Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Nākamajā kārtā arī Ļaksas klubs

Jānis Celmiņš

FIBA Eiropas kausa nākamajā kārtā iekļuvis latvieša Māra Ļaksas pārstāvētais klubs Grieķijas "Olympia", kas šovakar savā laukumā ar 83:82 pārspēja Slovakijas "Zlatorog". Divu spēļu sumā Ļaksas pārstāvētais klubs bija pārāks ar 155:146.

Pirmajā abu komandu tikšanās reizē uzvaru ar rezultātu 72:64 svinēja „Olympia” vienība. Šis astoņu punktu pārsvars komandai deva zināmas priekšrocības pirms atbildes spēles.

Arī šovakar spēli krietni vien pārliecinošāk iesāka Grieķijas kluba basketbolisti. Pēc pirmās ceturtdaļas viņi bija izvirzījušies vadībā ar 21:11. Lai gan otrajā ceturtdaļā viesiem izdevās nedaudz „pievilkt” lielajā pārtraukumā komandas devās pie rezultāta 40:36 par labu mājiniekiem. Lai gan otrajā puslaikā viesiem izdevās rezultātu vēl vairāk samazināt un pat uz brīdi izvirzīties vadībā, skanot beigu signālam rezultāta tablo vēstījas par labu „Olympia” vienībai 83:82.

Arī divu spēļu summā uzvaru svinēja „Olympia” vienība un iekļuva FIBA Eiropas kausa apakšgrupu turnīrā.

Māris Ļaksa portālam eSports.lv nezināmu iemeslu dēļ spēlei šodien nebija pieteikts.

Izmantotie resursi:
www.fibaeurope.com

     [+] [-]

, 2007-11-28 15:45, pirms 17 gadiem
yauki latviesu diena turpinaas