Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA karstie telefoni: "Heat" iegūst Oladipo, Rediks pievienojas Dalasai

Emils Ozerinskis

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) šovakar pulksten 21:00 pēc Latvijas laika tiks aizvērts maiņu darījumu logs. Sportacentrs.com vakara gaitā teksta tiešraidē sekos līdzi ģenerālmenedžeru karstajām telefona sarunām un veiktajiem darījumiem.

23:07 Oklahomsitijas ''Thunder'' vienojusies atbrīvot no sastāva Mailzu Lenardu, kuru ieguva maiņas darījumā no Maiami ''Heat''.

23:06 Sanantonio ''Spurs'' ātri vienojusies par Lamarkusa Oldridža izpirkšanu, tādējādi basketbolists kļuvis par brīvo aģentu. Kā favorīte uz viņa iegūšanu minēta Maiami ''Heat''.

21:35 - Sanantonio "Spurts" izpirks Lamarkusa Oldridža līgumu, ļaujot 35 gadus vecajam spēka uzbrucējam pievienoties kādai no NBA vadošajām komandām. Tieši trīs maiņas pirms beigu tremiņa veikusī "Heat" tiek uzskatīta par galveno kandidāti Oldridža pakalpojumu iegūšanai.

21:22 - Maiņas darījums!
Maiami "Heat" savu sastāvu pastiporinājusi ar Viktoru Oladipo, kurš šosezon pievienojās Hjūstonas "Rockets" Džeimsa Hārdena darījumā. "Rockets" pretī saņēmusi Keliju Oliniku, Eiveriju Bredliju un drafta izvēļu apmaiņas tiesības.

KomandaMaiņas ieguvums
RocketsKelijs Oliniks / Eiverijs Bredlijs / drafta izvēļu apmaiņas tiesības
HeatViktors Oladipo

21:19 - Maiņas darījums!
Čikāgas "Bulls" virkne ar darījumiem noslēgušies ar Daniela Taisa iegūšanu no Bostonas. "Bulls" pretī atdevusi Mo Vāgneru, kurš Čikāgas spēlētājs bija vien nepilnas divas stundas.

KomandaMaiņas ieguvums
BullsDaniels Taiss
CelticsMo Vāgners

21:17 - Maiņas darījums!
Uzbrucējs Markīss Kriss no "Warriors" maiņas darījumā aizsūtīts uz Sanantonio "Spurs". Traumētā Krisa nosūtīšana uz Sanantonio ļaus Sanfrancisko komandai ietaupīt naudu, samazinot savu luksusa nodokli.

KomandaMaiņas ieguvums
SpursMarkīss Kriss
WarriorsKedijs Laleins

21:11- Kails Laurijs paliek Toronto "Raptors" sastāvā!

21:07 - Maiņas darījums!
Šarlotas "Hornets" tikusi pie Breda Vanameikera no Goldensteitas "Warriors".

21:04 - Andrē Dramonds nav ticis aizmaninīts. Centra spēlētājs un Klīvlendas "Cavaliers" sastrādāsies, lai veiktu līguma izpirkšanu un ļautu Dramondam papildināt kādu no izslēgšanas spēļu komandām.

21:02 - Maiņas darījums!
Kristapa Porziņģa pārstāvētā Dalasas "Mavericks" papildinājusi savas rindas ar Džejdžeju Rediku. Darījumā iekļauts arī itālis Nikola Meli.

KomandaMaiņas ieguvums
MavericksDžejdžejs Rediks / Nikola Meli
PelicansDžeimss Džonsons / Vess Ivundu / otrās kārtas izvēle

21:00 - Maiņu veikšanas laiks ir beidzies!

20:56 - Lonzo Bals paliks Ņūorleānas "Pelicans" rindās, taču Džejdžejs Rediks varētu nonākt Dalasā.

20:55 - Maiņas darījums!
Toronto "Raptors" aizmainījusi uzbrucēju Terensu Deivisu uz Sakramento "Kings" pret otrās kārtas drafta izvēli.

KomandaMaiņas ieguvums
KingsTerenss Deiviss
Raptorsotrās kārtas izvēle

20:50 - Vēl desmit minūtes izšķirošo lēmumu veikšanai. Pēc maiņu termiņa beigu signāla vēl var gadīties, ka tiek paziņots par maiņām, kas pieteiktas pašā pēdējā brīdī.

