Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Clippers" būs jauns treneris

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

"Clippers" būs jauns treneris
Nu jau bijušais ''Clippers'' treneris Kims Hjūzs
Foto: AP/Scanpix

NBA klubs Losandželosas ''Clippers'' pēc kārtējās neveiksmīgās sezonas pārtraucis līgumsaistības ar līdzšinējo komandas galveno treneri Kimu Hjūzu, vēstīts NBA oficiālajā mājaslapā.

Hjūzs komandas galvenā trenera pienākumus sāka pildīt 4. februārī, kad no amata atkāpās līdzšinējais treneris Maiks Danlīvijs. Hjūzs iepriekšējās septiņas sezonas darbojās trenera asistenta ampluā un šo sezonu kopā ar ''Clippers'' noslēdza ar visai nepatīkamu uzvaru/zaudējumu bilanci (8-25). Regulāro sezonu ''Clippers'' vienība noslēdza ar negaidīti pārliecinošu uzvaru pār Losandželosas ''Lakers'' (107:91). Šosezon ''Clippers'' izcīnīja tikai 29 uzvaras un piedzīvoja 53 zaudējumus, 15. reizi aizvadīto 17 gadu laikā nekvalificējoties izslēgšanas spēļu turnīram.

Atskatoties uz savu pirmo pieredzi galvenā trenera amatā, Hjūzs atzina, ka viņam šī pieredze būs ļoti noderīga. ''Man ļoti patika. Aizraujošs un jautrs laiks, strādājot un atrodoties stresa pilnās situācijās. Biju pelnījis iespēju strādāt par galveno treneri, un man prieks, ka man izdevās to izmantot,'' atzina speciālists.

Kā atklāja ''Clippers'' oficiālie pārstāvji, jauna trenera meklējumi jau sākušies, taču konkrēti kandidātu vārdi netika nosaukti.

Izmantotie resursi:
nba.com