Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA karstie telefoni: "Knicks" iemaina Bogdanoviču, Bertāns kļūst par sirseni

Emils Ozerinskis

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) šovakar līdz 22:00 ir iespēja veikt pēdējos komandu savstarpējos maiņu darījumus. Ģenerālmenedžeru cīņām par trūkstošā puzzles gabaliņa atrašanu čempiontitula kampaņai visa vakara garumā sekos līdzi arī portāls Sportacentrs.com, teksta tiešraidē vēstot par notikušajām maiņām.

22:05 Maiņas darījums! Goldensteitas "Warriors" paguvusi uz Indianas "Pacers" aizmainīt Koriju Džozefu.

KomandaMaiņas ieguvums
PacersKorijs Džozefs
Warriorsotrās kārtas izvēle / nauda

22:01 Toronto "Raptors" savās rindās paturējusi Brūsu Braunu, kurš tika minēts nesakitāmās maiņu baumu spekulācijās.

22:00 NBA maiņu gala termiņš ir iztecējis!

21:57 Maiņas darījums! Kristapa Porziņģa pārstāvētā Bostonas "Celtics" ieguvusi 21 gadu veco Džeidenu Springeru no Filadelfijas "76ers". Savukārt 24 gadus vecais Danalo Bantons no ķeltiem pārcēlies uz Portlendas "Trail Blazers".

KomandaMaiņas ieguvums
CelticsDžeidens Springers / aizsargāta otrās kārtas izvēle
76ersotrās kārtas izvēle
Trail BlazersDanalo Bantons

21:55 Lai izvairītos no pusotra miljona prēmijas maksāšanas par nospēlēto spēļu skaitu, Toronto "Raptors" gatavojas atlaist Spenseru Dinvidiju.

21:51 Maiņas darījums! Sakramento "Kings" ieguvusi centra spēlētāju Robinu Lopezu. Sagaidāms, ka Lopezs tāpat kā Markuss Moriss Sanantonio varētu tikt izpirkts.

KomandaMaiņas ieguvums
KingsRobins Lopezs
Bucksnauda

21:47 Maiņas darījums! Indianas "Pacers" rindās atgriezīsies Dags Makdermonts, kurš pēdējās sezonās pārstāvējis Sanantonio "Spurs". Teksasieši ieguvuši Markusu Morisu, kurš savulaik jau bija piekritis "Spurs" piedāvājumam, bet vēlāk no tā atteicās, kad Grega Popoviča trenētā komanda jau bija aizmainījusi Bertānu uz Vašingtonu, lai atbrīvotu vietu Morisa algai.

KomandaMaiņas ieguvums
PacersDags Makdermonts
SpursMarkuss Moriss / otrās kārtas drafta izvēla / nauda

21:40 Maiņas publiski var tikt izziņotas arī pēc darijumu gala termiņa beigu signāla, tik ilgi kamēr komandas to ir paspējušas noziņot NBA ofisā pirms pulkstens nosit trīs pēcpusdienā pēc Austrumkrasta laika (22:00 pēc Rīgas laika).

21:39 Ņūorleānas "Pelicans" sarunas ar Atlantas "Hawks" par Dežontes Mareja iegūšanu iestrēga pie Luiziānas komandas nevēlēšanās atdot Herbu Džounsu.

21:29 Losandželosas "Lakers" nolēmusi maiņu sarunās neiesaistīties un paturēt savu līdzšinējo sastāvu neskartu.

21:20 Klusums pirms maiņu vētras?

21:10 Detroitas "Pistons" atlaidusi vien pirms divām stundām maiņas darījumā iemainīto Danielu Hausu.

21:00 Sākusies pēdējā stunda, kuras laikā komandas vēl var vienoties par maiņu darījumiem!

20:48 Detroitas "Pistons" noraksta savas cerības uz Kilianu Heizu. Profesionālo karjeru Vācijā sākušo Heizu, kurš 2020. gadā tika izvēlēts ar septīto numuru draftā, motoru pilsētas komanda nolēmusi vienkārši atlaist.

