Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA karstie telefoni: pēdējā maiņu dienā aktīvākās abas Losandželosas komandas

Emils Ozerinskis

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) šovakar līdz 22:00 komandas vēl var steigt izdarīt pēdējos darījumus pirms maiņu loga aizvēršanās. Aktuālajiem notikumiem NBA tirgus placī teksta tiešraidē līdzi seko arī Sportacentrs.com.

23:50 Sanantonio "Spurs" atlaidusi Dveinu Dedmonu, bet Indianas "Pacers" šķīrusies no Serža Ibakas, ļaujot garajiem spēlētājiem meklēt sev komandas, kuras mērķē uz cīņu izslēgšanas spēlēs.

22:10 Ar šī vakara darījumiem Goldensteitas "Warriots" šosezon ietaupīs 7 miljonus luksusa nodoklī, bet uz nākamo sezonu samazinājusi savu nodokli par 30 miljoniem.

22:05 Daudz maiņu baumās iekļautās Toronto "Raptors" un Čikāgas "Bulls" saglabājušas savus kodolus un nav aizmainījušas tādus vīrus kā Odži Anuobi, Paskals Siakams un Zeks Lavīns, par kuriem interese no citām vienībām netrūka.

22:00 Maiņu veikšanas laiks ir iztecējis!

21:55 Viena no "Clippers" zvaigznēm Pols Džordžs esot uzrunājis savu bijušo komandas biedru Oklahomsitijā Raselu Vestbruku, lai pēc līguma izpirkšanas saspēles vadītājs apvienotu spēkus ar Džordžu "Clippers" vienībā.

21:51 Maiņas darījums! NBA čempiones Goldensteitas "Warriors" rindās atgriezās Gerijs Peitons, kurš vasarā noslēdza līgumu ar Portlendas "Trail Blazers". Uz Oregonu dodas Kevins Nokss, kurš "Warriors" īpašumā pabija aptuveni stundu.

KomandaMaiņas ieguvums
WarriorsGerijs Peitons
Trail BlazersKevins Nokss

21:50 Pēdējās desmit minūtes maiņu darījumu tirgū! Maiņu darījumi komandām jāpiesaka līgas ofisā līdz pulksten 22:00. Mediju rīcībā šīs ziņas var nonākt arī brīdi pēc noslēguma sirēnas.

21:38 Maiņas darījums! Centrs Meisons Plamlī aizmainīts uz Losandželosas "Clippers". Savukārt uz Šarlotas "Hornets" dodas saspēles vadītājs Redžijs Džeksons.

KomandaMaiņas ieguvums
ClippersMeisons Plamlī
HornetsRedžijs Džeksons

21:29 Vēl aizvien starp karstākajiem vārdiem potenciālajos maiņas darījumos ir Odži Anuobi, kura pakalpojumus cenšas iegūt čempione Goldensteitas "Warriors", kā arī daudzsološās talantu komadas Memfisas "Grizzlies" un Ņūorleānas "Pelicans".

21:24 Maiņas darījums! Pie perimetra spēlētāja Džoša Ričardsona tikusi Ņūorleānas "Pelicans". Grega Popoviča trenētā vienība pretī saņem Devonte Gremu un četras otrās kārtas drafta izvēles.

KomandaMaiņas ieguvums
PelicansDžošs Ričardsons
SpursDevonte Grems / četras otrās kārtas izvēles

21:20 Maiņas darījums! Savam darbiņam punktu vēl nebija pielicis Robs Pelinka, kurš Losandzēlosas "Lakers" aizgādībā ieguvis augumā raženo centra spēlētāju Mo Bambu. Pretī uz Orlando "Magic" aizsūtīts aizsargs Patriks Beverlijs, kurš spēku apvienošanu ar bijušo komandas biedru Minesotā Diandželo Raselu nesagaidīja.

