Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģis iztēlojas NBA titulu, apbrīno Makgregoru, grib palikt Ņujorkā visu karjeru

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Porziņģis iztēlojas NBA titulu, apbrīno Makgregoru, grib palikt Ņujorkā visu karjeru
Kristaps Porziņģis un Hasans Vaitsaids
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas zvaigznes sapulcējušās, lai Dienvidāfrikas Republikā aizvadītu paraugmaču. Ierindā ir arī Kristaps Porziņģis, kurš uz īsu brīdi pametis Latvijas izlases treniņus pirms Eiropas čempionāta. Latvietis sacīja, ka vēlas Ņujorkas "Knicks" redzēt spēlētājus, kuri gatavi smagi strādāt un uzvarēt. Tāpat viņš pauda, ka labprāt turpinātu spēlēt vienā komandā ar Karmelo Entoniju, tomēr saprot biznesa pusi.

"Līdz šim piedzīvotais Ņujorkā bijis izaicinājums, taču mans ceļš nupat sācies un gribu tur pavadīt visu karjeru, lai kā pilsēta varam izpriecāties, uzvarēt spēles un paveikt ko lielu. Man tās ir mājas," sacīja Kristaps Porziņģis, kurš sestdien Dienvidāfrikas Republikas lielākajā pilsētā Johanesburgā piedalīsies Nacionālās basketbola asociācijas zvaigžņu paraugmačā, turklāt būs spēles jaunākais dalībnieks.

"Pilnīgi visiem daudzi notikumi bija pārsteigums, daudz lietas negaidījām," par pārmaiņām Ņujorkas "Knicks" vadībā sacīja latvietis. Klubs atlaida titulēto prezidentu Filu Džeksonu, kurš draftēja latvieti, taču spītīgi centās komandai likt spēlēt trijstūra uzbrukumu. "Redzēsim, kad ieradīšos un sākšu trenēties. Redzēsim, kas ir mainījies. Grūti pateikt, kas notiks, jo Ņujorkā notikumu netrūkst. Situācija būs skaidrāka, kad ieradīšos."

"Mums būs daudz jaunu spēlētāju. Katrs gads ir gandrīz kā jauna iespēja. Būs daudz izmaiņu. Manī mīt cerība, ka komandā būs spēlētāji, kuri grib strādāt un uzvarēt. Tas ir svarīgākais," pauda Porziņģis, kurš ar īsziņu palīdzību sazinās ar Ņujorkas "Knicks" vadību. Klubs joprojām vēlas atbrīvoties no Karmelo Entonija, bet Porziņģis labprāt redzētu līderi paliekam.

"Viņš ir zvaigzne, neticams spēlētājs, no kura esmu daudz iemācījies. Vēl ir tik daudz, ko varētu iemācīties. Man patiktu, ja viņš paliktu komandā un es varētu turpināt spēlēt viņam blakus. Taču situācija ir tāda, kāda tā ir," teica uzbrucējs. "Tas ir bizness. Svira nav manās rokās. Esmu pateicīgs par gadiem, kurus spēlēju viņam līdzās, kuros redzēju, kā viņš vasarā strādā. Tas pierāda, ka viņš gribu uzvarēt un vēlas būt izcils. Esmu pārliecināts, ka viņš pieņems pareizo lēmumu."

"Trenējos trīs reizes dienā. Cilāju svarus, skrienu, peldu, spēlēju basketbolu," vasaras plānu iezīmēja Porziņģis. "Cenšos kļūt stiprāks pirms nākamās sezonas. Man tas būs svarīgs gads. Patīkams satraukums, ieguldu daudz darba. Nevaru sagaidīt brīdi, kad atkal varēšu spēlēt un paveikto nodemonstrēt laukumā."

"Spēlēju gan groza tuvumā, gan no perimetra, un gribu, lai tā paliktu. Tāpēc strādāju gan pie metieniem, gan pie spēles postā, un šajā ziņā varu kļūt labāks. Daudz laika pavadu svaru zālē. Gribu būt gatavs spēka spēlei un dažādām situācijām. Tas viss man palīdzēs kļūt par labāku spēlētāju," pauda Porziņģis, kurš pagājušajā sezonā guva 18,1 punktu spēlē, kā arī savāca 7,2 atlēkušās bumbas.

"Man ir tikai 22 gadi. Esmu jauns, bet cenšos iemācīties ļoti daudz – laukumā un ārpus tā. Varu progresēt arī psiholoģiski. Apbrīnoju Konoru Makgregoru. Skatos video un pārliecinos, cik viņš ir spēcīgs psiholoģiski un cik meistarīgi viņš apvaino pretiniekus. Tas mani ļoti interesē," pauda Latvijas valstsvienības kandidāts, kurš gatavošanos Eiropas čempionātam turpinās nākamnedēļ.

"Kad mani draftēja Ņujorka, nevienu brīdi nesatraucos, ka atrodos uzmanības centrā. Vienmēr esmu to izbaudījis. Varu iztēloties titula izcīnīšanu, es to redzu. Taču vēl ejams tāls ceļš. Kad kļūsim labāki, ja spēsim ieraudzīt mērķi un strādāt tā sasniegšanai, notikt var viss," optimistiski nākotnē raudzījās Porziņģis.

Izmantotie resursi:
http://global.nba.com/news/1025351/?cid=trafficdriver:nbacom:homepage

 +15 [+] [-]

, 2017-08-03 11:23, pirms 7 gadiem
Ja viņš pacels titulu Ņujorkā, tad kļūs par leģendu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2017-08-03 11:48, pirms 7 gadiem
Standarta teksti par paliksanu viena kluba!

