Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Grizzlies'' pagarina līgumu ar galveno treneri

''Grizzlies'' pagarina līgumu ar galveno treneri
Laionels Holinss arī turpmāk vadīs ''Grizzlies''
Foto: Getty Images/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Memfisas ''Grizzlies'' uz trim gadiem ir pagarinājusi līgumu ar līdzšinējo vienības galveno treneri Laionelu Holinsu.

Šajā sezonā Memfisas ''Grizzlies'' nedaudz pietrūka, lai iekļūtu izslēgšanas cīņās. Šī bija veiksmīgākā komandas sezona pēdējo gadu laikā. Vienība izcīnīja 40 uzvaras 82 spēlēs un ieņēma 10.vietu Rietumu konferencē.

Šodien kļuvis zināms, ka komandas vadība ir apmierināta ar vienības līdzšinējā galvenā trenera Laionela Holinsa darbu un ar speciālistu ir pagarināts līgums uz vēl trim sezonām. Pagaidām gan nav zināms, cik liela ir līguma summa. Jau ilgāku laiku starp Holinsu un ''Grizzlies'' vadību notika sarunas par līguma pagarināšanu.

Laionels Holinss par ''Grizzlies'' galveno treneri kļuva 2009.gada janvārī. Trenerim izdevies izveidot veiksmīgu komandu un šajā sezonā tā izcīnīja par 16 uzvarām vairāk nekā pagājušajā.

Izmantotie resursi:
news.yahoo.com

  +3 [+] [-]

, 2010-04-15 22:55, pirms 14 gadiem
šai komandai ir potenciāls