20:38 Maiņas darījums! Saspēles vadītājs Patriks Beverlijs tiek aizmainīts uz Milvoki "Bucks". Pretējā virzienā pie Filadelfijas "76ers" dodas Kamerons Peins un 2027. gada drafta otrās kārtas izvēle.

35 gadus vecais Beverlijs iepriekš jau lieliski iederējies trenera Doka Riversa shēmās, abiem trīs sezonas sastrādājoties Losandželosas "Clippers" vienībā.

KomandaMaiņas ieguvums
76ersKamerons Peins / otrās kārtas izvēle
BucksPatriks Beverlijs

20:16 Maiņas darījums! Savu perimetra līniju papildinājusi Fīniksas "Suns", tiekot pie 30 gadus vecā Rojsa O'Nīla. Apmaiņā pret spēlētāju līgumiem Bruklinas "Nets" no Arizonas komandas saņems trīs otrās kārtas drafta izvēles. Darījumā iesaistījusies arī Memfisas "Grizzlies", atdodot Arizondas vienībai Deividu Robiju.

KomandaMaiņas ieguvums
SunsRojss O'Nīls / Deivids Robijs
Netstrīs otrās kārtas izvēles
GrizzliesJuta Vatanabe / drafta izvēļu maiņas tiesības

20:05 Maiņas darījums! Dalasas "Mavericks" tikusi pie sava noskatītā papildinājuma spēka uzbrucēja pozīcijā. Teksasas vienība iemainījusi 25 gadus veco Pīdžeju Vašingtonu. Dāvja Bertāna jaunā komanda Šarlotas "Hornets" pretī ieguvusi Ziemeļkarolīnā dzimušo Setu Kariju, Grantu Viljamsu un pirmās kārtas drafta izvēli. Sirseņi pēdējās stundās ieguvušas vairāk jaunu spēlētāju nekā ir atdots, tādēļ aktuāls sāk kļūt jautājums par satāva vietām un iespējamajām spēlētāju līgumu izpirkšanām un atlaišanām.

Jāatzīmē, ka Karija nonkšana "Hornets" rindās ir ļoti zīmīga, jo savulaik Stefena un Seta Karija tēvs Deils Karijs pārstāvēja tieši tirkīzzilās komandas krāsas, abiem puikām dzimstot tieši Šarlotā.

KomandaMaiņas ieguvums
MavericksPīdžejs Vašingtons / divas otrās kārtas izvēles
HornetsSets Karijs / Grants Viljamss / pirmās kārtas drafta izvēle

20:00 Līdz maiņu termiņa beigām palikušas divas stundas.

19:59 Čupu ar jauniem spēlētājiem ieguvusī Detroitas "Pistons" atlaiž snaiperi Džo Herisu, kurš šosezon laukumā izgājis tikai 16 spēlēs.

19:43 Maiņas darījums! Pasaules kausa izcīņas vērtīgākais spēlētājs un zelta godalgas ieguvējs Deniss Šrēders kopā ar Tadeusu Jangu tiek aizmainīts uz Bruklinas "Nets". Šajā vakarā aktīvā Toronto "Raptors" vienība apmaiņā pret Vācijas izlases zvaigzni saņems Spenseru Dinvidiju.

KomandaMaiņas ieguvums
RaptorsSpensers Dinvidjs
NetsDeniss Šrēders / Tadeuss Jangs

19:39 Lai gan pirms šīs nedēļas pieprasītāko spēlētāju spekulāciju augšgalā bija Atlantas "Hawks" saspēles vadītāja Dežontes Mareja vārds, tomēr šobrīd potenciālās sarunas ir iestrēgušas un Džordžijas komanda sliecas uz basketbolista paturēšanu savā sastāvā.

19:15 Darījumam starp "Thunder" un "Hornets" pievienots vēl viens spēlētājs - serbs Vasiļje Micičs un drafta kompensācija.

19:12 Maiņas darījums! Dalasas "Mavericks" tikusi pie garā gala spēlētāja Daniela Gaforda pakalpojumiem. Teksasas komanda uz ASV galvaspilsētu Vašingtonu sūta Rišonu Holmsu un drafta kompensāciju.