20:30 - Maiņas darījums!
Saspēles vadītājs Ražons Rondo pārceļas uz Losandželosas "Clippers". Atlantas "Hawks" pretī saņem trīskārtējo labākā rezervista balvas ieguvēju Lū Viljamsu, kā arī divas otrās kārtas drafta izvēles un naudu. Ar Rondo iegūšanu Losandželosas komanda ieguvusi divkārtējo NBA čempionu un aizlāpijusi robu saspēles vadītāj pozīcijā. Jāatzīmē, ka Viljamsam šī ir atgriešanās Atlantas komandā un pats spēlētājs ir no Džordžijas štata, kur ir ļoti labi pazīstams, veicot labdarības darbu Atlantas apkārtnē.

KomandaMaiņas ieguvums
ClippersRažons Rondo
HawksLū Viljamss / divas otrās kārtas izvēles / nauda

20:10 - Toronto "Raptors" esot prasījusi Matīsu Taiboltu, Tairīsu Maksiju un divas pirmās kārtas drafta izvēles apmaiņā pret Kailu Lauriju. "76ers" gan savas rindas papildināja ar citu veterānu Džordžu Hilu. No "Lakers" Kanādas komanda prasījusi Teilonu Hortonu-Takeru, bet no Maiami rindām "Raptors" savās rindās vēlas iegūt Taileru Hīro.

20:06 - Maiņas darījums!
Zināmi spēlētāji, kas iesaistīti Nemaņas Bjealicas maiņā uz Maiami "Heat". Čemodānus uz Sakramento sakravājuši Mo Hārkless, kuram šosezon iztek 3,6 miljonus vērtais līgums, un Krisu Silvu. "Heat" tādējādi atbrīvojusi vietu sastāvā priekš citiem darījumiem.

KomandaMaiņas ieguvums
HeatNemaņa Bjealica
KingsMo Hārkless / Kriss Silva

20:00 - Pēdējā stunda ir klāt! Vēl palikušas 60 minūtes, kuru laikā komandas var veikt maiņu darījumus.

19:47 - Maiņas darījums!
Maiņas darījumu veikusi arī Dāvja Bertāna pārstāvētā Vašingtonas "Wizards", kas savā rīcībā ieguvusi Čendleru Hačisonu un Danjelu Gafordu, pretī uz Čikāgas "Bulls" nosūtot vācu spēka uzbrucēju Mo Vāgneru un Troju Braunu.

KomandaMaiņas ieguvums
WizardsČendlers Hačisons / Danjels Gafords
BullsMo Vāgners / Trojs Brauns

19:33 - Oklahomsitijas "Thunder" ģenerālmenedžeris Sems Prestijs tuvākajiem gadiem kopumā sakrājis 34 (!) drafta izvēles. Pa 17 pirmajā kārtā un 17 otrajā drafta kārtā.

19:30 - Ne visi spēlētāji paliks savās līdzšinējās komandās līdz sezonas beigām, ja tām neizdosies atrast maiņas. Paredzams, ka Lamarkusa Oldridža un Andrē Dramonda līgumi varētu būt pārāk šerpi priekš maiņas NBA titula pretnendentēm. Tādēļ šie un citi spēlētāji varētu nonākt "izpirkumu tirgū".

19:25 - Kas notiek? Klusums pirms vētras? Jau pusstundu esam bez jauniem maiņu darījumiem!

19:00 - Divas stundas līdz maiņu darījumu pēdējās dienas beigu signālam.

18:55 - Maiņas darījums!
Toronto "Raptors" aizmainījusi Normenu Povelu uz Portlendas "Trail Blazers", pretī saņemot 22 gadus veco talantu Geriju Trentu un pieredzējušo uzbrucēju Rodniju Hūdu. Vēl "Raptors" komandai priekšā izšķiršanās par Kaila Laurija darījumu. Ņemot vērā Filadelfijas veikto maiņu, visticamāk, "76ers" izstājusies no cīņas par 2019. gada NBA čempionu.

KomandaMaiņas ieguvums
RaptorsGerijs Trents / Rodnijs Hūds
Trail BlazersNormans Povels

18:50 - Maiņas darījums!
Trīs komandu darījumā Filadelfijas "76ers" tikusi pie saspēles vadītāja Džordza Hila, kurš šis šosezo spēlēja Oklahomsitijas "Thunder" rindās. 34 gadus vecajam Hilam ir spēkā līgums uz nākamo sezonu par desmit miljoniem dolāru. Uz "Thunder" komandu devies Ostins Riverss, kurš interesnti ka iesaistīts darījumā ar tēva Doka Riversa trenēto komandu, taču aizsūtīts tieši uz vienu no līgas pastarītēm Oklahomsitiju. Tāpat "Thunder" saņems centra spēlētāju Toniju Bredliju, ber uz Ņujorku dosies Terenss Fergusons. Maiņā iekļauts arī Kanādā uzaugušais lietuvietis Igns Brazdeiķis. Filadelfija papildinājusi Sema Prestija iespaidīgo drafta izvēļu kolekciju ar 2025. un 2026. gada otrās kārtas "pikiem".

