Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Entonijs: "Dzirdēju, ka "Nets" spēlētāji mūs aprunā..."

Entonijs: "Dzirdēju, ka "Nets" spēlētāji mūs aprunā..."
Karmelo Entonijs ir gatavs pierādīt, ka "Knicks" ir labākā NBA vienība Ņujorkā
Foto: AP/Scanpix

Karmelo Entonijs, kurš ir viens no Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" līderiem, izteicies, ka nākamajā sezonā būs gatavs cīņai pret Bruklinas "Nets", lai pierādītu, ka labākais NBA klubs Ņujorkā ir "Knicks".

Vakar jau ziņojām, ka Džo Džonsons, kurš tika iesaistīts apjomīgajā maiņas darījumā starp Atlantas "Hawks" un Bruklinas "Nets" vienībām un pārcēlās uz Ņujorkas vienību, preses konferencē, kurā tika iepazīstināts ar medijiem, kā "Nets" kluba spēlētājs, izteicās, ka, viņaprāt, "Nets" ir labākā komanda Ņujorkā.

Entonijs, kurš kopā ar ASV basketbola izlasi pašreiz gatavojas Londonas Olimpisko spēļu turnīram, atbildi parādā nav palicis. "Es dzirdēju, ka viņi ["Nets" spēlētāji - aut.] aprunā mūs, bet mēs būsim gatavi izaicinājumam," tā Entonijs izteicies intervijā ESPNDeportes.com žurnālistam. "Es neesmu redzējis spēļu grafiku, bet, kad šī spēle notiks, mēs būsim gatavi."

"Knicks" vienmēr ir bijusi numur viens komanda Ņujorkā, tomēr "Nets" vienība uzskata, ka nākamajā sezonā tai ir iespējas kļūt par labāko komandu Ņujorkā. Bruklinas vienība šajā starpsezonā ir ne tikai pagarinājusi līgumus ar Deronu Viljamsu, Brūku Lopesu un Džeraldu Vollesu, bet arī piesaistījusi jau iepriekš pieminēto Džonsonu, bosniešu uzbrucēju Mirzu Teletoviču un nu jau bijušo Losandželosas "Clippers" spēka uzbrucēju Redžiju Evansu.

Savukārt "Knicks" vienība šajā starpsezonā ir pagarinājusi līgumu ar Dž. R. Smitu, kā arī piesaistījusi veterānus Markusu Kembiju un Džeisonu Kidu, kā arī šķīrusies no aizsarga Lendrija Fīldsa, kurš ir noslēdzis līgumu uz trim sezonām par aptuveni 20 miljoniem ASV dolāru. Gaidāms, ka "Knicks" izdosies uz nākamo sezonu komandā noturēt Džeremiju Linu, kuram Hjūstonas "Rockets" ir izteikusi piedāvājumu. "Knicks" vadība jau vairākkārt ir izteikusies, ka pielīdzināms jebkuru piedāvājumu, ko Lins saņems no kāda cita NBA kluba.

Karmelo Entonijs un Derons Viljamss šovasar ir komandas biedri ASV izlasē, tomēr ir skaidrs, ka brīdī, kad nākamajā sezonā viņi izies laukumā viens pret otru "Nets" un "Knicks" duelī, tiks aizmirsts tas, ka vēl pirms dažiem mēnešiem abi aizstāvēja ASV godu vienā plecu pie pleca.

Līdz jaunās sezonas sākumam vēl trīs ar pusi mēneši, bet abu Ņujorkas vienību spēlētāji jau nodarbojas ar t.s. trash talk, kas sola ļoti aizraujošas cīņas starp šiem klubiem nākamajā sezonā.

Izmantotie resursi:
ESPN

 +13 [+] [-]

, 2012-07-15 20:43, pirms 12 gadiem
Labāk būtu gatavs pierādīt, ka Knicks ir labākie NBA nevis Ņujorkā

     [+] [-]

, 2012-07-15 20:45, pirms 12 gadiem
Tulks tā arī nav spējis iztulkot trash talk, apsveicu! Google translate rullz forever!

  +4 [+] [-]

, 2012-07-15 20:53, pirms 12 gadiem
ja mērķis ir būt labākiem Ņujorkā...tad tas varbūt ir izpildāms bet nu tad Melo laikam necer kaut kad to gredzenu iecelt

  +1 [+] [-]

, 2012-07-15 21:23, pirms 12 gadiem
Novēlu Knciks izcinit titulu tuvaka laikā!

     [+] [-]

, 2012-07-15 21:24, pirms 12 gadiem
Kids<Derons
J.R shmith<Džonsons
Karamelle>Wolles
Amare>Teletovich
Chandlers=Lopez
ciņa bus aizraujosha! Bet uzvara buus knicks, jo labaaks soliņš!

  +4 [+] [-]

, 2012-07-15 21:32, pirms 12 gadiem
Nu jau var droši teikt, ka Lins nebūs Ņujorkā. Ņujorkai jātiek vaļā no Amarē, tad var runāt par sasniegumiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-07-16 00:03, pirms 12 gadiem
Rietumu vilciens rakstīja: soliņam būs nozīmīga nozīme, Netiem Watsons un nez, kas būs ar Hamprīsu, NYK - kad vesels būs Šamperts, 3pts metējs, Feltons.
viens ir soliņš ours ir vai beidzot saikne Melo-Amare sāks strādāt.Brīžiem vins pārtur bumbu un otrs īsti nesajūt nemaz spēles garšu..jādomā ka Kids ko spēs mainīt šajā ziņā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2012-07-16 07:43, pirms 12 gadiem
abas komandas būs miskastes un varēs savā starpā cīnīties
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-07-16 16:15, pirms 12 gadiem
chubaki rakstīja: Kids<Derons
J.R shmith<Džonsons
Karamelle>Wolles
Amare>Teletovich
Chandlers=Lopez
ciņa bus aizraujosha! Bet uzvara buus knicks, jo labaaks soliņš!
Chandlers>Lopez! Tur pat diskusijām nevajadzētu būt!

     [+] [-]

, 2012-07-16 16:44, pirms 12 gadiem
Ingman rakstīja: Chandlers>Lopez! Tur pat diskusijām nevajadzētu būt!
Lopez sev maak izkartot metienu un met sodiņus iekshaa chandlers tikai bloķee metienus!