Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kurucs vēl nevar spēlēt NBA Vasaras līgā

Rolands Eliņš

Kurucs vēl nevar spēlēt NBA Vasaras līgā
Rodions Kurucs
Foto: AP/Scanpix

Bruklinas „Nets” šonakt aizvadīja pirmo spēli NBA Vasaras līgā Lasvegasā, taču pieteikumā iekļautais Rodions Kurucs laukumā nedevās. Kā vēsta Ņujorkas mediji, vēl nav nokārtotas visas formalitātes ar „Barcelona”, ar ko Kurucam vēl ir spēkā esošs līgums.

Latvijas basketbolists Rodions Kurucs, kurš šovasar tika draftēts ar 40. numuru, Vasaras līgas pirmajā spēlē nevarēja piedalīties. „Nets” vadība Ņujorkas medijiem norādījusi, ka joprojām nav izpirkts viņa līgums ar „Barcelona”, līdz ar to viņš vēl nevar piedalīties oficiālā „Nets” spēlē (lai arī pārbaudes turnīrā) . Jāatgādina, ka „Nets” Vasaras līgā paredzētas vismaz piecas spēles, bet turnīrs noslēgsies 17. jūlijā.

Iepriekš tika vēstīts, ka Kurucs un „Nets” panākuši vienošanos par četru gadu līgumu, taču neskaidrās situācijas ar „Barcelona” dēļ šis līgums vēl nav oficiāli apstiprināts. Lai izpirktu līguma pēdējo gadu ar „Barcelona”, Kurucam būtu jāsamaksā pat vairāki miljoni eiro (NBA klubs šajos darījumos var „palīdzēt” tikai ar ierobežotu summu, 675 tūkstošiem dolāru), protams, iespējams panākt ar klubu citu vienošanos.

Līdzīgā situācijā ir arī cits „Nets” šovasar draftētais basketbolists Džanans Musa, kura dalība Vasaras līgā gan tik un tā nebija paredzēta. „Nets” Vasaras līgas pieteikumā bija iekļauts arī pēdējo divu sezonu Ķīnas līgas MVP vietējo spēlētāju konkurencē Dings Janjuhans, taču viņš jau pirms spēles bija atgriezies dzimtenē un Vasaras līgā tomēr nespēlēs. Tāpat „Nets” šonakt nespēlēja NBA līmenī jau iejutušies Keriss Levērs un Džarets Alens, taču viņiem tiek paredzēta dalība dažās spēlēs nākamajās dienās.

"Nets" spēlē pret "Magic" piedzīvoja zaudējumu ar 80:86, un ar 20 punktiem izcēlās Šons Dosons. Lielāko spēles laiku - 31 minūti - saņēma iepriekšējā sezonā arī NBA uzspēlējušais Miltons Doils, taču viņš ar pieticīgu metienu precizitāti guva deviņus punktus. Nākamā spēle Vasaras līgā Bruklinas komandai jau rītnakt.

Tikmēr pirmo spēli Vasaras līgā aizvadīja arī „Pelicans”, kuras treneru kolektīvā iekļauti arī latvieši Ainars Bagatskis un Raimonds Feldmanis. Ņūorleānas komanda ar 90:77 pārspēja Toronto „Raptors”, un ar 24 punktiem izcēlās šovasar nedraftētais aizsargs Trevons Bluiets.

     [+] [-]

, 2018-07-07 02:20, pirms 6 gadiem
Domāju, ka paskatīšos, bet nebija ko skatīties.. Japagaid..

  +1 [+] [-]

, 2018-07-07 02:43, pirms 6 gadiem
Ja jau Dončičs vel nav izpirkts, tad Kurucs arī ne!

     [+] [-]

, 2018-07-07 06:06, pirms 6 gadiem
Dīls varētu būt vienkāršs, Tramps atceļ ievedmuitu, Barselona palaiž Kurucu.

  +3 [+] [-]

, 2018-07-07 09:47, pirms 6 gadiem
Nu tad aģents ir, piedodiet, ir lo*s! Kā var likt parakstu zem līguma, ja izpirkšanas summa ir vairāk par miljonu, zinot, ka NBA ir tiesīgi segt noteiktu summu izpirkšanai!

  -1 [+] [-]

, 2018-07-07 10:50, pirms 6 gadiem
nopirktais suns rakstīja: Nu tad aģents ir, piedodiet, ir lo*s! Kā var likt parakstu zem līguma, ja izpirkšanas summa ir vairāk par miljonu, zinot, ka NBA ir tiesīgi segt noteiktu summu izpirkšanai!
Piekrītu - visi ir lohi, kas nesēž sportacentrs.lv komentāru sadaļā. Priekā!

     [+] [-]

, 2018-07-07 10:57, pirms 6 gadiem
oxa rakstīja: Ja jau Dončičs vel nav izpirkts, tad Kurucs arī ne!
Kāpēc? RM un FCB ir divi dažādi klubi, un abu spēlētāju nozīmīgums NBA klubam arī ir diezgan atšķirīgs.

  -1 [+] [-]

, 2018-07-07 11:29, pirms 6 gadiem
Вы бросите курить навечно за одну ночь, если воспользуетесь этим советским методом https://elbo.in/vdoh Не прикладывая никаких волевых усилий я просто забыл о сигаретах и не курю 2 года, а курил 16 лет!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-07-07 14:56, pirms 6 gadiem
HNB-DRAUGS! rakstīja: Atgadinat ka real madrid ir uzvarejushi ČL 3 reiz pec kartas ar Ronaldo prieksgala?
Kamer barselona pirzh bikses jau kuro gadu?
Sakars?