Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Hornets" paliek bez trenera

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

"Hornets" paliek bez trenera
Darens Kolisons turpmāk skolosies pie jauna trenera.
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) klubs Ņūorleānas ''Hornets'' palicis bez galvenā trenera. Šodien no amata atkāpies līdzšinējais kluba stratēģis Džefs Bouvers, kurš, līdzīgi kā iepriekš, turpinās pildīt ģenerālmenedžera pienākumus.

''Šīs izmaiņas komandas sastāvā ļaus Džefam pilnībā koncentrēties ģenerālmenedžera amatam. Viņš ir bijis viens no mūsu komandas stūrakmeņiem jau labu laiku, tāpēc mēs esam priecīgi, paturot viņu mūsu vienības rindās,'' izteicās ''Hornets'' kluba prezidents Hjū Vēbers, uzslavējot Bouveru par viņa rīcību 2009. gada NBA draftā, kad ''sirseņi'' savam sastāvām pievienoja Darenu Kolisonu un Markusu Torntonu.

Bouvera vadībā ''Hornets'' vienība pērnajā sezonā izcīnīja 34 uzvaras un piedzīvoja 39 zaudējumus. Tiesa, 37 no šiem mačiem nepiedalījās komandas līderis Kriss Pols, bet pēdējos 18 mačus izlaida serbu uzbrucējs Peja Stojakovičs. ''Lai novērtētu komandas patieso sniegumu, jāpavēro vienības uzrādītie rezultāti brīžos, kad ierindā bija visi vadošie spēlētāji. Krisa un Pejas loma mūsu komandā ir milzīga. Kad manā rīcībā bija visi spēlētāji, bija pat tādi mači, kad cīņas likteni izšķīra mūsu rezervisti, un tas priecē,'' sacīja pats Bouvers.

Patlaban NBA vēl ir četras komandas, kuras meklē jaunu galveno treneri, - Losandželosas ''Clippers'', Filadelfijas ''Sixers'', Ņūorleānas ''Hornets'' un Ņūdžersijas ''Nets''.

Izmantotie resursi:
nba.com

     [+] [-]

, 2010-04-21 21:45, pirms 14 gadiem
Jā es uzskatu šaja sezonā viņi zaudeja ar to ka, neko ipašu maiņu darijumā un brivo aģentu tirgu nav iegadajušies.
Okafors vienigais, bet ar Krisu Polu playoff netikt.

     [+] [-]

, 2010-04-21 22:31, pirms 14 gadiem
Harington rakstīja: Jā es uzskatu šaja sezonā viņi zaudeja ar to ka, neko ipašu maiņu darijumā un brivo aģentu tirgu nav iegadajušies.
Okafors vienigais, bet ar Krisu Polu playoff netikt.
Criss Pols lidz play off neizvilka Ja būtu spēlējis līdz sezonas beigam.. sazin kas varētu notikt

     [+] [-]

, 2010-04-21 22:37, pirms 14 gadiem
ZZ-TOP rakstīja: Criss Pols lidz play off neizvilka Ja būtu spēlējis līdz sezonas beigam.. sazin kas varētu notikt
Protams tik daudz Pols spēle, nav jau brinums ka tās traumas. Tomer ilgu laiku pavada uz laukuma,sakrājas nogurums. Pa vasaru vajadzetu kautko papildinat,laigan jaunie ļoti labi nospeleja.

  +1 [+] [-]

, 2010-04-21 23:07, pirms 14 gadiem
Lai Bairons Skots naak atpakalj,tieshaam labs treneris