Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģis: "Turpināšu mest, un metieni kritīs iekšā"

Krišs Upenieks

Porziņģis: "Turpināšu mest, un metieni kritīs iekšā"
Bleiks Grifins un Kristaps Porziņģis
Foto: AFP/Scanpix

LETA. Losandželosas "Clippers" komandas zvaigzne Bleiks Grifins pirmdien pēc savstarpējās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēles slavēja Ņujorkas "Knicks" vienību pārstāvošo latvieti Kristapu Porziņģi, kurš bijis agresīvāks.

"Viņš vienkārši bija agresīvāks. Viņš cenšas dominēt visos rādītājos," pauda Grifins, kurš realizēja sešus no 18 metieniem no spēles. "Pirmajos gados gadījās reizes, kad viņš vilcinās, tomēr izskatās, ka tagad viņš strādā pilnībā."

"Zinājām, ka Bleiks un Deandrē Džordans spēlēs fiziski. Es un Eness Kanters bijām tam gatavi. Starp mums bija labas divcīņas, tomēr galvenais, ka komanda uzvarēja," teica Porziņģis, kurš trāpīja septiņus no 20 metieniem no spēles.

Porziņģis atkal slavēja komandas aizsardzību, kā arī uzsvēra, ka pārāk nepārdzīvo par faktu, ka pēdējos mačos realizē vien ap 30% metienu no spēles."Pustālie metieni ir mans spēles stils, jo neesmu tāds, kurš darbojas dziļi zem groza. Pēdējās pāris spēles esmu kļūdījies vairāk nekā sezonas sākumā, tomēr turpināšu mest, atradīšu savu spēles ritmu un metieni kritīs iekšā," pauda latvietis.

"KP (Porziņģis) šovakar spēlēja ļoti gudri," "Knicks" galvenais treneris Džefs Hornačeks slavēja latvieša darbības aizsardzībā, uzsverot epizodi pirmā puslaika pēdējās sekundēs, kad viņš ļāva Grifinam ietriekt bumbu grozā no augšas, lai nenopelnītu piezīmi. "Viņš neuztvēra to personīgi. Pagājušās sezonas KP, iespējams, būtu centies to nobloķēt un saņemtu trešo piezīmi, kas nozīmē, ka mēs nevarētu pilnībā viņa agresivitāti izmantot otrajā puslaikā."

"Zināju, ka man tobrīd ir divas piezīmes. Jau, kad saņēmu pirmo piezīmi, nodomāju, ka negribu ātri tikt pie otras, lai nebūtu jāsēž malā," atcerējās pats Porziņģis. "Vēlējos būt spēlē līdz beigām. Tu nevēlies puslaiku ļaut pretiniekam noslēgt ar brīvu "danku", tomēr jutu, ka man tas ir jāļauj."

Zīmīgi, ka pretējā laukuma pusē Grifins pameta maču ar piezīmju normu, kamēr Porziņģis dueli noslēdza vien ar četrām piezīmēm.

"Knicks" ar deviņām uzvarām 16 mačos Austrumu konferences kopvērtējumā ieņem sesto vietu. Savukārt līgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā Porziņģis ar vidēji 27,6 punktiem atrodams ceturtajā pozīcijā, kur līderis ar 31,6 punktiem ir Džeimss Hārdens no Hjūstonas "Rockets".

Nākamo maču "Knicks" aizvadīs trešdien, kad savā laukumā uzņems Toronto "Raptors", kurai sestdien viesos zaudēja ar rezultātu 84:107.

Izmantotie resursi:
LETA

  +2 [+] [-]

, 2017-11-21 10:28, pirms 6 gadiem
Man sanāk, ka spēle būs tomēr ceturtdien! 2:30
Un pēc tam saldais ēdiens OKC vs GSW!

 +10 [+] [-]

, 2017-11-21 10:42, pirms 6 gadiem
Man vienīgajam liekas, ka beidzot arī NYK ir pateicīgs spēļu kalendārs?

beidzot spēcīgas komandas mijas ar vājākām.. protams mājas spēles ir bijušas 11, bet izbraukumi tikai 5...
bet ar visu to NYK ir visus savus fanus ļoti iepricinājusi, jo neviens neparedzēja, ka viņiem būs tik daudz uzvaru pēc 16 spēlēm...