KomandaMaiņas ieguvums
MagicPatriks Beverlijs / otrās kārtas izvēle
LakersMo Bamba

21:12 Trīs komandu maiņas darījums! Savu karjeru Losandželosas "Clippers" rindās sākušais Eriks Gordons atgriežas Kalifornijā. Pēdējās sešas sezonas Hjūstonā pavadījušais veterāns beidzot ticis prom no dziļā pārbūvē esošajām raķetēm. Kurizozā kārtā "Rockets" ieguvusi Džonu Volu, kurš iepriekš ilgu laiku deldēja Hjūsotnas beņķi. Uz Memfisas "Grizzlies" dodas Luks Kenards, kamēr trīskārtējais NBA čempions Denijs Grīns nonācis Teksasas vienības īpašumā. "Rockets" piederēs arī tiesības apmainīt izdevīgāko starp "Bucks" un "Clippers" drafta izvlēm.

KomandaMaiņas ieguvums
ClippesEriks Gordons
RocketsDžons Vols / Denijs Grīns / tiesības apmainīt drafta izvēli
GrizzliesLuks Kenards

21:04 Maiņas darījums! Atlantas "Hawks" vienojusies par darījumu ar Hjūstonas "Rockets". Par raķešu spēlētājiem kļuvuši Džastins Holidejs un Frenks Kaminskis, bet vanagu rindās nonākuši Garisons Metjūzs un Bruno Fernando.

KomandaMaiņas ieguvums
HawksGarisons Metjūzs / Bruno Fernando
RocketsDžastins Holidejs / Frenks Kaminskis / divas otrās kārtas izvēles

21:00 Darījumu pēdējā stunda ir klāt! Komandas maiņas var veikt vēl tikai 60 minūtes.

20:55 Trīs komandu darījums! Ar otro numuru draftā izvēlētais centrs Džeimss Vaizmens sevi centīsies apliecināt Detroitas "Pistons" vienības rindās. Uz Atlantas "Hawks" dodas Šadiks Bejs, bet Goldensteitas "Warriots" koferos nonāk piecas otrās kārtas drafta izvēles.

KomandaMaiņas ieguvums
WarriorsKevins Nokss / piecas otrās kārtas izvēles
HawksŠadiks Bejs
PistonsDžeimss Vaizmens

20:53 Maiņas darījums! Oklahomsitijas "Thunder" šķīrusies no Dariusa Beizlija, kurš kravā čemodānus uz Fīniksas "Suns". Kevinu Durentu šorīt ieguvusī Arizonas komanda uz Oklahomsitiju sūta horvātu garā gala spēlētāju Dario Šāriču.

KomandaMaiņas ieguvums
ThunderDario Šāričs
SunsDariuss Beizlijs

20:51 Maiņas darījums! Līdz šim Denveras "Nuggets" pārstāvējušais aizsargs Bounss Hailends aizmainīts uz Losandželosas "Clippers". No enģeļu pilsētas komandas Denvera pretī ieguvusi divas otrās kārtas izvēles.

KomandaMaiņas ieguvums
ClippersBounss Hailends
Nuggetsdivas otrās kārtas izvēles

20:20 Jau divās iepreikšējo sezonu NBA maiņu gala termiņa dienās Atlantas "Hawks" meklēja iespējas aizmanītu spēka uzbrucēju Džonu Kolinsu, taču līdz šim to paveikt nav izdevies. Pirms "Suns" veica Kevina Durenta maiņu, Atlanta par Kolinsa aizmainīsānu centās vienoties tieši ar Arizonas vienību.

20:07 Atjaunojušās sarunas starp Ņujorkas "Knicks" un Čikāgas "Bulls" par Zeka Lavīna iespējamo nonākšanu Lielajā ābolā.

20:00 Līdz NBA maiņu tirgus slēgšanai palikušas divas stundas!

19:52 Maiņas darījums! Savulaik Indianas "Pacers" jau pārstāvējušais Džordžs Hils atkal nonācis komandā. "Pacers", kurai ir brīva vieta sastāvā un algu sarakstos, pārņem basketbolista četru miljonu līgumu. Kraudera darījuma ietvaros uz "Pacers" no Milvoki dodas arī Seržs Ibaka.