KomandaMaiņas ieguvums
76ersDžordžs Hils / Igns Brazdeiķis
ThunderOstins Riverss / Tonijs Bredlijs / divas otrās kārtas izvēles
KnicksTerenss Fergusons

18:45 - Īsā brīdī sabirusi virkne ar maiņām. Sākam šķetināt!

18:42 - Sakramento "Kings" tuvojas maiņas darījumam ar Maiami "Heat", kas uz dienvidu pludmali sūtītu Nemaņu Bjealicu.

18:28 - Maiņas darījums!
Ārons Gordons dodas uz Denveras "Nuggets"! Maiņas darījumā no Kolorado komandas puses iekļauts aizsargs 26 gadus vecais aizsargs Gerijs Heriss un šī rudens draftā ar 24. kopējo numuru izvēlētais Ārdžejs Hemptons, kurš koledžas vietā izvēlējās savu pirmsdrafta gadu pavadīt Austrālijas čempionātā. Tāpat Orlando drafta kapitālu papildinājusi aizsargāta 2025. gada pirmās kārtas drafta izvēle.

Ar šo darījumu "Nuggets" pastiprinājusi savu garo gali, iepriekš dienas gaitā iegūtajam Džavelam Makgī pievienojot 25 gadus veco Āronu Gordonu, kuram ir spēkā līgums vēl uz nākamo sezonu par 16,4 miljoniem dolāru. Denvera pagājušajā sezonā iekļuva izslēgšanas spēļu Rietumu konferences finālā, kur piekāpās topošajai čempionei "Lakers". Nu "Nuggets" vienībai būs vairāk augumā raženu spēlētāju, ko likt pretī čempioniem, ja izslēgšanas spēlēs komandas tiks savestas kopā.

KomandaMaiņas ieguvums
NuggetsĀrons Gordons / Gerijs Klārks
MagicGerijs Heriss / Ārdžejs Hemptons / pirmās kārtas izvēle

18:20 - Orlando lielajā izpārdošanā vēl neaizmainīts palicis Ārons Gordons, taču izskatās, ka arī viņam drīz būs jauna mājvieta. Sarunas ar Denveras "Nuggets" ievirzījušās to noslēdzošajā fāzē. Vēlēšanos iegūt Gordonu izrādījušas arī Bostonas "Celtics", Minesotas "Timberwolves" un Hjūstonas "Rockts". Pirmā no nosauktajām jau veikusi vienu maiņu ar Orlando, savukārt otrās divas nav izslēgšanas spēļu pretendentes un diez vai ir paša Gordona vēlmju sarakstā.

18:00 - Maiņu darījumus var veikt vēl trīs stundas.

17:33 - Maiņas darījums!
Adrians Vojnarovskis ziņo, ka Orlando "Magic" veikusi darījumu ar Bostonas "Celtics", aizmainot franču aizsargu Evanu Furnjē. Pret savu pamatsastāva aizsargu Orlando saņēmusi divas otrās kārtas drafta izvēles, kas priekš Furnjē šķiet gan visai pieticīgi. Bostonai nav vajadzīgs pielīdzināties Furnjē 17 miljonus vērtajam līgumam, jo "Celtics" rīcībā bija "maiņas izņēmums" no iepriekš veikta Gordona Heivorda darījuma, kas ļauj Bostonai savos sarakstot iekļaut algu, neizsūtot pretī nevienu spēlētāju. Furnjē starpsezonā kļūs par brīvo aģentu.