+ zīmi vērtējams arī NYK menedžaments, kurš Entoniju apmainīja pret Kanteru un Makdermotu... jo tie džeki tiešām spēlē komandas interesēs.

  +4 [+] [-]

, 2017-11-21 11:05, pirms 6 gadiem
blondais18 rakstīja: Man vienīgajam liekas, ka beidzot arī NYK ir pateicīgs spēļu kalendārs?

beidzot spēcīgas komandas mijas ar vājākām.. protams mājas spēles ir bijušas 11, bet izbraukumi tikai 5...
bet ar visu to NYK ir visus savus fanus ļoti iepricinājusi, jo neviens neparedzēja, ka viņiem būs tik daudz uzvaru pēc 16 spēlēm...

+ zīmi vērtējams arī NYK menedžaments, kurš Entoniju apmainīja pret Kanteru un Makdermotu... jo tie džeki tiešām spēlē komandas interesēs.
Varbūt visu problēmu sakne bija Karmello? Tagad šis Thunder un tiem arī neiet

  +7 [+] [-]

, 2017-11-21 11:19, pirms 6 gadiem
Es ari esmu par mešanu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2017-11-21 11:35, pirms 6 gadiem
Es esmu tik priecīgs, ka mums izdevās aizmainīt Melo un iegūt divus nesavtīgus un talantīgus spēlētājus. Kanters starp labākajiem FG % visā līgā, bet Makdermots praktiski 50-40-90 spēlētājs. Turpretim Melo met savus 42% no spēles, kas ir krietni zem līgas vidējā, ar aizsardzību līdzīgs stāsts. Ne vienmēr tā visskaistāk iesaiņotā dāvana ir tā labākā.

  +8 [+] [-]

, 2017-11-21 11:36, pirms 6 gadiem
Ņemot vērā to, ka Kristaps met no jebkuras vietas, manuprāt, viņš par daudz spēka tērē cīņā par pozīciju un izkārtotu pats sev metienus. Diezgan reti viņš arī saņem bumbu kustībā. Spurs vai GSW viņam izspēlētu daudz vairāk brīvu metienu. Knikiem ir kur augt...
Aizsardzībā gan plosās ne tikai pret garajiem, kā jau daudzi pamanījuši, mazie arī iedriblē tuvāk grozam un bieži vien driblē prom, kad ierauga Nr6.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2017-11-21 12:45, pirms 6 gadiem
KP tiešām nospēlēja inteliģenti, mazāk pats turēja bumbu, vairāk piespēlēja, daudzi metieni bija pamatoti. Nekrīt. Nekas!

  -1 [+] [-]

, 2017-11-21 14:08, pirms 6 gadiem
piespeles būtu vairāk devis.. jo ja iet 2 virsu nekas tev tur nekritīs.. Lee tik stāv un gaida uz 3oikas un čalim 40 +%

     [+] [-]

, 2017-11-22 08:34, pirms 6 gadiem
LEdgars rakstīja: Ņemot vērā to, ka Kristaps met no jebkuras vietas, manuprāt, viņš par daudz spēka tērē cīņā par pozīciju un izkārtotu pats sev metienus. Diezgan reti viņš arī saņem bumbu kustībā. Spurs vai GSW viņam izspēlētu daudz vairāk brīvu metienu. Knikiem ir kur augt...
Aizsardzībā gan plosās ne tikai pret garajiem, kā jau daudzi pamanījuši, mazie arī iedriblē tuvāk grozam un bieži vien driblē prom, kad ierauga Nr6.
Ja viņš necīnītos par pozīciju uz ūsiņas, tad viņš kaut ko normālu varētu izmest tikai no tālmetiena līnijas. Tā jau arī pagājušogad bija - viņš nevarēja pretinieku izstumdīt un izkarot sev telpu, līdz ar to bumbu pēdējās ceturtdaļās nesaņēma un tajās ceturtdaļās vienmēr pazuda... Šogad ir savādāk - pielicis spēkā, spēj sev izkārtot pozīciju no kuras pagriezties un mest savu pustālo pēc pagrieziena, kas ir viņa galvenā maizīte šogad.