Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Dāvis Bertāns: "Centos izmantot katru minūti laukumā"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Dāvis Bertāns: "Centos izmantot katru minūti laukumā"
Dāvis Bertāns
Foto: Tom Reel /San Antonio Express-News

LETA. Latvietis Dāvis Bertāns sestdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē centās izmantot katru minūti laukumā, kas viņam bija dota, atzina Sanantonio "Spurs" uzbrucējs.

Dāvis Bertāns sestdien izmantoja sešu Sanantonio "Spurs" spēlētāju prombūtni, izceļoties ar 16 punktiem un palīdzot savai komandai ar 133:94 sagraut Čikāgas "Bulls" vienību. "Spurs" komandai šajā mačā bija jāiztiek bez jau ilgstoši traumētajiem Kavai Lenarda, Tonija Pārkera, Žofrī Loverņa un Derika Vaita, turklāt nepalīdzēja arī Manu Džinobili un Denijs Grīns.

"Mēģināju darīt tik, cik vien bija manos spēkos. Centos izmantot katru minūti laukumā," Ziemeļamerikas mediji citēja Bertānu, kurš šajā mačā nospēlēja 16 minūtes. Latviešu basketbolists uzsvēra, ka daudz darba prasa tieši psiholoģiskā sagatavošanās.

"Reizēm ir ļoti grūti būt gatavam iziet laukuma, ja iepriekšējos mačos neesi dabūjis uzspēlēt. Cenšos katrai spēlei gatavoties ar nolūku, ka būs jādodas laukumā. Visām spēlēm gatavojos vienādi. Ja esmu uz soliņa, cenšos atbalstīt komandu," skaidroja Bertāns, kurš svētdien atzīmē savu 25.dzimšanas dienu.

Tāpat Bertāns atklāja, ka vienā no "Spurs" treniņiem kluba leģenda Tims Dankans esot devis Bertānam padomus, kā sargāt groza apakšu.

"Spurs" komanda ar astoņām uzvarām 13 spēlēs ieņem ceturto vietu Rietumu konferencē, kur līderes ar desmit panākumiem ir Hjūstonas "Rockets" un Goldensteitas "Warriors". Nākamajā mačā "Spurs" otrdien viesosies pie Dalasas "Mavericks" komandas, kas ar diviem panākumiem 12 dueļos šosezon ir Rietumu konferences pastarīte.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2017-11-12 18:52, pirms 6 gadiem
Kā ta neizmantos ja jāizmanto? Jākapā pa 100 un jo labāk sanāks jo ilgāk dabūs uzspēlēt

  +7 [+] [-]

, 2017-11-12 19:03, pirms 6 gadiem
Cerams, ka arī Dāvis neliedza Timam Dankanam padomu, kā jāmet trīnīši.

  +2 [+] [-]

, 2017-11-12 19:05, pirms 6 gadiem
Kaut kur iekšā dziļa cerība, ka Dāvi beidzot biežāk laistu apritē, bet nez nez ar Popu kā ar bitēm

     [+] [-]

, 2017-11-12 20:46, pirms 6 gadiem
Es Spurs tik ļoti nesekoju, bet sajūta, ka Pops nopietni uzticas spēlētājiem ar 30+, vai labāk 40 gadiem, bet pārējiem, ja nav citas izejas. Manuprāt, Dāvis ir labs catch-and-shoot truļu metējs arī Spurs līmenim. Kā citi te raksta, lai maina uz NY, pretī var dabūt uzreiz 2 beņķu sildītājus.

  +1 [+] [-]

, 2017-11-12 21:50, pirms 6 gadiem
LEdgars rakstīja: Es Spurs tik ļoti nesekoju, bet sajūta, ka Pops nopietni uzticas spēlētājiem ar 30+, vai labāk 40 gadiem, bet pārējiem, ja nav citas izejas. Manuprāt, Dāvis ir labs catch-and-shoot truļu metējs arī Spurs līmenim. Kā citi te raksta, lai maina uz NY, pretī var dabūt uzreiz 2 beņķu sildītājus.
prom Sešonsu un Bīzliju vietā Dāvi, un līdz ar to vairs Knicks spēli nevienu nelaistu garām

     [+] [-]

, 2017-11-12 21:51, pirms 6 gadiem
Vispār ir kāds info par Knicks? viņiem līdz rītdienas mačam jāatskaita vai jāaiztreido kāds... būtu forši ja kāds, kas kko zin padalītos ar info

     [+] [-]

, 2017-11-13 08:54, pirms 6 gadiem
LEdgars rakstīja: Es Spurs tik ļoti nesekoju, bet sajūta, ka Pops nopietni uzticas spēlētājiem ar 30+, vai labāk 40 gadiem, bet pārējiem, ja nav citas izejas. Manuprāt, Dāvis ir labs catch-and-shoot truļu metējs arī Spurs līmenim. Kā citi te raksta, lai maina uz NY, pretī var dabūt uzreiz 2 beņķu sildītājus.
Ir jau viņš labs un stila ziņā ļoti atgādina to pašu Deniju Grīnu, vienīgi Grīns ir ļoti labs aizsardzībā. Ja skatāmies Spurs sastāvu tad nu tur cīņa par minūtēm ir gaļas mašīna pat ar to visu ka daudzi ir traumēti. Nu šāda spēlē noteikti Popam paliks atmiņā

     [+] [-]

, 2017-11-18 11:59, pirms 6 gadiem
Pops ļoti labi zin, uz ko Dāvis ir spējīgs. Tam nav vajadzīgas spēles, priekš tam ir treniņi. Ja būs pašatdeve treniņos, tad tāds treneris agri vai vēlu uzticēsies arvien vairāk. Šā gada Knicks ir labs piemērs, ka aizsardzība ir svarīgāka par uzbrukumu. Un to var iemācīt jebkuram, ir tikai jāgrib. Tas pat no tāda dzīvnieka kā Lenarda ir dzirdēts, ka bez aizsardzības viņa spēles laiks būtu krietni mazāks.