KomandaMaiņas ieguvums
CelticsEvans Furnjē
Magicdivas otrās kārtas izvēles

17:10 - Maiņas darījums!
Iespaidīgu manevru veicis lietuvietis Artūrs Karnišovs, kurš no Orlando "Magics" piesaistījis centra spēlētāju Nikola Vučeviču Čikāgas "Bulls" rindām! Kopā ar 30 gadus veco melnkalnieti, kurš šogad tika izvēlēts dalībai NBA zvaigžnu spēlē, uz Čikāgu dosies arī Alfaruks Aminu. Savukārt Orlando "Magic" savu sastāva pārbūvi veiks ar Oto Porteru, Vendelu Kārteru un divām no Čikāgas iegūtajām pirmās kārtas drafta izvēlēm. Orlando saņems Top-4 pasargātu šī gada drafta izvēli un pirmās kārtas izvēli 2023. gada draftā.

Līdz ar Vučeviča pārcelšanos uz Čikāgu, buļļu rindās būs jau divi zvaigžņu spēles dalībnieki, melnkalnietim pievienojoties šosezon efektīgu sezonu aizvadošajam Zekam Lavīnam. "Magic" diena vēl ne tuvu nav galā, komandai turpinot pārrunas par Evana Furnjē un Ārona Gordona maiņām.

KomandaMaiņas ieguvums
BullsNikola Vučevičs / Alfaruks Aminu
MagicOto Porters / Vendels Kārters / divas pirmās kārtas izvēles

16:45 - Orlando "Magic" gatava uzklausīt maiņas piedāvājumus par zvaigžņu spēles dalībnieku Nikola Vučeviču. Melnkalnieša iegūšanai potenciālajām "preciniecēm" nāksies šķirties no vērtīgiem jaunajiem spēlētājiem un vairākām drafta izvēlēm. Vai Vučevičs tiks aizmainīts? Tas vēl ir uz lielas jautājuma zīmes. Daudz reālāks šobrīd izskatās darījums, kurā jaunas mājas atrastu Ārons Gordons.

16:40 - Basketbolists, kura maiņa var potenciāli atstāt vislielāko iespaidu uz šī gada cīņu par NBA čempiontitulu, ir Kails Laurijs. Ilggadējais Toronto "Raptors" spēlētājs vasarā būs brīvais aģents, bet Tampā šosezon spēlējošā "Raptors" nav šosezon tik labi klājies, komandai esot aiz izlēgšanas pēļu zonas. Tādēļ sagaidāma Kanādas vienības šķiršanās no Laurija. 2019. gada NBA čempionu savās rindās grib redzēt trīs titula pretendents - esošā čempione Losandželosas "Lakers", pērnās sezonas fināliste Maiami "Heat", kā arī Austrumu konferences šī brīža līdervienība Filadelfijas "76ers", kas ir arī Laurija dzimtās pilsētas komanda.

16:10 - Maiņas darījums!
Klīvlendas "Cavaliers" aizmainījusi trīskārtējo NBA čempionu Džavelu Makgī uz Denveras "Nuggets". Šīs sezonas 4,2 miljonus vērtais līgums 33 gadus vecajam centra spēlētājam iztecēs šosezon. Makgī kļūs par "Nuggets" rezervistu aiz komandas zvaigznes Nikola Jokiča. Makgī šī būs atgriešanās Denveras vienībā, kur savulaik spēlētājs pavadījis trīs ar pusi sezonas. Pretējā virzienā uz Klīvlendu nosūtīts 22 gadus vecais vācietis Aizeja Hartenšteins.

KomandaMaiņas ieguvums
NuggetsDžavels Makgī
CavaliersAizeja Hartenšteins /divas otrās kārtas drafta izvēles

Viens no spēlētājiem, kura vārds bieži locīts pēdējo nedēļu laikā, ir Atlantas "Hawks" spēka uzbrucējs Džons Kolinss. 23 gadus vecais basketbolists šovasar būs ierobežoti brīvais aģents, visticamāk, pretendējot uz maksimālo līgumu. Vairākas komandas izrādījušas vēlēšanos iegūt Kolinsu, taču NBA apskatnieks Adrians Vojnarovskis norādījis, ka "Hawks" gatavojas spēlētāju paturēt savās rindās.

Maiņu darījumu pēdējo dienu jau vakarnakt atklāja Detroitas "Pistons" un Sakramento "Kings" vienošanās par savstarpēju spēlētāju apmaiņu. "Kings" savā īpašumā ieguva 28 gadus vecos aizsargu Delonu Raitu, kuram uz nākamo sezonu ir spēkā līgums par 8,5 miljoniem dolāru. Savukārt pretējā virzienā uz motoru pilsētu ceļos 29 gadus vecais kanādiešu saspēles vadītājs Korijs Džozefs, kurš nākamsezon saņems 12,6 miljonus. Ņemot vērā faktu, ka Detroita uzņēmusies lielāas finansiālās saistības, "Pistons" tikusi arī pie divām otrās kārtas drafta izvēlēm.

