Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Džo Džonsons: labākā komanda Ņujorkā ir "Nets"

Džo Džonsons: labākā komanda Ņujorkā ir "Nets"
Džo Džonsons (priekšplānā) un Derons Viljamss nākamajā sezonā veidos "Nets" aizsargu duetu
Foto: AP/Scanpix

Džo Džonsons uzskata, ka labākais Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) klubs ASV metropolē Ņujorkā ir tas, uz kuru viņš tika aizmainīts - Bruklinas "Nets". Tā basketbolists izteicās preses konferencē, kurā mediji tika iepazīstināti ar "Nets" šobrīd divām lielākajām zvaigznēm - Džonsonu un Deronu Viljamsu.

""Nets", noteikti "Nets"," atbildēja Džonosons pēc tam, kad mediji viņam uzdevuma jautājumu par to, kurš uzvarētu Īstriveras duelī starp Bruklinas "Nets" un Ņujorkas "Knicks".

"Šī ir lieliska diena, jo tā ir diena, kurā izveidojam labāko aizsargu pāri visā līgā," tā izteicās "Nets" ģenerālmenedžeris Billijs Kings , iepazīstinot preses konferencē mediju pārstāvjus ar jaunāko "Nets" vienības dalībnieku Džonsonu, kurš tika iegūts maiņas darījumā ar Atlantas "Hawks" vienību, un ar Deronu Viljamsu, kurš pagarināja līgumu uz piecām sezonām par 98 miljoniem ASV dolāru.

Ģenerālmenedžerim tika jautāts, kādas ir viņa domas par jauno Losandželosas "Lakers" aizsargu duetu, kuru nākamajā sezonās veidos Stīvs Nešs un Kobe Braients. Kings atbildēja bez vilcināšanās: "Viņi ir labi, taču es domāju, ka mūsu duets ir labāks. Ja jūs šo jautājumu uzdotu "Lakers" ģenerālmenedžerim Mičam Kupčakam, viņš, visticamāk, atbildētu, ka viņu duets ir labāks."

Šķiet, ka "Nets" īpašnieks Mihails Prohorovs negatavojas taupīt naudu, lai izveidotu konkurētspējīgu, augsta līmeņa NBA klubu, jo klubs šajā starpsezonā ir noslēdzis vairākus bagātīgi atalgotus līgumus uz vairākām sezonām ar laba līmeņa spēlētājiem. Bruklinas klubs pagarināja līgumus ar centru Brūku Lopesu uz četrām sezonām par 60 miljoniem ASV dolāru un ar Džeraldu Vollesu uz četrām sezonām par 40 miljoniem ASV dolāru. Tāpat arī tika piesaistīts bosniešu uzbrucējs Mirza Teletovičs, ar kuru noslēgta vienošanās uz trim sezonām par deviņiem miljoniem ASV dolāru un iegūt labs cīnītājs par atlēkušajām bumbām Redžija Evansa personā. Evanss nākamajās trijās sezonās kopumā nopelnīs piecus miljonus ASV dolāru.

"Nets" klubs, kas aizvadītajās trijās sezonās ir sasniedzis kopējo bilanci 58-172 un nav iekļuvis izslēgšanas turnīrā kopš 2006./2007. gada sezonas, nākamajā sezonā cer veiksmīgi cienīties ar Austrumu konferences pirmā ešalona komandām.

"Nav runa par uzvaru lokālajā čempionātā vai reģionālajā čempionātā," tā "Nets" galvenais treneris Eiverijs Džonsons. "Šobrīd ir runa jau par NBA čempionu titula izcīnīšanu. Tas ir tas, uz ko koncentrējamies."

Izmantotie resursi:
ESPN

Kurš ir labākais basketbola klubs Ņujorkā?

  • 84

  • 100


  +7 [+] [-]

, 2012-07-14 20:25, pirms 12 gadiem
Knicks visu laiku ir bijis un būs labākais NY klubs.