KomandaMaiņas ieguvums
MavericksDaniels Gafords
WizardsRišons Holmss / drafta kompensācija

19:06 Dāvja Bertāna jaunais komandas biedrs Mailzs Bridžess neplāno šovakar nonākt jaunā komandā. Viņa aģents Ričs Pols Šarlotas "Hornets" vadībai paziņojis, ka maiņas darījumā tiks izmatota spēlētāja "veto" opcija. Bridžess šajā vasarā kļūs par brīvo aģentu.

19:00 Līdz maiņu termiņa beigām palikušas trīs stundas.

18:16 Maiņas darījums! Perimetra spēlētājs Aleks Berks karjeru turpinās Ņujorkas "Knicks" rindās, kur basketbolists jau spēlējis no 2020. līdz 2022. gadam. Maiņu papildinājis arī horvāts Bojans Bogdanovičs, kurš arī pārstāvēs ņujorkiešu krāsas. Pretējā virzienā uz Detroitas "Pistons" dodas Kventins Graimss, Evans Furņē un divas otrās kārtas drafta izvēles.

KomandaMaiņas ieguvums
PistonsKventins Graimss / Evans Furņē / Malekais Flins / Raiens Arčidiakono / divas otrās kārtas izvēles
KnicksAleks Berks / Bojans Bogdanovičs

17:55 Maiņas darījums! Dāvis Bertāns tiek aizmainīts uz Šarlotas "Hornets"! Rietumu divīzijas vicelīdere Oklahomsitijas "Thunder" bruņojas ar 33 gadus veco Gordonu Heivordu. Pretējā virzienā uz Šarlotas "Hornets" dodas latviešu basketbolists Dāvis Bertāns un aizsargs Trejs Mens.

31 gadu vecajam rūjienietim Bertānam aizmainīsānas process nav nekas svešs. Jau sava NBA pieraksta pirmajos mirkļos latviešu lāzeris nonāca NBA maiņu realitātē, kad Indianas "Packers" nodraftēja latvieti un kopā ar Kavai Lenardu aizmainīja uz Sanantonio "Spurs". Pēcāk "Spurs" aizsūtīja Bertānu uz Vašingtonu, bet "Wizards" tālāk uz Dalasu. Pēc pusotras sezonas "Mavericks" rindās Bertāns pagājušajā vasarā tika aizsūtīts uz Oklahomsitiju, kas nu iesaistījusi latvieti piektajā karjeras darījumā.

KomandaMaiņas ieguvums
HornetsDāvis Bertāns / Trejs Mens / Vasiļje Micičs / divas otrās kārtas izvēles
ThunderGordons Heivords

17:55 Maiņas darījums! Filadelfijas "76ers" aizmaina Danielu Hausu un otrās kārtas drafta izvēli uz Detroitas "Pistons", dodot sev algu līdzekļus, lai parakstītu spēlētāji izpirkto basketbolistu tirgū. Par potenciālo FIladelfijas mērķi var tikt uzskatīts Kails Laurijs, kurš visticamāk uz visai īsu brīdi ir Dāvja Bertāna komandas biedrs. Paredzams, ka sirseņi izpirks saspēles vadītāja līgumu, ļaujot 37 gadus vecajam basketbolistam doties medīt gredzenu kādā no titula pretendentēm.

KomandaMaiņas ieguvums
76ersbrīva vieta sastāvā
KnicksDaniels Hauss / otrās kārtas izvēle

17:45 Maiņas darījums! Lai gan uz pasaules kausa izcīņas bronzas medaļnieku Keliju Oliniku acis meta Goldensteitas "Warriors" vienība, garais basketbolists var kravāt somas ceļam uz dzimteni. Oliniks nonācis Toronto "Raptors" komandas rīcībā. Tāpat pāri robežai dosies pirms diviem gadiem ar 14. numuru nodraftētais Očai Agbadži. Tikmēr Jūtas "Jazz" sastāvu papildinās Otto Porters, Kaira Luiss un iespēja izvēlēties kādu no jaunajiem spēlētājiem šī gada drafta pirmās kārtas beigās.

Pēdējā laikā Toronto vienība aktīvi meklējusi papildinājumus tieši starp Kanādas basketbolistiem. Iepriekš "Raptors" rindās jau spēlēja Kriss Bakners, bet šogad maiņas darījumā tika piesaistīts Ārdžejs Berets. Nu Oliniks kļuvis par trešo kanādieti kļavu lapu zemes komandā.

