Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Brīvais aģents Klejs Tompsons trenēsies ar Bahamu salām, taču visdrīzāk nespēlēs OS atlasē

Brīvais aģents Klejs Tompsons trenēsies ar Bahamu salām, taču visdrīzāk nespēlēs OS atlasē
Klejs Tompsons. Foto: AP/Scanpix

Četrkārtējais Nacionālās basketbola asociācijas čempions Klejs Tompsons šonedēļ Hjūstonā pievienosies Bahamu salu valstsvienības treniņnometnei, tomēr visdrīzāk netiks pielaists olimpiskajai atlasei, ziņo The Athletic.

34 gadus vecais uzbrūkošais aizsargs Tompsons ar ASV izlasi ir kļuvis par 2014. gada pasaules un 2016. gada olimpisko čempionu. Kā raksta The Athletic, Tompsonam, lai drīkstētu mainīt basketbola pilsonību un pārstāvēt Bahamu salas, būtu nepieciešama atļauja no ASV basketbola federācijas un arī FIBA apstiprinājums, tomēr tas visdrīzāk nenotiks.

2011. gadā ar 11. numuru draftētais Tompsons visu līdzšinējo NBA karjeru ir pavadījis Goldensteitas "Warriors", bet pēc piecu gadu ilgā un 190 miljonu ASV dolāru vērtā līguma beigām šovasar grasās pārbaudīt spēkus brīvajā tirgū. Aizvadītajā sezonā Tompsons sāka 63 no 77 spēlēm un vidēji 29,7 minūtēs tika pie 17,9 punktiem, 3,3 atlēkušajām bumbām, 2,3 piespēlēm un 1,5 kļūdām.

Bahamu salu izlase jūlija sākumā piedalīsies Parīzes olimpisko spēļu atlases turnīrā Spānijā. Bahamu salas būs vienā grupā ar Somiju un Poliju, bet mājinieku grupā būs arī Libāna un Angola. Uz Parīzi dosies tikai viena no šīm sešām izlasēm.

Izmantotie resursi:
https://www.nytimes.com/athletic/55...


, 2024-06-17 20:44, pirms nedēļas
Ko tas Mālainais tur var muģīties?!
, 2024-06-17 23:13, pirms nedēļas
WHITE Legend rakstīja: Ko tas Mālainais tur var muģīties?!
ko tu šeit pa komentāriem cīnies takā āpsis pa šķeldu čupu?
Mikals Bridžess. Foto: AFP/Scanpix
9

''Villanova'' čempionu apvienošanās pabeigta: Bridžesu aizmaina uz ''Knicks''

Nacionālajā basketbola asociācijās (NBA) aizvadītajā naktī noticis maiņas darījums starp Ņujorkas klubiem ''Knicks'' un ''Nets'', ziņo ESPN apskatnieks Eidriens Vodžnarovskis.
Kristaps Porziņģis. Foto: FIBA
86

NBA čempionam Porziņģim drīzumā operācija un vasara bez Latvijas izlases

Nacionālās basketbola asociācijas komanda Bostonas "Celtics" pavēstījusi, ka latviešu garajam spēlētājam Kristapam Porziņģim tuvāko dienu laikā tiks veikta operācija un ka viņš šovasar Latvijas izlasei palīdzēt nevarēs. Tikmēr Latvijas Basketbola savienība pavēstījusi, ka rītdienas pārbaudes spēlei pret Ēģipti visdrīzāk netiks pieteikts Andrejs Gražulis.
Kriss Finčs. Foto: AP/Scanpix

''Timberwolves'' uz četriem gadiem pagarina līgumu ar galveno treneri

ESPN vēsta, ka Rietumu konferences komanda Minesotas ''Timberwolves'' uz četriem gadiem ir pagarinājusi līgumu ar galveno treneri Krisu Finču, ar kuru 2023./2024. gada sezonā vienība aizspēlējās līdz konferences finālam.