KomandaMaiņas ieguvums
PistonsKorijs Džozefs / divas otrās kārtas drafta izvēles
KingsDelons Raits

---

Šosezon NBA turnīra struktūrā pilnvērtīgi ieviestais "burbuļa" jauninājums - "iespēļu turnīrs" atstājis zināmu iespaidu uz potenciālo maiņu darījumu tirgu. Lielākai daļai NBA komandu saglabājot cerības uz ielaužanos izslēgšanas spēlēs, samazinājies to komandu skaits, kas jau skaidri zin, ka par sportiskiem mērķiem sezonas izskaņā necīnīsies. Samazinoties potenciālajam piedāvājumai maiņu darījumu tirgū, vadošajām komandām, kas plāno cīnīties par NBA titulu, var nākties šķirties no prāvākas kompensācijas nekā tas bijis citos gados pirms maiņu darījumu gala termiņa.

Bez baumām par savu aizmainīšanu šajā sezonā nav iztikuši arī Latvijas basketbolisti. Dalasas "Mavericks" īpašnieks Marks Kjubans publiski noliedzis mediju telpā izskanējušo informāciju, ka Teksasas vienība varētu izskatīt Kristapa Porziņģa aizmainīšanu. Liepājnieks ir komandas vislabāk atalgotais spēlētājs ar teju 30 miljoniem sezonā. Porziņģa līgums vēl būs spēkā nākamās trīs sezonas. Skaidrs, ka "Mavericks" nākotne grozās ap Luku Dončiču. Teksasas vienībai jāpiemeklē labākie iespējamie ieroču nesēji slovēņu brīnumbērnam. Tomēr ņemot vērā liepājnieka atalgojumu, "Mavericks" labākās cerības var piepildīties ja latviešu basketbolistam izdosies turēties pie labas veselības.

Pērn pirms maiņu darījumu beigu termiņa izslēgšanas spēļu zonas komandām bija liela interese par Dāvja Bertāna pakalpojumu iegūšanu. Pagājušajā gadā Rūjienā augušajam basketbolistam bija iztekošais līgums par septiņiem miljoniem, kas bija ļoti uzrunājošs līgas vadošajām komandām. Šovasar noslēgtais piecu gadu līgums nesola karstas ģenerālmenedžeru sarunas par latviešu lāzeri pirms gala termiņa, jo ilgtermiņa saistības līgas vadošās komandas nevēlēsies uzņemties. Turklāt Bertāns šobrīd nonācis savainoto spēlētāju sarakstā ar ikra muskuļa traumu, kas spēlētāja aizmainīšanas iespēju padara pavisam niecīgu.

Jau divas reizes šajā sezonā klubu sanācis mainīt Rodionam Kurucam, un vēl nav zvanīts, ka tas nevarētu notikt vēlreiz. Sezonas pirmajā pusē Kurucs no Bruklinas nonāca Hjūstonā Džeimsa Hardena darījumā. Savukārt pirms nedēļas "Rockers" aizmainīja Kurucu uz Milvoki "Bucks" līdzi Pīdžejam Takeram. Alus pilsētas komanda mērķē uz čempiontitula izcīnīšanu, tādēļ Kurucs var arī nebūt "Bucks" tuvākajos plānos, tādējādi nevar izslēgt iespēju, ka cēsnieks vēlreiz varētu tikt iekļauts maiņā, ja Milvoki vienībai radīsies iespēja vēl pastiprināt sastāvu pirms maiņu termiņa beigu sirēnas.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/wojespn
https://twitter.com/ShamsCharania
https://twitter.com/BobbyMarks42

1 2 3 87 komentāri

     [+] [-]

, 2021-03-25 16:46, pirms 3 gadiem
Es baigi gaidu vai Nets tiesam izveidos ko ''anomalu'' skatoties visa NBA vesture, JJ tiek izpirkts, visticamakais pievienojas Nets kur vins dzivo un kur jau tagad atrodas. Dinwiddie maina prom.. Pret??

     [+] [-]

, 2021-03-25 17:10, pirms 3 gadiem
Par Lauriju - jau sen ir pierādījis, ka play off uz viņu paļauties nevar.
Par Vučeviču - Orlando var iet ieskrieties, un visticamāk, ka nekas nesanāks. Gordons arī iet Grifina pēdās, jo abi bija izcili dankeri, kuri karjeras laikā mocījās ar savainojumiem un tagad abi ir labi trīnīšu metēji.
Un Orlando paši beigās nevis uzklausīs, bet sāks piedāvāt kaut ko reālu.