KomandaMaiņas ieguvums
BucksDžejs Krauders
Netstrīs otrās kārtas drafta izvēles
PacersDžordžs Hils / Seržs Ibaka /Džordans Nvora / divas otrās kārtas izvēles

19:37 Maiņas darījums! Pie jaunas darba vietas ticis Matiss Taibults, kurš turpmāk pārstāvēs Portlendas "Trail Blazers". Trīs komandu darījumā uz Filadelfiju pošas uzbrucējs Džeilens Makdaniels, kamēr Šarlotas virzienā dodas pirms nepilnas dienas Portlendā nonākušais Svi Mihaiļuks.

KomandaMaiņas ieguvums
Trail BlazersMatiss Taibults
76ersDžeilens Makdaniels / divas otrās kārtas izvēles
HornetsSvi Mihaiļuks / divas otrās kārtas izvēles

19:34 NBA čempione Goldensteitas "Warriors" apspriež iespējamo maiņas darījumu ar Detroitas "Pistons", kas uz Mičiganu sūtītu samērā nesen ar otro numuru draftā izvēlēto centru Džeimsu Vaizmenu.

19:25 Džejs Krauders sociālajā tīklā Twitter publicējis dziļdomīgu ierakstu: "Nogriezu pirkstu, lai izglābtu savu roku... #99 atgriežas!" Krauders atteicās šosezon spēlēt Fīniksas "Suns" rindās pēc viņa vārda nonākšanas potenciālajās maiņu sarunās.

19:09 Maiņas darījums! Rietumu konferences līdervienība Denveras "Nuggets" savu garo galu papildinājusi ar centra spēlētāju Tomasu Braientu. Pretējā virzienā uz Losandželosas "Lakers" dodas Davons Rīds un čupiņa ar otrās drafta kārtas izvēlēm.

KomandaMaiņas ieguvums
NuggetsTomass Baients
LakersDavons Rīds / trīs otrās kārtas izvēles

19:01 Maiņas darījums! Nepaspējis vēl pielaikot Bruklinas "Nets" formas tērpu, Džejs Krauders dodas uz Milvoki "Bucks". Viskonsīnas komanda darījumā šķīrusies no piecām otrās kārtas drafta izvēlēm. Šim darījumam pievienojusies Indianas "Pacers", kas savās rindām pievienojusi Džordanu Nvoru. Indianas komanda pie reizes arī atlaidusi gruzīnu centra spēlētāju Gogu Bitadzi.

18:49 Maiņas darījums! Austrumu konferences līdervienība Bostonas "Celtics" iegūst trejačus metošo garo spēlētāju Maiku Muskalu apmaiņā pret Džastinu Džeksonu un divām otrās kārtas drafta izvēlēm, kas dodas uz Oklahomsitijas "Thunder".

KomandaMaiņas ieguvums
CelticsMaiks Muskala
ThunderDžastins Džeksons / divas otrās kārtas izvēles

18:30 Starp komandām, kas interesēja par Rasela Vestbruka iegūšanu brīvajā tirgū, pēc spēlētāja līguma izpirkšanas, interesējas Losandželosas "Clippers", Maiami "Heat" un Čikāgas "Bulls".

18:12 NBA apskatnieks Braiens Vindhorsts norādījis, ka Kairijs Ērvings nākamajā starpsezonā būs brīvais aģents. Pastāv iespēja, ka vasarā Ērvings vēlēsies atkal apvienot spēkus ar Durentu jau Arizonā.

17:55 Pēc Kairija Ērvinga iegūšanas Dalasas "Mavericks" lūkojas pēc perimetra spēlētājiem, kas pastiprinātu komandas aizsardzību. Kā potenciālo kandidātu Niko Harisons noskatījis Filadelfijas "76ers" spēlētāju Matisu Taibultu, kuram loma brālīgās draudzības pilsētas komandā nav tik liela cik pats spēlētājs būtu gatavs uzņemties.