  -4 [+] [-]

, 2017-08-03 11:50, pirms 7 gadiem
Makgregors ir lecīgs gailis kuram jādabū pa muti no Maija laiciņa...😎
Slēpts komentārs: Pushkin2

 +13 [+] [-]

, 2017-08-03 11:55, pirms 7 gadiem
Pushkin2 rakstīja: Čalim konkrēti sakāpis galvā.
To tu izspriedi no kā?

 +18 [+] [-]

, 2017-08-03 12:29, pirms 7 gadiem
Pushkin2 rakstīja: Čalim konkrēti sakāpis galvā.
Runā piezemēti - lūzera psiholoģija, runā pārliecinoši - sakāpis galvā. Normāla varianta nav.

  -2 [+] [-]

, 2017-08-03 12:33, pirms 7 gadiem
Saderam SC lietotāji - ja KP visu karjeru paliks Ņujorkā tad viņš nekad neredzēs NBA čempiontitulu. Nekad. Šī komanda nav domāta uzvarām - šī komanda ir domāta skandāliem, lielam haipam ap to un būt mūžīgai NBA miskastei - jāsaka gan - ļoti dārgai miskastei.

  +1 [+] [-]

, 2017-08-03 12:38, pirms 7 gadiem
Nepaies ilgs laiks līdz mēs ieraudzīsim Porzinģi kopā kādā charity pasākumā ar Makgregoru.. Šiem diviem atraktīvajiem vīriem varētu būt jautri kopā!

 +21 [+] [-]

, 2017-08-03 13:05, pirms 7 gadiem
edviins straume rakstīja: Saderam SC lietotāji - ja KP visu karjeru paliks Ņujorkā tad viņš nekad neredzēs NBA čempiontitulu. Nekad. Šī komanda nav domāta uzvarām - šī komanda ir domāta skandāliem, lielam haipam ap to un būt mūžīgai NBA miskastei - jāsaka gan - ļoti dārgai miskastei.
Kad spēlēja Biedriņš Goldensteitā, tad arī likās, ka tā komanda nekad neko tādu nespēs izcīnīt.

  +4 [+] [-]

, 2017-08-03 13:15, pirms 7 gadiem
ja nav ko darīt vasaras brīvlaikā, jeb pietrūkst uzmanības - ienāc sc.com + vienmēr atradīsies kāds, kuram ir ko teikt par jebkuru sfēru - anonimitāte aizsargā

Straka rakstīja: Runā piezemēti - lūzera psiholoģija, runā pārliecinoši - sakāpis galvā. Normāla varianta nav.

  +5 [+] [-]

, 2017-08-03 13:20, pirms 7 gadiem
Man liekas, ka Kristapam šis būs pirmais pa īstam labais gads. Veiksmes!

     [+] [-]

, 2017-08-03 13:25, pirms 7 gadiem
Straka rakstīja: Kad spēlēja Biedriņš Goldensteitā, tad arī likās, ka tā komanda nekad neko tādu nespēs izcīnīt.
Tas gan.. visi dziedājām līdzīgu dziesmu..
Es tieši domāju, ka Ņujorka būtu perfekta komanda čempiona titula izcīnīšanai, un domāju, ka tā arī tuvākajos gados notiks.. Ņujorkā apgrozās visnežēlīgākais piķis, tāpēc tas būtu diezgan izdevīgs pasākums, uztaisīt big three un pacelt kausu

  +2 [+] [-]

, 2017-08-03 14:17, pirms 7 gadiem
edviins straume rakstīja: Saderam SC lietotāji - ja KP visu karjeru paliks Ņujorkā tad viņš nekad neredzēs NBA čempiontitulu. Nekad. Šī komanda nav domāta uzvarām - šī komanda ir domāta skandāliem, lielam haipam ap to un būt mūžīgai NBA miskastei - jāsaka gan - ļoti dārgai miskastei.
Tās būtu dīvainas derības, kāda piekdaļa derētāju šī pasākuma laikā paspētu nomirt, pieņemot, ka KP nesatraumēsies galēji, nemainīs komandu vai pats nepaskries zem autobusa.

     [+] [-]

, 2017-08-03 15:52, pirms 7 gadiem
naurisk rakstīja: Ja viņš pacels titulu Ņujorkā, tad kļūs par leģendu.
Diez vai viņam vienam tas izdosies..

  -3 [+] [-]

, 2017-08-03 16:30, pirms 7 gadiem
edviins straume rakstīja: Saderam SC lietotāji - ja KP visu karjeru paliks Ņujorkā tad viņš nekad neredzēs NBA čempiontitulu. Nekad. Šī komanda nav domāta uzvarām - šī komanda ir domāta skandāliem, lielam haipam ap to un būt mūžīgai NBA miskastei - jāsaka gan - ļoti dārgai miskastei.
5% Iespējamība, ka Knicks zingera karjeras laikā paceļ titulu.

     [+] [-]

, 2017-08-03 21:17, pirms 7 gadiem
Straka pēc Biedriņa aizmainīšanas uz Jūtas Jazz komandu, Goldensteita gadu,vai 2 vēlāk ieguva titulu, takā Biedriņš nan pārāk labs paraugs.

     [+] [-]

, 2017-08-04 10:58, pirms 7 gadiem
NY nepacels titulu, kamēr nedabūs labi nokomplektētu komandu un nesāks spēlēt defā (ko nosaka treneris un/vai īpašnieks)

     [+] [-]

, 2017-08-04 12:50, pirms 7 gadiem
Labāk,lai domā par izlasi tagad nevis par savu NBA