Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Turiafs varētu pievienoties Pārkera "Asvel"

Andrejs Siliņš

Turiafs varētu pievienoties Pārkera "Asvel"
Ronijs Turiafs
Foto: AFP/Scanpix

Franču centrs Ronijs Turiafs, kurš atguvies pēc vasarā gūtā savainojuma, jau šīs nedēļas laikā līdz Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) lokauta beigām varētu oficiāli pievienoties Tonijam Pārkeram daļēji piederošajam Lionas "Asvel" klubam.

Pārkers, kurš ir kluba viceprezidents basketbola operāciju jautājumos, jau pievienojies komandai un pat aizvadījis pirmo spēli Francijas ProA līgā, ar teicamu sniegumu palīdzot izcīnīt uzvaru grūtā cīņā. Izskatās, ka "Asvel" lokauta laikā dos darbu ne vien savam viceprezidentam, bet arī citam Francijas NBA spēlētājam - jau trešdien komandai oficiāli varētu pievienoties Ņujorkas "Knicks" centrs Ronijs Turiafs.

Pārkers, kurš ir ne tikai Turiafa komandas biedrs izlasē, bet arī labs draugs, apdrošināšanu samaksāja pats no saviem līdzekļiem, bet atalgojumu sev piešķīra Francijas ProA līgas minimālās algas apmērā - 1500 eiro. Pagaidām nav skaidrības, vai arī Turiafs sekos šim piemēram, vai tomēr finansiālie jautājumi tiks atrisināti citādāk.

208 centimetrus garais Turiafs salauza roku neilgi pirms "EuroBasket 2011", taču tik un tā devās līdzi komandai uz cīņām Lietuvā, tai skaitā Šauļos pret Latviju. Lai arī pie komandas sēdēt Turiafam spēļu laikā nebija iespējas, 28 gadus vecais basketbolists aizrautīgi sekoja līdzi mačiem no dalībniekiem paredzētā sektora tribīnēs.

Izmantotie resursi:
Information, actualité en direct : Ain,...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-10-17 16:25, pirms 13 gadiem
4uwis rakstīja: Prieks par šiem Francūžiem.. Žēl, ka Biedriņš ir tāds kapeiku pisējs.
zelta koments.

     [+] [-]

, 2011-10-18 06:55, pirms 13 gadiem
Ja biedriņam mājās piederētu klubs viņš droši vien arī tajā spēlētu..... NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT