Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

20 gadus vecais grieķis Papajannis paraksta līgumu ar "Trail Blazers"

Andrejs Siliņš

20 gadus vecais grieķis Papajannis paraksta līgumu ar "Trail Blazers"
Jorgoss Papajannis
Foto: AP / Scanpix

20 gadus vecais grieķu centra spēlētājs Jorgoss Papajannis parakstījis līgumu uz diviem gadiem ar Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubu Portlendas "Trail Blazers".

218 centimetrus garais un 109 kilogramus smagais Papajannis tika draftēts 2016. gada ar augsto 13. kārtas numuru, kļūstot par visu laiku visaugstāk draftā izvēlēto Grieķijas basketbolistu. Lai arī to paveica Fīniksas "Suns", jaunais basketbolists nekavējoties tika aizmainīts uz Sakramento "Kings".

Sakramento vienībā Papajannis debijas sezonā vidēji 16 minūtēs guva 5,6 punktus un izcīnīja 3,9 atlēkušās bumbas. Šajā sezonā Papajannis aizvadīja vien 16 spēles un februārī tika atbrīvots. Marta pirmajā pusē Papajannis parakstīja desmit dienu līgumu ar "Blazers" un, lai arī laukumā netika sūtīts, tagad vienojies par jaunu līgumu ar klubu uz divām sezonām.

Profesionāļa karjeru Papajannis sāka jau 14 (!) gadu vecumā "Peristeri" klubā Grieķijā, kļūstot par jaunāko spēlētāju Grieķijas profesionālā klubu basketbola vēsturē. 2014. gada vasarā Papajannis parakstīja ilgtermiņa līgumu ar Atēnu "Panathinaikos", bet līdz šim vienīgajā Eirolīgas sezonā laukumā devās vien sešos mačos un vidēji spēlēja tikai piecas minūtes. Tas gan netraucēja tikt izvēlētam draftā ar 13. numuru.

Grieķijas izlases sastāvā Papajannis debitēja pagājušā gada Eiropas čempionātā.

Izmantotie resursi:
Portland Trail Blazers sign Georgios...

     [+] [-]

, 2018-03-19 10:04, pirms 6 gadiem
kopš kura laika Georgios kļūst par Jorgoss?

     [+] [-]

, 2018-03-19 10:38, pirms 6 gadiem
Witslenamitea rakstīja: kopš kura laika Georgios kļūst par Jorgoss?
Georgios Papagiannis (pronounced: Yórgos Papayánnis)
Wiki: https://en.wikipedia.org/wiki/Georg...

  -1 [+] [-]

, 2018-03-19 13:21, pirms 6 gadiem
Платить за электричество в 2 разa меньше не нарушая закон реально! Советую абсолютно каждому ознакомиться с этой статьей ЛЕГАЛЬНАЯ ЭКОНОМИЯ ЭЛЕКТРОЭНЕРГИИ - РЕАЛЬНА! электрика с более чем 20 летним стажeм. Лично я пользуюсь этим методом и очень доволен!

     [+] [-]

, 2018-03-19 16:44, pirms 6 gadiem
Izskatās, ka visu laiku kaut ko saredz šajā čalī, ja tādas iespējas dod. Redzēs, vai izmantos.