Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA nedēļas labākie – "triple-double" mašīnas Vestbruks un Džeimss

Rolands Eliņš

NBA nedēļas labākie – "triple-double" mašīnas Vestbruks un Džeimss
Rasels Vestbruks
Foto: AP / Scanpix

Nacionālajā basketbola asociācijā par aizvadītās nedēļas labākajiem spēlētājiem nosaukti Rasels Vestbruks no „Thunder” un Lebrons Džeimss no „Cavaliers”.

Lebrons Džeims aizvadītajā nedēļā palīdzēja Klīvlendai izcīnīt divas uzvaras trijās spēlēs, pieveicot Čikāgu un Fīniksu, tiesa, vienīgajā spēlē pret „play-off” komandu – Portlendu – tika ciests zaudējums ar 105:113. Abās uzvarētajās spēlēs Džeimss izcēlās ar „triple-double”.

Pret Fīniksu Džeimss savāca statistikas līniju 28+12+11, bet pret Čikāgu viņam 33+13+12. Vidēji spēlē aizvadītajā nedēļā Džeimsam 32 punkti, kas bija labākais rādītājs Austrumu konferencē, 13 atlēkušās bumbas un 9.7 rezultatīvas piespēles.

Kamēr Džeimss tikai vienā spēlē palika bez „triple-double”, Rasels Vestbruks to savāca katrā aizvadītās nedēļas spēlē, palīdzot „Thunder” pieveikt Sakramento, Atlantu, „Clippers” un Toronto. Vestbruks Rietumos gan bija „tikai” astotais rezultatīvākais ar 25.5 punktiem, taču viņam arī 11.3 atlēkušās bumbas un 12 rezultatīvas piespēles vidēji mačā.

Šosezon kopumā Vestbruks paspējis savākt veselus 23 „triple-double”, kas gan ir krietni mazāk nekā viņa pagājušajā sezonā paveiktais (42 „triple-double”), kamēr Lebronam šosezon 15 spēles ar vismaz trim galvenajiem statistikas rādītājiem divciparu skaitļa apmēros.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/NBA/status/9758...

  +1 [+] [-]

, 2018-03-20 00:21, pirms 6 gadiem
Labi jau, ka "triple - double" ir pēdiņās, bet mašīnas nē.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja