Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2945, Did:0, useCase: 3

Bertāns "Thunder" kreklā debitē ar 12 punktiem, Vembanjamam 20+5

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Bertāns "Thunder" kreklā debitē ar 12 punktiem, Vembanjamam 20+5
Dāvis Bertāns. Foto: Ekrānšāviņš

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas trīs pārbaudes spēles. Bostonas "Celtics", nespēlējot vairākiem līderiem, tai skaitā Kristapam Porziņģim, ar 107:114 piekāpās Ņujorkas "Knicks". Savu debiju Oklahomsitijas "Thunder" rindās piedzīvoja Dāvis Bertāns. Latvietis 10 minūtēs guva 12 punktus, bet komanda uzvarēja Sanantonio "Spurs" (122:121).

Dāvis Bertāns uzvarā pār Sanantonio "Spurs" (122:121) nospēlēja deviņas minūtes un 50 sekundes. Latvietis realizēja četrus no sešiem izmestajiem tālmetieniem (3p. 4/6), kopā tiekot pie 12 punktiem. Visus tālmetienus Bertāns realizēja nepilnu četru minūšu laikā. Latvietis tika arī pie pārtvertās bumbas, piezīmes un ceturtā labākā +/- rādītāja komandā (+10).

• "Thunder" rindās nespēlēja kanādietis Šejs Gildžess Aleksandrs, kas ir komandas līderis un labākais punktu guvējs. 2022. gada drafta drafta otrais numurs Čets Holmgrems, kurš aizvadīto sezonu izlaida savainojuma dēļ, 16 minūtēs guva 21 punktu (1p. 5/7, 2p. 5/7, 3p. 2/2) un izcīnīja deviņas bumbas zem groziem.

• Vismaz 10 punktus guva arī Lugencs Dorts (14 punkti), Džeilens Viljamss (12+4), Džošs Gidijs (10+5) un Aizeja Džo, kurš guva 14 punktus (1p. 9/10).

• "Spurs" rindās francūzis Viktors Vembanjama nospēlēja nepilnas 20 minūtes. Viņam 20 punkti (1p. 2/3, 2p. 6/8, 3p. 2/5) un piecas atlēkušās bumbas.

Kristaps Porziņģis un visi pārējie "Celtics" līderi tika atpūtināti spēlē pret Ņujorkas "Knicks" (107:114). Peitons Pričards izmantoja iespēju, nepilnās 30 minūtēs tiekot pie 21 punkta un piecās rezultatīvām piespēlēm. Dalano Bentons pievienoja 20 punktus, bet 15 punkti Svi Mihaiļuka kontā.

• "Knicks" uz parketa izlaida savus galvenos spēkus. Rezervists Imanuels Kviklijs ar 21 punktu bija rezultatīvākais. Ārdžejam Baretam 1/6 metienos no spēles, bet deviņi precīzi soda metieni, kas summā deva 12 punktus.

• Bruklinas "Nets" ar 126:129 piekāpās Losandželosas "Lakers". Lebrons Džeimss uzvarā nospēlēja nepilnas 17 minūtes un iekrāja 10+5, bet Entonijam Deivisam 13 punkti, septiņas atlēkušās bumbas un trīs bloķētie metieni 14 minūtēs.

• Zaudētāju rindās Kems Tomass bija rezultatīvākais ar 26 punktiem. 21 minūtē bijušais "Lakers" spēlētājs Lūnijs Vokers atzīmējās ar 14 punktiem. Daudz aprunātais Bens Simonss nospēlēja 14 minūtes. Austrālietim 10 punkti un trīs rezultatīvas piespēles.

https://www.nba.com/games

  -2 [+] [-]

, 2023-10-10 08:07, pirms 7 mēnešiem
To nozīmē dod spēles laiku un tā izmantošana, Wembjama mani turpina un turpinās nepārliecināt!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2023-10-10 08:24, pirms 7 mēnešiem
Nekāds pārsteigums,jo principā Dāvis var skriet un mest nedomājot.
Te tev nav Dalasa kur tev jāskatās uz vienu čali kurš driblē visu uzbrukumu.
Tāpat Dāvim tās minūtes būs maziņās uz tā OKC talanta daudzuma.Viņiem liekas vēl pāris spēlētāji jāveivo nost,jo to spēlētāju ap 20.

Hauzeram ķeltu sakarā jāsāk uzmanīties no vasarā parakstītajiem ja viņš turpinās mesti visu garām.Viņam tur aiz muguras 2 forwardi sēž un gaida

  +5 [+] [-]

, 2023-10-10 10:08, pirms 7 mēnešiem
Vairāk arī no Dāvja neko negaida. Ja pie šādām minūtēm sezonā gūs tik daudz punktu, tad visi būs apmierināti.

  +2 [+] [-]

, 2023-10-10 10:10, pirms 7 mēnešiem
Beidzot Dāvim piemērota organizācija un ātrs basketbols. Bija skumīgi skatīties viņu sliktās organizācijās un lēnā, depresīvā basketbolā. Šis būs viņa izlaušanās gads. Labāku variantu par OKC grūti bija iedomāties. milzīgs prieks!!!

  +2 [+] [-]

, 2023-10-10 10:15, pirms 7 mēnešiem
GreenBoston#7 rakstīja: Nekāds pārsteigums,jo principā Dāvis var skriet un mest nedomājot.
Te tev nav Dalasa kur tev jāskatās uz vienu čali kurš driblē visu uzbrukumu.
Tāpat Dāvim tās minūtes būs maziņās uz tā OKC talanta daudzuma.Viņiem liekas vēl pāris spēlētāji jāveivo nost,jo to spēlētāju ap 20.

Hauzeram ķeltu sakarā jāsāk uzmanīties no vasarā parakstītajiem ja viņš turpinās mesti visu garām.Viņam tur aiz muguras 2 forwardi sēž un gaida
Dāvim nemaz vairāk par 20 min. nevajadzētu spēlēt. Lai nedabū traumu. Tas būtu ideāls laiks laukumā. Nezinu vai var teikt, ka Dāvim vispār ir konkurence sastāvā. Kurš vēl tur ir snaiperis? Pagājušo gad bija milzīgas problēmas ar laukuma izstiepšanu, jo gan SGA gan Gidijs daudz iet peintā. Tad kad viņi dabūja vienīgo snaiperi sezonas otrajā pusē - I.Joe, tad tas pēkšņi spēlēja daudz minūtes, jo palīdzēja komandai ar tālmetieniem. Domāju, kā komanda sāks strēgt pie groza, tā Dāvis un Joe būs laukumā un sāks šaut pa grozu. Tas minūšu daudzums būs atkarīgs no situācijas. Var gadīties 15 min, var arī 30 dažreiz.

  +1 [+] [-]

, 2023-10-10 10:46, pirms 7 mēnešiem
Dzívnieks! Lepns saadu viiru paziit!

     [+] [-]

, 2023-10-10 11:18, pirms 7 mēnešiem
knaible rakstīja: Vairāk arī no Dāvja neko negaida. Ja pie šādām minūtēm sezonā gūs tik daudz punktu, tad visi būs apmierināti.
Izstasti kapec vins nevaretu atgriesties pirms Covid WSH sezonas limeni?

  +1 [+] [-]

