluba rindās aizvadīja 23 spēles, caurmērā gūstot septiņus punktus, izcīnot 11 atlēkušās bumbas un bloķējot divus pretinieku metienus. Ar Kembiju ierindā ''Blazers'' 23 mačos izcīnīja 17 uzvaras un nodrošināja vietu izslēgšanas spēlēs, kur tagad cīnās ar Fīniksas ''Suns'' (rezultāts sērijā – 1:1).

Izmantotie resursi:
AFP

  +6 [+] [-]

, 2010-04-21 21:22, pirms 14 gadiem
Vienmēr patikusi viņa spēle aizsardzībā

     [+] [-]

, 2010-04-21 21:30, pirms 14 gadiem
Vai tas nozīmē, ka Portlendai apnicis gaidīt uz Odenu un ar viņu vairs nerēķinās?

     [+] [-]

, 2010-04-21 22:14, pirms 14 gadiem
36 gadi... vov

     [+] [-]

, 2010-04-21 22:30, pirms 14 gadiem
AlterB rakstīja: Vai tas nozīmē, ka Portlendai apnicis gaidīt uz Odenu un ar viņu vairs nerēķinās?
Es domāju, ka viņiem nav apnicis gaidīt, vienkārši nevar jau bez normāla centra spēlēt. Odens būs spēks, tik pareiza treniņprogramma priekš viņa jāizstrāda

     [+] [-]

, 2010-04-22 00:19, pirms 14 gadiem
Un vēl džeks bija bēdīgs, kad aizmainija no LAC.. Bet nu Portlenda būs spēks vēl ilgi..