  +2 [+] [-]

, 2021-03-25 17:19, pirms 3 gadiem
archdevil rakstīja: Par Vučeviču - Orlando var iet ieskrieties, un visticamāk, ka nekas nesanāks.
Šis ātri labi novecoja

  +1 [+] [-]

, 2021-03-25 17:25, pirms 3 gadiem
Izskatās, ka Bulls mērķē uz Play offiem.?

redzēs cik ļoti uzlabos sastāvu Vucevičs. ja tīri ok un komanda PO ieiet kā 8 seeds, tad pirmām komandām var sanākt sīva pirmā kārta.
B. Donovanam vēl viena iespēja uzfrišināt sava trenera potenciālu

     [+] [-]

, 2021-03-25 17:34, pirms 3 gadiem
Pēc loģikas Markanenam vajadzētu nākošajam doties treidā.
Varbūt pat Lonzo beigās paņems no Pels

     [+] [-]

, 2021-03-25 17:38, pirms 3 gadiem
nabaga cēsinieks.

Orlando malači. Gan jau beigās to Aaronu neviens nepaņems.

     [+] [-]

, 2021-03-25 17:42, pirms 3 gadiem
Shed rakstīja: nabaga cēsinieks.

Orlando malači. Gan jau beigās to Aaronu neviens nepaņems.
Viņu gribi daudzi,bet viņš negrib doties uz vēl sliktākām komandām-Hjūstonu un Wolves.

  +1 [+] [-]

, 2021-03-25 17:42, pirms 3 gadiem
Vai tikai man liekas, viens no nelogiskakajiem treidiem ever..Furnje sakara?? WTF

     [+] [-]

, 2021-03-25 17:47, pirms 3 gadiem
Ehh, atkal pienacis sis bridis, kad diena paiet ar atvertu Woj twitteri

norm sakums trade deadline

     [+] [-]

, 2021-03-25 17:48, pirms 3 gadiem
Orlando reāli atdod savus spēlētājus pret drupačām. Oto Porters un Vendels Kārters, manuprāt, viņiem pilnīgi nav vajadzīgi. Vēl jo vairāk nesaprotu kāpēc viņiem vajadzēja Kārteru, ja pašiem ir Mo Bamba kuram tā īsti nekad nav devuši iespēju. Par Furnjē maiņu labāk neko vispār neteikšu. Pilnai laimei vēl varētu atdot Gordonu pret neko.

     [+] [-]

, 2021-03-25 17:52, pirms 3 gadiem
Bostonietis rakstīja: Viņu gribi daudzi,bet viņš negrib doties uz vēl sliktākām komandām-Hjūstonu un Wolves.
Kas tad viņam prasa?!?!

     [+] [-]

, 2021-03-25 17:53, pirms 3 gadiem
archdevil rakstīja: Par Lauriju - jau sen ir pierādījis, ka play off uz viņu paļauties nevar.
Par Vučeviču - Orlando var iet ieskrieties, un visticamāk, ka nekas nesanāks. Gordons arī iet Grifina pēdās, jo abi bija izcili dankeri, kuri karjeras laikā mocījās ar savainojumiem un tagad abi ir labi trīnīšu metēji.
Un Orlando paši beigās nevis uzklausīs, bet sāks piedāvāt kaut ko reālu.
Titula gadā viss bija bumbā Laurijam...

Un Gordons labs 3pt metējs?

     [+] [-]

, 2021-03-25 18:00, pirms 3 gadiem
yeah rakstīja: Orlando reāli atdod savus spēlētājus pret drupačām. Oto Porters un Vendels Kārters, manuprāt, viņiem pilnīgi nav vajadzīgi. Vēl jo vairāk nesaprotu kāpēc viņiem vajadzēja Kārteru, ja pašiem ir Mo Bamba kuram tā īsti nekad nav devuši iespēju. Par Furnjē maiņu labāk neko vispār neteikšu. Pilnai laimei vēl varētu atdot Gordonu pret neko.
Vucevic pa drupačām? Ja viņi veic pārbūvi, tad kāda jēga no 30 gadīga spēlētāja?
Pretī dabūja jaunu, talantīgu centru + izvēles. Tanī treidā Orlando nu nekādīgi nav un nebūs zaudētāji.