KomandaMaiņas ieguvums
RaptorsKelijs Oliniks / Očai Agbadži
JazzOtto Porters / Kaira Luiss / pirmās kārtas izvēle

17:30 Maiņas darījums! Uz Džoela Embīda atgriešanos šosezon cerošā Filadelfijas "76ers" savu spēlētāju sarakstu papildinājusi ar Indianas "Pacers" aizsargu Badiju Hīldu. Apmaiņā pret bahamieti Indianas komanda saņēmusi Markusu Morisu, turku Furkanu Korkmazu un trīs otrās kārtas drafta izvēles. Interesanti, ka šobrīd "76ers" un "Pacers" Rietumu konferences turnīra tabulā atrodas līdzās viena otrai, ierindojoties attiecīgi piektajā un sestajā vietā.

KomandaMaiņas ieguvums
76ersBadijs Hīlds
PacersMarkuss Moriss / Furkans Korkmazs / trīs otrās kārtas izvēles

Maiņas darījumus komandas var veikt līdz pulksten 22:00 pēc Latvijas laika.

Jau iepriekš veiktie darījumi

Vakardien Latvijas basketbolista Kristapa Porziņģa pārstāvētā Bostonas "Celtics" pastiprināja savu komandas soliņu ar divus metrus garo Zeivjeru Tilmenu, kurš līdz šim visu NBA karjeru bija pavadījis Memfisas "Grizzlies" rindās. Austrumu konferences līderi ķelti gatavojas garai izslēgšanas spēļu kampaņai, tādēļ sastāva dziļums ir viena no komandas ģenerālmenedžera Breda Stīvensa prioritātēm maiņu termiņa noslēdzošajās dienās.

KomandaMaiņas ieguvums
CelticsZeivjers Tilmens
GrizzliesLamārs Stīvenss / divas otrās kārtas izvēles

Par Itālijas basketbola vēstniecību Amerikas Savienotajās Valstīs kļuvusi Detroita, kur Danilo Galināri maiņas rezultātā vakar pievienojies Simone Fontekio. Pretējā virzienā uz Jūtas "Jazz" devās tiesības uz citu itāli - Gabrieli Pročidu, kurš spēlē Berlīnes "Alba".

KomandaMaiņas ieguvums
PistonsSimone Fontekio
GrizzliesKevins Nokss / tiesības uz Gabrieli Pročidu / otrās kārtas izvēle

Itāļu darījums nebūt nebija vienīgais, kurā iesaistījās Detroitas "Pistons". Uz Minesotas "Timberwolves" tika aizsūtīrs Monte Moriss, pretējā virzienā uz motoru pilsētu braucot Trojam Braunam un Šeikam Miltonam.

KomandaMaiņas ieguvums
PistonsTrojs Brauns / Šeiks Miltons / otrās kārtas izvēle
TimberwolvesMonte Moriss

Iepriekšējo gadu NBA maiņu darījumu pēdējās dienas

Karstie telefoni 2023: pēdējā maiņu dienā aktīvākās abas Losandželosas komandas
Karstie telefoni 2022: Porziņģis un Bertāns nonāk savstarpējā maiņas darījumā
Karstie telefoni 2021: "Heat" iegūst Oladipo, Rediks pievienojas Dalasai
Karstie telefoni 2020: "Wizards" par Bertānu prasa pārāk augstu cenu
Karstie telefoni 2019: "Raptors" iegūst Gazolu un atvadās no Valančūna
Karstie telefoni 2018: Tomass dodas uz "Lakers", Klīvlenda nonāk pārbūvē
Karstie telefoni 2017: "Knicks" un "Celtics" maiņu darījumus pēdējā dienā neveic

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/
https://twitter.com/ShamsCharania/
https://twitter.com/wojespn/

     [+] [-]

, 2024-02-08 17:43, pirms 3 mēnešiem
Daigno pliz treid ze Bertans

  +3 [+] [-]

, 2024-02-08 18:00, pirms 3 mēnešiem
Bertāns no top komandas uz mistkasti. Bet vismaz varēs spēlēt.