, 2023-10-10 11:28, pirms 7 mēnešiem
Charly Skymaker rakstīja: Dāvim nemaz vairāk par 20 min. nevajadzētu spēlēt. Lai nedabū traumu. Tas būtu ideāls laiks laukumā. Nezinu vai var teikt, ka Dāvim vispār ir konkurence sastāvā. Kurš vēl tur ir snaiperis? Pagājušo gad bija milzīgas problēmas ar laukuma izstiepšanu, jo gan SGA gan Gidijs daudz iet peintā. Tad kad viņi dabūja vienīgo snaiperi sezonas otrajā pusē - I.Joe, tad tas pēkšņi spēlēja daudz minūtes, jo palīdzēja komandai ar tālmetieniem. Domāju, kā komanda sāks strēgt pie groza, tā Dāvis un Joe būs laukumā un sāks šaut pa grozu. Tas minūšu daudzums būs atkarīgs no situācijas. Var gadīties 15 min, var arī 30 dažreiz.
Tās minūtes ir kosmoss.Šodienas nospēlētās minūtes varētu būt tuvāk realitātei.Pārāk daudz OKC ir forward opciju,lai Dāvis tiktu pie tādām minūtēm.OKC jau tā spēlēja ar mazo sastāvu pēc Četa traumas un izlaistās sezonas kur viens no Williamsiem lielu daļu sezonas skrēja pa centru.Te reāli Čets ir atpakaļ un ir stārting centrs.Visu forward rotāciju padara vēl garāku.Dāvis relatīvi varētu cīnīties ar Pokuševski par 2-3 forwardu no beņķa.

  +1 [+] [-]

, 2023-10-10 13:49, pirms 7 mēnešiem
GreenBoston#7 rakstīja: Nekāds pārsteigums,jo principā Dāvis var skriet un mest nedomājot.
Te tev nav Dalasa kur tev jāskatās uz vienu čali kurš driblē visu uzbrukumu.
Tāpat Dāvim tās minūtes būs maziņās uz tā OKC talanta daudzuma.Viņiem liekas vēl pāris spēlētāji jāveivo nost,jo to spēlētāju ap 20.

Hauzeram ķeltu sakarā jāsāk uzmanīties no vasarā parakstītajiem ja viņš turpinās mesti visu garām.Viņam tur aiz muguras 2 forwardi sēž un gaida
Dāvim tieši tādu čali vajag, kurš atradīs viņu, pie tam, viņš pats to teica, ka vieglāk tā spēlēt ir, ka izkārto metienus.

     [+] [-]

, 2023-10-10 14:13, pirms 7 mēnešiem
GreenBoston#7 rakstīja: Tās minūtes ir kosmoss.Šodienas nospēlētās minūtes varētu būt tuvāk realitātei.Pārāk daudz OKC ir forward opciju,lai Dāvis tiktu pie tādām minūtēm.OKC jau tā spēlēja ar mazo sastāvu pēc Četa traumas un izlaistās sezonas kur viens no Williamsiem lielu daļu sezonas skrēja pa centru.Te reāli Čets ir atpakaļ un ir stārting centrs.Visu forward rotāciju padara vēl garāku.Dāvis relatīvi varētu cīnīties ar Pokuševski par 2-3 forwardu no beņķa.
Diemžēl Pokuševskis ir viens no kandidātiem uz atskaitīšanu. Jau kārtējā trauma un nekas vairs neliecina, ka viņš ir NBA noderīgs prospekts, bet gan izniekota 1.k piks, par kuru OKC samaksāja sālīti. Poku nav ne mazākajā variantā konkurents. Es redzu ka Wiliams būs stabils PF un Dorts stabils SF. Pārējie jaunie uzbrucēji nav gatavi svarīgām spēlēm. Spēlēs, lai attīstītos, bet tiklīdz svarīgos brīžos nespēs iemest un palīdzēt abiem aizsargiem atvērt laukumu, tā Dāvis būs vajadzīgs. Tāpēc es saku, ka dažās spēlēs spēlēs 12 min, bet dažās 27 min. Vēl svarīgi saprast, ka Centrs ir tikai viens - Holmgrens. Līdz ar to kādam būs jāspēlē pa 5 - Wiljamsam vai Djengam. Līdz ar to vēl viena uzbrucēja pozīcija ir brīva. Vēl jautājums vai otrs Wiljams un Djengs būs gatavs lielajiem varenajaiem komandas mērķiem. Ja Dāvis spēlēs labi un efektīvi, minūtes var strauji pieaugt.