17:30 Durenta nonākšana Fīniksā liek sasparoties Rietumu konferences komandu ģenerālmenedžeriem, kuri cer ieraudzīt savas vienības čempionāta finālā. Tas vēl jo vairāk paceļ Totonto "Raptors" uzbrucēja Odži Anuobi cenu, kurš pēc sava ampluā ir aizsardzības speciālists ar kuru censties ierobežot Durenta produktivitāti potenciālajā izslēgšanas spēļu sērijā.

8:05 NBA tirgu satricinošs maiņas darījums! Līgas superzvaigzne Kevins Durents dodas uz Fīniksu! Jaunu īpašnieka aizgādībā nonākusī Fīniksas "Suns" uz Bruklinas "Nets" aizsūtījusi savus jaunos spēlētājs Mikalu Bridžesu un Kemu Džonsonu, kā arī veterānu Džeju Krauderu. Bruklina no Arizonas komandas iegūst arī četras pirmās drafta izvēles un tiesības apmainīt abu komandu izvēles 2028. gada draftā.

KomandaMaiņas ieguvums
SunsKevins Durents / Tīdžejs Vorens
NetsMikals Bridžess / Kems Džonsons / Džejs Krauders / četras drafta izvēles

7:51 Maiņas darījums! Sanantonio "Spurs" aizmaina Jākobu Peltlu atpakaļ uz Toronto "Raptors". Austriešu centra spēlētājs Teksasas komandā nonāca pirms četriem ar pusi gadiem Kavai Lenarda darījumā. Kanādas komanda nu atguvusi austrieti savā rīcībā, pretī uz Sanantonio sūtot dziļā rezervē iestumto centru Kemu Berču un aizsargātu 2024. gada pirmās kārtas drafta izvēli, kā arī divas otrās kārtas drafta izvēles.

KomandaMaiņas ieguvums
RaptorsJākobs Peltls
SpursKems Berčs / aizsargāta pirmās drafta kārtas izvēle

4:58 Maiņas darījums! Pēdējā naktī pirms maiņu termiņa beigām tirgus pamatīgi iekarsis un komandas veikušas vairākus darījumus. Ņujorkas "Knicks" savas rindas pastiprinājusi ar aizsargu Džošu Hārtu, kurš Vilanovas koledžā bija komandas biedrs ar šī brīža Ņujorkas saspēles vadītāju Džeilenu Bronsonu. Portlendas "Trail Blazers" apmaiņā ieguvusi Kemu Redišu, Svī Mihaiļuku un Raienu Arčidiakono, kā arī pirmās kārtas izvēli.

KomandaMaiņas ieguvums
KnicksDžošs Hārts
Trail BlazersKems Redišs / Svī Mihaiļuks / Raiens Arčidiakono / drafta izvēle

0:29 Trīs komandu darījums! Ceturto reizi karjeras laikā aizmainīts Rasels Vestbruks, kurš nu kļuvis par Jūtas "Jazz" spēlētāju. Losandželosas "Lakers" saspēles vadītāja pozīcijā nonācis šajā klubā karjeru uzsākušais Diandželo Rasels, bet Minesotas "Timberwolves" tikusi pie pieredzējušā Maika Konlija, kurš nu apvienos spēkus ar vasarā uz Minesotu aizmainīto Rudiju Goberu. Kopumā maiņā iesaistīti astoņi basketbolisti un drafta izvēle. Ar šo darījumu Losandželosas vienība izsmēlusi savas iespējas, paliekot bez nevienas drafta izvēles, ko komanda drīkstētu iesaistīt darījumos. Savukārt Vestbruka spēlēšana "Jazz" formas tērpā varētu arī nenotikt, jo tiek paredzēts, ka spēlētāja līgums tiks izpirkts un viņš nonāks brīvo aģentu tirgū.