     [+] [-]

, 2021-03-25 18:01, pirms 3 gadiem
wizinjsh rakstīja: Kas tad viņam prasa?!?!
Bija kaut kur rakstīts par šito,ka nebūtu sajūsmā utt.
Beigu beigās jau bizness tas vien ir

     [+] [-]

, 2021-03-25 18:02, pirms 3 gadiem
uz kuru komandu Timma ies?

     [+] [-]

, 2021-03-25 18:03, pirms 3 gadiem
wizinjsh rakstīja: Titula gadā viss bija bumbā Laurijam...

Un Gordons labs 3pt metējs?
Vienmēr bijis švaks, bet šogad met virs līgas vidējā. Uzlabojums reāls

     [+] [-]

, 2021-03-25 18:04, pirms 3 gadiem
Runājit par Furnjē.Why?Why?
Tiešām nekā labāka nebija,kas ietilptu lielajā Gordija TPE?Skorings nebija komandas primārā problēma.
Turnera vietā dabujām Furnjē

     [+] [-]

, 2021-03-25 18:09, pirms 3 gadiem
Bostonietis rakstīja: Bija kaut kur rakstīts par šito,ka nebūtu sajūsmā utt.
Beigu beigās jau bizness tas vien ir
Nu viņš ir expiring, un Hjūstonai personīgi jau pateica, ja aizmainiis, nākamgad jaunu līgumu neparakstīs. Vēlas spēlēt komandā, kura cīnās par izslēgšanas spēlēm.

     [+] [-]

, 2021-03-25 18:19, pirms 3 gadiem
Kjenga2 rakstīja: Nu viņš ir expiring, un Hjūstonai personīgi jau pateica, ja aizmainiis, nākamgad jaunu līgumu neparakstīs. Vēlas spēlēt komandā, kura cīnās par izslēgšanas spēlēm.
Runa iet par Gordonu nevis Oladipo

     [+] [-]

, 2021-03-25 18:23, pirms 3 gadiem
budamank rakstīja: Vienmēr bijis švaks, bet šogad met virs līgas vidējā. Uzlabojums reāls
Nu 37 ir virs vidējā, bet nekas īpašs.

     [+] [-]

, 2021-03-25 18:25, pirms 3 gadiem
Izskatās,ka Gordons dodas pie Jokiča uz Denveru.
Jautājums kuru atdos Orlando Harisu vai Bartonu.

     [+] [-]

, 2021-03-25 18:27, pirms 3 gadiem
Kjenga2 rakstīja: Vucevic pa drupačām? Ja viņi veic pārbūvi, tad kāda jēga no 30 gadīga spēlētāja?
Pretī dabūja jaunu, talantīgu centru + izvēles. Tanī treidā Orlando nu nekādīgi nav un nebūs zaudētāji.
30 vai ne 30 gadi, bet pret spēlētāju, kuram šogad vidēji ir 25+12, tas nav daudz. Un kam viņiem to "talantīgo" centru, ja Magic pašiem ir talantīgs centrs Bamba kuram jau trešo gadu īsti nedod iespēju?
Es Eindža vietā iet pēc Bambas, jo tur, manuprāt, potenciāls ir tiešām liels, it sevišķi aizsardzībā. Pat tagad viņš pie savām 10 minūtēm vāc vienu bloku spēlē. Tas tā pat kā savulaik Gortats Magic sēdēja aiz Hovarda, un knapi tika pie spēlēšanas, bet kā viņu aizmainīja, uzreiz atvērās.

     [+] [-]

, 2021-03-25 18:28, pirms 3 gadiem
Bostonietis rakstīja: Runa iet par Gordonu nevis Oladipo
nē, nē es nesajaucu spēlētājus, bet to līgumus gan. Bet doma ir tā pati, ka negrib parakstīt ilgtermiņa līgumu

https://twitter.com/DonKnock/status... patin zemāk, tur ir info

     [+] [-]