  -1 [+] [-]

, 2023-10-10 16:10, pirms 7 mēnešiem
Charly Skymaker rakstīja: Diemžēl Pokuševskis ir viens no kandidātiem uz atskaitīšanu. Jau kārtējā trauma un nekas vairs neliecina, ka viņš ir NBA noderīgs prospekts, bet gan izniekota 1.k piks, par kuru OKC samaksāja sālīti. Poku nav ne mazākajā variantā konkurents. Es redzu ka Wiliams būs stabils PF un Dorts stabils SF. Pārējie jaunie uzbrucēji nav gatavi svarīgām spēlēm. Spēlēs, lai attīstītos, bet tiklīdz svarīgos brīžos nespēs iemest un palīdzēt abiem aizsargiem atvērt laukumu, tā Dāvis būs vajadzīgs. Tāpēc es saku, ka dažās spēlēs spēlēs 12 min, bet dažās 27 min. Vēl svarīgi saprast, ka Centrs ir tikai viens - Holmgrens. Līdz ar to kādam būs jāspēlē pa 5 - Wiljamsam vai Djengam. Līdz ar to vēl viena uzbrucēja pozīcija ir brīva. Vēl jautājums vai otrs Wiljams un Djengs būs gatavs lielajiem varenajaiem komandas mērķiem. Ja Dāvis spēlēs labi un efektīvi, minūtes var strauji pieaugt.
Ko tu pīpē? Vairak pa 15min nevienā spēlē nebūs. Labi,ja vēl rotācijā tiks, kas ari ir stipri apšaubāmi

  +1 [+] [-]

, 2023-10-10 16:50, pirms 7 mēnešiem
Dāvis lielisks sev atvēlētajā laikā👍💪

Tagad arī oklahomasitī zin kas ir Rūjiena💪👍

  +1 [+] [-]

, 2023-10-10 18:27, pirms 7 mēnešiem
Rūjienas Niknais rakstīja: Dāvis lielisks sev atvēlētajā laikā👍💪

Tagad arī oklahomasitī zin kas ir Rūjiena💪👍
Smejies? Vispār kluba GM par Dāvi uzzināja tikai tāpēc, ka šamais bija nobaudījis Rūjienas saldejumu ar rozīnēm! Dāvim tagad galvenais uzdevums nesabojāt iespaidu par Rūjienu! Dāvi mēs ar Tevi! 🔥

     [+] [-]

, 2023-10-10 20:33, pirms 7 mēnešiem
Rūjienas Niknais rakstīja: Dāvis lielisks sev atvēlētajā laikā👍💪

Tagad arī oklahomasitī zin kas ir Rūjiena💪👍
Ew Niknais, kādas aktivitātes Klondžā uz sezonas sākumu? Kaut kā esat speciāli gatavojušies?

     [+] [-]

, 2023-10-10 23:23, pirms 7 mēnešiem
petkemek rakstīja: Ew Niknais, kādas aktivitātes Klondžā uz sezonas sākumu? Kaut kā esat speciāli gatavojušies?
Te viss labi👍
Pēc filipīnām un indonēzijas tieši sanāca mēneša pauze, Dainis dabūja kārtīgus meistarus, kuri uztaisīja smuku kosmētisko remontińu, kā arī jaunas masīvkoka mēbeles no namdariem. Dāvis ar FedEx sūta maikas no Oklahomasitī, tā ka viss būs pa smuko👍
Puikām no Jeru garāžām pie ieejas būs jāparakstās par iekšējās kārtības noteikumu ievērošanu. Ja kas noies greizi - turpmākā ieeja aizliegta

     [+] [-]

, 2023-10-10 23:32, pirms 7 mēnešiem
Waldini rakstīja: Smejies? Vispār kluba GM par Dāvi uzzināja tikai tāpēc, ka šamais bija nobaudījis Rūjienas saldejumu ar rozīnēm! Dāvim tagad galvenais uzdevums nesabojāt iespaidu par Rūjienu! Dāvi mēs ar Tevi! 🔥
Jā, tieši pateicoties Dāvim Rūjienu zin visā plašajā pasaulē! Un kad mēs ar Dzertvari Vareno ieejam bārā Indonēzijā (man, protams, Dāvja maika) vietējie pielec kājās un skandē Rūdžiena, Rūdžiena
Par to skaidrs ka tiek uzsaukti viniem dzērieni