KomandaMaiņas ieguvums
LakersDiandželo Rasels / Malīks Bīzlijs / Džerets Vanderbilts
TimberwolvesMaiks Konlijs / Nikeils Aleksandrs-Vokers
JazzRasels Vestbruks / Deimiens Džounss / Huans Toskano-Andersons / drafta izvēle

Maiņu darījumus komandas var veikt līdz šī vakara pulksten 22:00.

Jau iepriekš veiktie darījumi

Par NBA maiņu sezonas atklāšanu var uzskatīt 23. janvāri, kad darījumu veica Losandželosas "Lakers" un Vašingtonas "Wizards". Enģeļu pilsētas komanda savām rindām pievienoja japāņu uzbrucēju Rui Hačimuru, papildinot Vašngtonas drafta kapitālu ar trīs otrās kārtas izvēlēm.

KomandaMaiņas ieguvums
LakersRui Hačimura
WizardsKendriks Nans / trīs otrās kārtas drafta izvēles

Pēdējā nedēļas nogalē pirms maiņu termiņa beigām Kairija Ērvinga vēlēšanos tikt aizmainītam piepildīja Bruklinas "Nets" vienība, kas aizsūtīja neapmierināto zvaigzni uz Dalasas "Mavericks".

KomandaMaiņas ieguvums
MavericksKairijs Ērvings / Markīfs Moriss
NetsSpensers Dinvidijs / Dorians Finijs-Smits / drafta izvēles

Divas dienas pirms maiņu termiņa noslēdzošās dienas savus priekšdarbus izšķirošajiem mēģinājumie pastriprināt komandu veica Maiami "Heat", kas atbrīvoja spēlētāja vietu savā sastāvā, aizmainot centr Dveinu Dedmonu uz Sanantonio "Spurs". Teksasas komandas algu saraksti ir krietni zem līgas noteiktās algu grīdas, tādēļ komandai jāatrod veids kā aizpildīt.

KomandaMaiņas ieguvums
SpursDveins Dedmonds / otrās kārtas izvēle
Heatbrīva sastāva vieta

Iepriekšējo gadu NBA maiņu darījumu pēdējās dienas

Karstie telefoni 2022: Porziņģis un Bertāns nonāk savstarpējā maiņas darījumā
Karstie telefoni 2021: "Heat" iegūst Oladipo, Rediks pievienojas Dalasai
Karstie telefoni 2020: "Wizards" par Bertānu prasa pārāk augstu cenu
Karstie telefoni 2019: "Raptors" iegūst Gazolu un atvadās no Valančūna
Karstie telefoni 2018: Tomass dodas uz "Lakers", Klīvlenda nonāk pārbūvē
Karstie telefoni 2017: "Knicks" un "Celtics" maiņu darījumus pēdējā dienā neveic

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/
https://twitter.com/ShamsCharania/
https://twitter.com/wojespn/

     [+] [-]

, 2023-02-09 18:18, pirms gada
Beidzot Raptors iegūst vismaz vienu normālu centru. Īstenībā par visai adekvātu samaksu. Citādi jau otro gadu spēlē gandrīz vai ar tikai uzbrucējiem. Tas nozīmē tikai to, ka TOR šogad pastiprināsies nevis iztirgos komandu. Tagad dienas kārtībā viņiem ir dabūt trešo normālo aizsargu. Es teiktu, ka viņiem vajag vēl divus aizsargus. Viens derētu tāds kā Klārksons un vēl vienu vajadzētu zemākas klases - Gordonu no Rockets vai Rossu no Magic, kurš lielus izdevumus neprasītu. Jautājums ko viņi darīs ar Anunoby un FVV.

     [+] [-]

, 2023-02-09 18:21, pirms gada
Matīsu Taibaltu

  +1 [+] [-]

, 2023-02-09 18:26, pirms gada
Taibuls noderētu aizsardzībā. Bet patreiz vēl mazais līgums. Loģiska maiņa būtu Taibuls pret McGī. FIL vajag rezerves centru un Mavs vajag palīgus aizsardzībā. Abas komandas būtu ieguvējas.