, 2021-03-25 18:34, pirms 3 gadiem
yeah rakstīja: 30 vai ne 30 gadi, bet pret spēlētāju, kuram šogad vidēji ir 25+12, tas nav daudz. Un kam viņiem to "talantīgo" centru, ja Magic pašiem ir talantīgs centrs Bamba kuram jau trešo gadu īsti nedod iespēju?
Es Eindža vietā iet pēc Bambas, jo tur, manuprāt, potenciāls ir tiešām liels, it sevišķi aizsardzībā. Pat tagad viņš pie savām 10 minūtēm vāc vienu bloku spēlē. Tas tā pat kā savulaik Gortats Magic sēdēja aiz Hovarda, un knapi tika pie spēlēšanas, bet kā viņu aizmainīja, uzreiz atvērās.
varbūt nedod iespēju, jo nav nopelnījis?
Un cik tad pašreiz ir tās komandas, kuras vēlas iegūt Vuceviču un cik tādas, kurām vispār ko dot pretim ir?
Bostona? Par citām neesmu vairs dzirdējis.
Nu ja tu domā, ka tas ir slikts return pret spēlētāju, kura karjera jau lēnām tuvojas norietam, tad nu ok.. necentīšos tev pierādīt pretējo

     [+] [-]

, 2021-03-25 18:36, pirms 3 gadiem
Nuggeti labi pastiprinājušies ar Gordonu un Makgī

  +1 [+] [-]

, 2021-03-25 18:46, pirms 3 gadiem
Ka divana eksperts - Es nesaprotu Orlando.. Kaut skatoties ''nakotnes varda''

  +1 [+] [-]

, 2021-03-25 18:51, pirms 3 gadiem
BET365 rakstīja: Ka divana eksperts - Es nesaprotu Orlando.. Kaut skatoties ''nakotnes varda''
Visas oliņas liek Fultza un Aizeka groziņā cerot,ka viņi atgriezīsies normāli.

     [+] [-]

, 2021-03-25 19:14, pirms 3 gadiem
Pilnībā atbalstu Orlando izpārdošanu. Malači. Aizeks ir ļoti labs spēlētājs. Un Fulcs arī sāka izskatīties ar vien labāk. Tikai nu tās traumas. Bet tagad būs laiks bez spiediena atkopties un iespēlēt jaunos, pretī dabūja labus prospektus. Hemtonu, Kārters, divi algas filleri Heriss, porters kuram beigsies līgums un daaudz piki.

  +1 [+] [-]

, 2021-03-25 19:19, pirms 3 gadiem
malači sportacentrs- principā var nesekot angliskajiem, te viss notiek!

  +1 [+] [-]

, 2021-03-25 19:29, pirms 3 gadiem
DEN malači, tika vaļā no nederīgā/dārgā Herisa un dabūja 2 labus garos spēlētājus. G viņiem pietiek. Tomēr viņiem jāuzvar tagad nevis jāattīsta Hempton vairākus gadus.

     [+] [-]

, 2021-03-25 19:35, pirms 3 gadiem
OKC atkal tanko pikus

BOS pa lēto ieguva Furnjē. ORL notiek brutāla pārbūve

     [+] [-]

, 2021-03-25 19:35, pirms 3 gadiem
Jā, tagad sanāk, ka BOS Tērnera un uzplaukušā McDermota vietā dabūja kaut kādu Furnjē, švaki. Un nebrīnieties, arī es uzskatu, ka. Vairāk par diviem 2.kārtas pikiem viņš nav vērts. Un kur viņi ņems normālu PF/C? Ja neko nedabūs vēl klāt tad tam Furnierim jēgas nebūs.

     [+] [-]

, 2021-03-25 19:37, pirms 3 gadiem
loook ploik! rakstīja: Šis ātri labi novecoja
Viss notikās, kā es paredzēju - ORL iztirgoja komandu pa kapeikām, laik kaut ko dabūtu, paši uzbāzās citām komandām.
Paliek jautājums par Lauriju - joprojām uzskatu, ka varēs karjeras beigas varēs sagaidīt Raptors.
Denvera gan pastiprinājās, bet spēlētāji, izņemot Gordonu, ir ar zemu basketbola IQ, atceros, ka Makgī bija regulārs Šaka šova sastāvdaļa dēļ sava stulbuma. Gordons noteikti būs palīgs pie atlēkošajām.

  +1 [+] [-]

, 2021-03-25 19:37, pirms 3 gadiem
Kas attiecas uz DEN, tad būs ļoti spēcīgs garais gals, kas arī bija vajadzīgs. Jokičs, Gordons, MakGī. Viņi būs spēks PO

     [+] [-]

, 2021-03-25 19:48, pirms 3 gadiem
Karnišovs arī malacis, jo tieši Buļļiem prasījās spert nākamo soli. Un Vuč patreiz izskatās divu 1k piku vērts. Nebija jēgas vēl ntos gadus cerēt uz Kārteru. Un Lavina līgums iet uz otro pusi.
1 2 3 87 komentāri