  +1 [+] [-]

, 2024-02-08 18:02, pirms 3 mēnešiem
Ja kāds te domā par Bertāna lomu komandā.
Tur nav īsti labāka situācija par OKC
Tur jau ir Washingtons(kuru varētu treidot) Bridžes kurš paliks Šarlotē,jo viņu nevar aiztreidot bez viņa piekrišanas un jaunais rukijs drafta otrais picks Millers.
At best Bertāns varētu būt otrais forward no beņķa. Un to es saku pat nezinot Šarlotes pilno sastāvu

     [+] [-]

, 2024-02-08 18:13, pirms 3 mēnešiem
Nu uz Washingonu aci met Dallasa, varbūt Dāvim viens konkurents atkritīs 😉

     [+] [-]

, 2024-02-08 18:27, pirms 3 mēnešiem
aksels82inbox.lv rakstīja: Bertāns no top komandas uz mistkasti. Bet vismaz varēs spēlēt.
Šaubos,ka tiks spēlēt

     [+] [-]

, 2024-02-08 18:46, pirms 3 mēnešiem
profesorsk rakstīja: Šaubos,ka tiks spēlēt
Gan jau vairā par minūti iedos.

     [+] [-]

, 2024-02-08 18:52, pirms 3 mēnešiem
Knicks malači.
Atdeva Grimes kurš principā vairs pie teikšanas netiek un pāris čipsu pakas par Bojanu.
Pistons gan normāli nolaida podā Bojana iespējas.Nav pat pagājis gados kopš piedāvāja divus first round pikus un tagad atdot par pāris second rounderiem

     [+] [-]

, 2024-02-08 19:13, pirms 3 mēnešiem
Piekrītu. Pistons vajadzēja dabūt vairāk par Bojan+ Burks. NYK Dabūja atpakal to uzbrukuma potenciālu uz solinja ko zaudēja aizmoinot Qvikliju, es pat teiktu ieguva vairāk. Es teiktu izcils mainju periods NYK. TOP 2 komanda patreiz Austrumos.

     [+] [-]

, 2024-02-08 19:17, pirms 3 mēnešiem
Izrādās Bertāna mainjā ir ieklauts arī Micic un piks. Es teiktu ka CHA loti laba mainja.

     [+] [-]

, 2024-02-08 20:38, pirms 3 mēnešiem
Pistons tiešām wtf.. Thunder par Heivordu ar diezgan daudz iedeva, bet nu ok, algas aizpildīt vajadzēja un piki viņiem vairāk kā vajag..

     [+] [-]

, 2024-02-08 21:17, pirms 3 mēnešiem
Grants W bija Mavs fanu elks 10+ spēles un tad saprata nu ir sūdi

     [+] [-]

, 2024-02-08 21:53, pirms 3 mēnešiem
GreenBoston#7 rakstīja: Grants W bija Mavs fanu elks 10+ spēles un tad saprata nu ir sūdi
Nav tā ka Grantam noriebās spēlēt ar Dončiču.? Nu kā jau daudziem. Pēkšni šarlotē sāks spēlēt kā agrāk BOS.

  -1 [+] [-]

, 2024-02-08 22:11, pirms 3 mēnešiem
aksels82inbox.lv rakstīja: Bertāns no top komandas uz mistkasti. Bet vismaz varēs spēlēt.

optimists

     [+] [-]

, 2024-02-08 22:27, pirms 3 mēnešiem
Springers viennozīmīgi labāks par Bantonu. Vēl viena laba mainja BOS.