     [+] [-]

, 2023-02-09 19:02, pirms gada
Kad liekas, ka BOS labāki vairs nevar palikt, viņi vēl dabū klāt centru - šūteri. Izcils GM darbs pēdējā gada laikā. Gada sākumā bija mani favorīti uz titulu. Joprojām domāju, ka galvenie favorīti. MIL nav tik dziļa komanda. Domāju, ka FIL varētu būt otra A fināla komanda. Tikai un vienīgi sastāva dziļuma dēļ.

  +1 [+] [-]

, 2023-02-09 19:09, pirms gada
Būtu rēcīgi ja Kairijs vasarā pārietu uz Suns

     [+] [-]

, 2023-02-09 19:14, pirms gada
GreenBoston#7 rakstīja: Būtu rēcīgi ja Kairijs vasarā pārietu uz Suns
Gan jau vasarā tā arī būs. Tikai finansiāli nesanāk. Būtu tad jāparaksta un pret Polu jāmaina.

     [+] [-]

, 2023-02-09 19:15, pirms gada
Beidzot Buki dabūja savu Krauderu, kuru tik ļoti gribēja. Pret 5 2.k izvēlēm!!! Nedabija no Suns bet dabija no Nets.

     [+] [-]

, 2023-02-09 20:02, pirms gada
Šitas būs reāls snooze festivāls līdz Raptors neaizmainīs OG vai pateikts,ka viņš netiek treidots.

     [+] [-]

, 2023-02-09 20:16, pirms gada
Buku GM kā patasti izspiež sastāva papildināšanu no nekā. Tāpat kā Celtics GM. Dabūja Krauderu un rezerves centru Braientu par nevērtīgiem pikiem. Tie atdotie spēlētāji tā pat nespēlēja. Tagad jāsaka, ka sastāvs palicis dzilāks un labāks.

     [+] [-]

, 2023-02-09 20:26, pirms gada
Charly Skymaker rakstīja: Dabūja Krauderu un rezerves centru Braientu par nevērtīgiem pikiem.
Braients dodas uz Denveru, ja neesmu kādu citu Braientu palaidis garām.

     [+] [-]

, 2023-02-09 20:31, pirms gada
Emīls Ozerinskis rakstīja: Braients dodas uz Denveru, ja neesmu kādu citu Braientu palaidis garām.
Jā sajaucu. Vajadzētu DEN Haylandu aizmainīt pret kko jēdzīgu.

     [+] [-]

, 2023-02-09 21:00, pirms gada
Beidzot kaut kas sākt kustēties.

  +1 [+] [-]

, 2023-02-09 21:01, pirms gada
OKC apzagusi visu līgu,ka visiem second rounderi jātreido

     [+] [-]

, 2023-02-09 21:02, pirms gada
GreenBoston#7 rakstīja: Beidzot kaut kas sākt kustēties.
Šķita jau, ka Woudžs un Šems iztērējuši dienas twītu limitu.

     [+] [-]

, 2023-02-09 21:06, pirms gada
Wiseman reāls salary dump no GSW puses un nodokļos ietaupa droši 20-30 mil

  +2 [+] [-]

, 2023-02-09 21:16, pirms gada
Nabaga Volu pēc cirka aizmaina atpakaļ uz Rockets

     [+] [-]

, 2023-02-09 21:38, pirms gada
Es saprotu, ka Jazz, tos 47 M grasās nolikt un to āzi patriekt, ja?
Mičela maiņa komandu atdzīvināja, tagad vēl viens vēl lielāks driblētājs sastāvā...
Nez par cik šamais dabūs līgumu kā FA ?

     [+] [-]

, 2023-02-09 21:51, pirms gada
Raitcha rakstīja: Es saprotu, ka Jazz, tos 47 M grasās nolikt un to āzi patriekt, ja?
Mičela maiņa komandu atdzīvināja, tagad vēl viens vēl lielāks driblētājs sastāvā...
Nez par cik šamais dabūs līgumu kā FA ?
Clipers vai Heat itkā galvenie pretendenti..Heat sakarā Lovrija celis esot dikti slikts,ka ir iespēja nespēlēt šogad

  +1 [+] [-]

, 2023-02-09 21:53, pirms gada
Lol Peytonu aizmaina atpakaļ uz GSW pēc pāris mēnešiem Portlendā

  -1 [+] [-]

, 2023-02-09 21:58, pirms gada
Laikam Bertānam jāsamierinās

     [+] [-]

, 2023-02-09 21:59, pirms gada
Esmu priecīgs ka Wariors atgūst Protonu
Curry-Pritons
Klay-Poole-DiVincenzo
Wiggins-Moody
Green-Kuminga
Looney

Wariors ka virnmēr labi cerams ka veiks vēl kādu maiņu! Lakers vajag 2 centru ,bet tik un tā iztād labi! Vēl jo projām gaidu DB maiņu! Un gaidu kādu maiņu arī no WAS! Pagaidām iebildumu nav!

     [+] [-]

, 2023-02-09 22:04, pirms gada
Garlaicīga pēdējā dienā pēc Duranta treida.
Portlenda kārtējo reizi parādīja,ka neko netaisās darīt. Paņem aizmaina savus labākos aizsardzības vīrus pret Redišu un Knoxu.

     [+] [-]

, 2023-02-09 22:05, pirms gada
Raptors pat beigās vasaras brīvos aģentus Van Vlītu un Trentu Jr nevienam neaizmaina.

  +1 [+] [-]

, 2023-02-09 22:06, pirms gada
Sporta Eksperts#1 rakstīja: Esmu priecīgs ka Wariors atgūst Protonu
Curry-Pritons
Klay-Poole-DiVincenzo
Wiggins-Moody
Green-Kuminga
Looney

Wariors ka virnmēr labi cerams ka veiks vēl kādu maiņu! Lakers vajag 2 centru ,bet tik un tā iztād labi! Vēl jo projām gaidu DB maiņu! Un gaidu kādu maiņu arī no WAS! Pagaidām iebildumu nav!
Pritons/Protons, nu tu dod 😂😂😂

     [+] [-]

, 2023-02-09 22:08, pirms gada
Es saprotu Suns šāvienu visu vai neko, bet nu dikti ceru, ka tās ir tikai baumas par Irvinga pievienošanos komandai pie pirmās izdevības....

  +1 [+] [-]

, 2023-02-09 22:36, pirms gada
Raitcha rakstīja: Es saprotu, ka Jazz, tos 47 M grasās nolikt un to āzi patriekt, ja?
Mičela maiņa komandu atdzīvināja, tagad vēl viens vēl lielāks driblētājs sastāvā...
Nez par cik šamais dabūs līgumu kā FA ?
Tak minimumu. Pārējo maksās izpirkušā komanda.

     [+] [-]

, 2023-02-09 23:01, pirms gada
cobham rakstīja: Laikam Bertānam jāsamierinās
Bertanam nevis jasamierinas, bet jasak mest groza. Saubos, ka aizmainis uz pilsetu, kur grozi lielaki un 3pt linija tuvak.

     [+] [-]

, 2023-02-10 05:46, pirms gada
Clipperiem vēl vienu centru vajadzēja tas protams skaidrs, bet kas tagad viņiem saspēli vadīs - Hailends, vai cer uz RW opciju?
No Jazz gaidīju vairāk kustības tirgū. Par Raptors vispār no coments. Droši vien par daudz 1k pikus gribēja.
Par Vaizmenu pārsteigums, tomēr tika augsts piks.
Bet kopumā viss interesantākais notika jau krietni pirms maiņu dedlaina.