Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Pau Gazols: "Būtu interesanti pievienoties "Lakers" vai "Barcelona""

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Pau Gazols: "Būtu interesanti pievienoties "Lakers" vai "Barcelona""
Pau Gazols. Foto: APF/Scanpix

Spāņu basketbolists Pau Gazols, kurš Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) spēlē kopš 2001./2002. gada sezonas, nākamajā sezonā labprāt atgrieztos pasaules basketbola Mekā. 39 gadus vecais basketbolists neizslēdz arī varbūtību, ka karjeru varētu noslēgt Eiropā.

Gazols, kurš olimpiskajās spēlēs trīs reizes ticis pie medaļas, pārstāvot Spānijas izlasi, atzina, ka vēlas nākamajā sezonā spēlēt. Viņa mērķis ir pierādīt, ka viņš vēl var spēlēt, kā arī basketbolists grib pēdējo reizi pārstāvēt savu valstsvienību olimpiādē.

Spānis atklāja, ka viņa nākotne tiks nolemta septembrī vai oktobrī. Tad varētu būt lielāka skaidrība par veselības stāvokli un komandu, kurai pievienoties.

Leģendārais spāņu basketbolists nav devies laukumā jau vairāk kā gadu, jo viņu skāra savainojumi. Covid-19 vīrusa dēļ rehabilitācija nenoritēja tik ātri cik gribētos.

"Es jūtos labi, man ir bijis vairāk laika, lai sadziedētu savainojumu," Gazols pastāstīja spāņu medijiem. "Kad varēšu sākt skriet un lekt, tad radīsies lielāka skaidrība par to, vai esmu fiziski gatavs atriezties profesionālajā basketbolā."

"Mans mērķis ir aizvadīt vēl vienu sezonu, ja ar kāju viss būs kārtībā," spēlētājs turpināja. "Es varētu spēlēt gan NBA, gan Eiropā. Neslēpšu, ka interesanti būtu noslēgt karjeru gan Losandželosas "Lakers", gan "Barcelona".

Gazols, spēlējot "Lakers" komandā, divas reizes ir izcīnījis NBA titulu. Profesionāļa karjeru sāka "Barcelona" komandā, kuru pārstāvēja no 1998. līdz 2001. gadam. NBA viņš ir pārstāvējis arī Menfisas "Grizzlies", Čikāgas "Bulls", Sanantonio "Spurs" un Milvokī "Bucks".

Izmantotie resursi:
https://apnews.com/ada1ddb32a7ec686...

     [+] [-]

, 2020-06-10 13:42, pirms 4 gadiem
Viņš ir piedalījies 4 OS, nevis trijās.

     [+] [-]

, 2020-06-10 17:50, pirms 4 gadiem
Čubars sen jau nevelk, un tas ir skaidrs, bet nevienam nav drosmes patiekt to