  +5 [+] [-]

, 2012-07-14 20:30, pirms 12 gadiem
In Your dreams J.Jonson.....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2012-07-14 20:41, pirms 12 gadiem
Dabūs Hovardu tad parunāsim, bet pagaidām Knicks liekas pārāks

  +1 [+] [-]

, 2012-07-14 20:49, pirms 12 gadiem
grafsanity rakstīja: Knicks visu laiku ir bijis un būs labākais NY klubs.
Pietiek ar 1-2 zvaigznem ,lai piedotu energiju visai komandai ,paskaties kas notika ar Klivlendu kad atnaca LeBrons , ja Nets dabus kadu centru normalu ,tad cinisies par PO 6-8 vietu tiesi ar Knicks!

  +3 [+] [-]

, 2012-07-14 20:54, pirms 12 gadiem
Nets neko vel nar pierādijuši,tapēc vel grūti spreizt!

  +1 [+] [-]

, 2012-07-14 20:56, pirms 12 gadiem
TomsMVP rakstīja: Pietiek ar 1-2 zvaigznem ,lai piedotu energiju visai komandai ,paskaties kas notika ar Klivlendu kad atnaca LeBrons , ja Nets dabus kadu centru normalu ,tad cinisies par PO 6-8 vietu tiesi ar Knicks!
Nets centrs jau ir un tas ir Lopez 19 punkti centram tas ir taa pat kaa Howardam vai Bainumam! Knicks un nets vareetu buut vienliidziigas iespeejas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-07-14 21:22, pirms 12 gadiem
irbiite86 rakstīja: Es atvainojos visiem, nevis Njuugjersijas, bet Bruklinas!! Es tieshaam atvainojos!!
vispār ir Ņūdžersija, nevis Ņūģersija!

  +1 [+] [-]

, 2012-07-14 21:54, pirms 12 gadiem
kobe.james rakstīja: Baigā jēga taisīt šitādas konferences, ja visiem pirms tam ir sniegtas PR lekcijas, ko teikt. Un, protams, neviens jau neteiks, ka kāds cits labāks.

Pat Šarlotes spēlētāji teiktu, ka viņi ir labākie un patīk, kā tiek būvēta komanda.

Bišķiņ jocīgi, ka Lopezam lielāka alga kā Volesam...

Un autor, kas ir šis-
dalībnieku Džonsonu, kurš noslēdza līgumu ar Bruklinas vienību uz četrām sezonām par 89 miljoniem ASV dolāru

Neko viņš nenoslēdza. Viņam bija tāds līgums un viņu vienkārši samainīja. Bet nu Atlanta jau nu supergudru līgumu ar viņu noslēdza... kur prāts 29 gadīgam džekam iedot 120M līgumu, ja pēdējā sezonā viņam būs jau 35 un vilksies pa laukumu tāpat kā Alens.
Neaiztiec Allen, viņu visu sezonu trauma mocīja. Joe nav tik traumatisks. Un ja viņš iemetīs 35 gados savus 15-18 punktus ar 3pt % precizitāti kā R.Allen, tad būs ok.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-07-14 22:50, pirms 12 gadiem
baller94 rakstīja: Nets neko vel nar pierādijuši,tapēc vel grūti spreizt!
Nu NYK ar šito sastāvu arī neko vēl nav parādījuši. Domāju, ka abas komandas pie labas trenera darbības var mierīgi būt top 4 komandu sarakstā austrumos.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-07-14 23:18, pirms 12 gadiem
Neko nevar zināt, jo abas komandas droši vien noslēgs labus kontraktus!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-07-14 23:52, pirms 12 gadiem
Lopezs ir nenormaai paarmksaats!!!.

Naakamajos cetros gados katru sezonu 15 miljoni! Are you f*king kidding me!!!

     [+] [-]

, 2012-07-15 00:15, pirms 12 gadiem
nu protams,ka Džo teiks,ka Nets labāki uz kādu atbildi tad gaidījāt pirmajā dienā un pirmajā preses konferencē jaunā klubā,bet ja nopietni, tad salīdzināt Nets ar Knicks šobrīd ir tas pats,kas diskutēt par to kurš ir labākais klubs Losandželosā-Clipers vai Lakers,domāju ka nevienam jautājumi nerodas

     [+] [-]

, 2012-07-15 04:17, pirms 12 gadiem
lai kautko sasniegtu,ar to es domaju gredzenus,Nets vajag kadu no labakajiem AB speciem...domaju,ka Lopess tads nav,,,
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja