Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Pret "Warriors" 50 punktus iemetušais Viljamss – nedēļas labākais rietumos

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Pret "Warriors" 50 punktus iemetušais Viljamss – nedēļas labākais rietumos
Lū Viljamss pret Omri Kaspi
Foto: AP/Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija par pagājušās nedēļas labāko spēlētāju Austrumu konferencē atzinusi Maiami "Heat" aizsargu Goranu Dragiču, kamēr rietumos pie atzinības ticis Lū Viljamss no Losandželosas "Clippers".

Slovēnis Gorans Dragičs palīdzēja Maiami "Heat" tikt pie trim uzvarām pie kārtas, vidēji mačā iemetot 23 punktus, izcīnot sešas atlēkušās bumbas un atdodot piecas rezultatīvas piespēles. Saspēles vadītājs rezultatīvāko maču aizvadīja mājās pret Milvoki "Bucks", kad panākumu kaldināja ar 25 punktiem.

Savukārt viesos pret Toronto "Raptors" viņš izcēlās ar double-double, pretinieku grozā raidot 24 punktus un pievienojot 12 atlēkušās bumbas. "Heat" uzvarēja septiņās spēlēs pēc kārtas, taču sērija pārtrūka šonakt, izbraukumā piekāpjoties Čikāgas "Bulls". Komanda Austrumu konferencē ieņem ceturto vietu.

Rietumos par labāko atzīts aizsargs Lū Viljamss no Losandželosas "Clippers", kurš komandai palīdzēja uzvarēt četrās spēlēs no četrām, vidēji iemetot 35 punktus ar 45,7% realizētu tālmetienu un atdodot 4,8 rezultatīvas piespēles. Viljamsam izdevās lieliska izbraukuma spēle pret čempioni Goldensteitas "Warriors" – viņš realizēja astoņus tālmetienus, iemeta 50 punktus un kaldināja uzvaru.

Pirms tam viņš iemeta 34 punktus Atlantas "Hawks" grozā, bet čempionu apspēlēšanai sekoja 30 un 26 punkti pret Sakramento "Kings". Kopā četrās spēlēs Viljamss realizēja 21 tālmetienu, bet Losandželosas "Clippers" trijos mačos pārsniedza 120 gūto punktu robežu.

     [+] [-]

, 2018-01-16 11:41, pirms 6 gadiem
Malači Lakers, kas atdeva viņu Hjūstonai par gandrīz neko. BTW vakardien viņš arī bija viens no galvenajiem "instrumentiem", kura dēļ Clippers uzvarēja.

     [+] [-]

, 2018-01-16 17:31, pirms 6 gadiem
DainisU rakstīja: Malači Lakers, kas atdeva viņu Hjūstonai par gandrīz neko. BTW vakardien viņš arī bija viens no galvenajiem "instrumentiem", kura dēļ Clippers uzvarēja.
Vecīt padomā kaut nedaudz plašā. LOL gatavojas uz nākamo vasaru. Pie tam viņiem vajadzēja tankoties. Priekš kam tankojošai komandai džeku ar 7M x 3 gadu līgumu? Pie tam dabūja 28. piku pretī (ko gan baigi neizmantoja). Bet naudu atbrīvoja.

     [+] [-]

, 2018-01-17 09:30, pirms 6 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Vecīt padomā kaut nedaudz plašā. LOL gatavojas uz nākamo vasaru. Pie tam viņiem vajadzēja tankoties. Priekš kam tankojošai komandai džeku ar 7M x 3 gadu līgumu? Pie tam dabūja 28. piku pretī (ko gan baigi neizmantoja). Bet naudu atbrīvoja.
Par 7M neko labāku nevar atrast NBA, tā ir "sīknauda". Turklāt, kamēr viņi atbrīvojās no Lū, tikmēr viņiem komandā ir 17 miljonu Loul Deng un starpsezonā iemainītais 22 miljonu Lopezs.. Piekrītu, ka viņi pagājušās sezonas beigās tankojās un, iespējams, ka pats Williams negribēja būt tajā komandā, bet Lakeriem vajadzēja pretim dabūt ko labāku par Brewer (kuram starp citu arī ir līgums par 7 miljoniem sezonā) un draft piku (Tony Bradley?).. Vienīgais spēcīgais arguments šai maiņai bija tankošanās.