     [+] [-]

, 2024-02-09 00:24, pirms 3 mēnešiem
Charly Skymaker rakstīja: Nav tā ka Grantam noriebās spēlēt ar Dončiču.? Nu kā jau daudziem. Pēkšni šarlotē sāks spēlēt kā agrāk BOS.
Nē viņš vnk patizls
Bostonā viņš jau kādu laiku bija diezgan drausmīgs.Mācēja runāt,bet darītājs nebija

     [+] [-]

, 2024-02-09 04:25, pirms 3 mēnešiem
Charly Skymaker rakstīja: Springers viennozīmīgi labāks par Bantonu. Vēl viena laba mainja BOS.
Tas bija paredzams, ka Bostona šosezon KP nemainīs prom
Tāpat bija paredzams, ka OCC mēģinās atbrīvoties no Dāvja
Tā ka viss štokos

     [+] [-]

, 2024-02-09 08:02, pirms 3 mēnešiem
Detroita nesaprotamas lietas dara.
Atdeva aktīvus pret neko.
Bertāna sakarā kaut nedaudz pozitīva lieta ir Vašingtona aizmainīšana.Bet nu vienalga...
Izbrīna GSW sēdēšana uz vietas.Kautkas jau bija viņiem jādara.Vismaz Vigins jāmēģina aizmainīt.
Lakeri tas pats.Bet laikam jau Leikeri vasarā mēģinās iet pēc kā lielāka nekā Murejs.
Es teiktu,ka Bostona normāli šo treidu logu aizvadīja.Tilmans ir laba maiņa Horfordam.
Uz papīra arī Knicks labi papildinājās,bet man Bransona+Rendla duetam nav ticamības.Vajag Rendlu treidot pret tiešām labu 2.zvaigzni.

     [+] [-]

, 2024-02-09 08:16, pirms 3 mēnešiem
Cerbers24 rakstīja: Detroita nesaprotamas lietas dara.
Atdeva aktīvus pret neko.
Bertāna sakarā kaut nedaudz pozitīva lieta ir Vašingtona aizmainīšana.Bet nu vienalga...
Izbrīna GSW sēdēšana uz vietas.Kautkas jau bija viņiem jādara.Vismaz Vigins jāmēģina aizmainīt.
Lakeri tas pats.Bet laikam jau Leikeri vasarā mēģinās iet pēc kā lielāka nekā Murejs.
Es teiktu,ka Bostona normāli šo treidu logu aizvadīja.Tilmans ir laba maiņa Horfordam.
Uz papīra arī Knicks labi papildinājās,bet man Bransona+Rendla duetam nav ticamības.Vajag Rendlu treidot pret tiešām labu 2.zvaigzni.
Ir runas, ka LAL ir ticamākais Dinvidija gala mērķis.

     [+] [-]

, 2024-02-09 10:14, pirms 3 mēnešiem
Cerbers24 rakstīja: Detroita nesaprotamas lietas dara.
Atdeva aktīvus pret neko.
Bertāna sakarā kaut nedaudz pozitīva lieta ir Vašingtona aizmainīšana.Bet nu vienalga...
Izbrīna GSW sēdēšana uz vietas.Kautkas jau bija viņiem jādara.Vismaz Vigins jāmēģina aizmainīt.
Lakeri tas pats.Bet laikam jau Leikeri vasarā mēģinās iet pēc kā lielāka nekā Murejs.
Es teiktu,ka Bostona normāli šo treidu logu aizvadīja.Tilmans ir laba maiņa Horfordam.
Uz papīra arī Knicks labi papildinājās,bet man Bransona+Rendla duetam nav ticamības.Vajag Rendlu treidot pret tiešām labu 2.zvaigzni.
Toronto darbības arī tādas neizprotamas

     [+] [-]

, 2024-02-09 10:44, pirms 3 mēnešiem
Vēl man nesaprašanu izraisa Buks maiņa ar Beverlija iegūšanu.Tā jau komandā kautkas ar mikroklimatu nav labi,bet te vēl iegūst spēlētāju, ar kuru Lilardam nav tās labākās attiecības. Lilards teicis,ka viņam ir žēl par Peina došanos prom..
Un jā,Toronto arī nevar saprast ko vēlas.Pēc loģikas viņiem šogad nekas nespīd,bet šie piesaista nobriedušus spēlētājus.Kaut gan pēc loģikas pēc Vanvlīta,Siakama,Anunobi aizmainīšanas viņiem vajadzētu iet pārbūvē.HVZ tos menedžerus...
Tāpat neaizmainīja B.Braunu,kuru daudzi itkā vēlējās.
Tagad vispār tas spēlētāju tirgus pēc Gobēra maiņas ir salauzts..Ja par viduvēju spēlētāju var dabūt 5cus 1.kārtas pikus...