Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Dubai" ģenerālmenedžeris: "Dāvis Bertāns pie mums neieradās naudas dēļ"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

"Dubai" ģenerālmenedžeris: "Dāvis Bertāns pie mums neieradās naudas dēļ"
Dāvis Bertāns 2024. gada 2. jūlijā. Foto: FIBA

"Skatoties uz spēlētājiem, kuri šovasar no NBA atgriezās Eiropā – Cedi Osmanu, Sašu Vezenkovu, Evanu Furnjē, Usmanu Garubu – tikai Dāvim Bertānam bija īsta loma līgā. Tas ir brīnums, jo mēs nedabūjām kādu, kurš sēdēja malā; ieguvām spēlētāju, kurš spēlēja," basketbola kluba "Dubai" ģenerālmenedžeris Dejans Kamenjaševičs sarunā ar "Mozzart Sport" atskatījās uz neseno darījumu.

Latviešu uzbrucējs astoņas sezonas nospēlēja Nacionālajā basketbola asociācijā, noslēdzot vairākus izdevīgus līgumus ar pasaules spēcīgākās līgas komandām. Aizkulisēs klīda runas, ka “Dubai” piedāvāja Dāvim iespaidīgu naudas summu, taču Kamenjaševičs tādus apgalvojumus noraida.

“Viņš spēlēja Adrijas līgā, pēc tam pārcēlās uz NBA, kur nopelnīja miljonus, tāpēc ir finansiāli nodrošināts,” skaidroja Apvienoto Arābu Emirātu kluba ģenerālmenedžeris. “Esam to teikuši visu laiku, bet cilvēki mums netic. Tagad spēlētāji, tiesneši un komandas sāk redzēt, ka Dubajā izveidots pilnvērtīgs un stabils projekts.”

“Kluba budžets joprojām nav sasniedzis četru miljonu eiro atzīmi, lai gan daudzi domā, ka samaksājām vairāk Bertāna parakstīšanai. Viņš neieradās naudas dēļ. Viņš atbrauca kluba redzējuma un projekta vārdā.”

Dāvis Bertāns agrāk spēlēja Ļubļanas “Olimpia”, Belgradas “Partizan” un Vitorijas “Baskonia”. Atlantijas okeāna otrā pusē latvietis pārstāvēja Sanantonio “Spurs”, Vašingtonas “Wizards”, Dalasas “Mavericks”, Oklahomas “Thunder” un Šarlotes “Hornets”.

“Mūsu argumenti bija balstīti savstarpējā uzticībā un drošībā,” teica Kamenjaševičs. “Piedāvājam spēlētājiem divu vai trīs gadu līgumus, nodrošinot stabilitāti. Dubaja ir pievilcīga, droša pilsēta, kura atrodas daudz tuvāk Eiropai nekā cilvēki domā. Būvējam klubu, kurš vēlas augt un paplašināties, nepārtērējot naudu, lai uzreiz izcīnītu titulus.”

“Dubai” sastāvs: Neits Meisons, Nemaņa Dangubičs, Ahmets Duveriolu, Leons Radoševičs, Avudu Abass, Danilo Andžušičs, Klemens Prepeličs, Aleksa Uskokovičs, Džekorijs Viljamss, Bora Jasars, Tērdijs Ravena un Dāvis Bertāns. Galvenais treneris Jurica Golemacs.

Izmantotie resursi:
https://www.mozzartsport.com/kosark...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2024-09-13 23:41, pirms 5 dienām
ENKI rakstīja: Daudziem SpirtaCentra TOP dīvāna ekspertiem tagad smags aplauziens jo kladzināja ka vistas visur ka tikai piķis piesaistījis Rižo Bārdaini arābiem !
Tos spēlētājus ar tādu komandas budžetu nevar savākt. Visticamākais maksās kreiso naudu kabatā! Menedzeris var stāstīt pasakas cik vēlas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2024-09-14 00:20, pirms 4 dienām
Boston United rakstīja: Tos spēlētājus ar tādu komandas budžetu nevar savākt. Visticamākais maksās kreiso naudu kabatā! Menedzeris var stāstīt pasakas cik vēlas!
diez kāda būtu motivācija maksāt kabatā ja Dubajā nav ienākuma nodokļa vai soc nodokļa ārzemniekiem?

     [+] [-]

, 2024-09-14 07:36, pirms 4 dienām
Ir citi varianti kā maksāt spēlētājiem. labākais piemērs ir Lebrons Džeims un tas pats Maikls Džordans, no saviem naudas kalniem NBA algas ir tāda sīcene vien.

Es domāju ka Dāvis gribēja pamēģināt padzīvot kūrortā. Kā jau teica spēles tik kādas 30 būs, naudiņa kaut kāda, ir punkts par atgriezšanos NBA, nav slikti.

  +1 [+] [-]

, 2024-09-14 09:49, pirms 4 dienām
Boston United rakstīja: Tos spēlētājus ar tādu komandas budžetu nevar savākt. Visticamākais maksās kreiso naudu kabatā! Menedzeris var stāstīt pasakas cik vēlas!
Neimaram jau ar šeihi ne tikai algu maksāja, bet nopirka māju, lidmašīnas un auto, ko gribēja un to algā nelika... vai kā tur bija.. Varbūt te kas līdzīgs

     [+] [-]

, 2024-09-14 14:07, pirms 4 dienām
“Zemgale”/LBTU rakstīja: arabos par nelegalu naudas maksasanu ir cietumsods 10-20 gadi, lidz pat naves sods, tapec nemuldi glupibas klaun!
Iemācies rakstīt bez rupjibam.

     [+] [-]

, 2024-09-14 14:10, pirms 4 dienām
Rinn rakstīja: diez kāda būtu motivācija maksāt kabatā ja Dubajā nav ienākuma nodokļa vai soc nodokļa ārzemniekiem?
Dubajā nav bey Latvijā ir. Palasi LV likumus. Ja ārzemēs strādājot nodoklis ir mazāks kā LV tad starpība ir jāsamaksā LV.

     [+] [-]

, 2024-09-14 20:19, pirms 4 dienām
Boston United rakstīja: Dubajā nav bey Latvijā ir. Palasi LV likumus. Ja ārzemēs strādājot nodoklis ir mazāks kā LV tad starpība ir jāsamaksā LV.
tu zini noteikti ka Bertāns ir Latvijas rezidents?