Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Porziņģis: "Mērķis ir izkarot spēles laiku 20-30 minūtes mačā"

Porziņģis: "Mērķis ir izkarot spēles laiku 20-30 minūtes mačā"
Kristaps Porziņģis
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis, kurš 2. augustā nosvinēja savu 19. dzimšanas dienu, pirms došanās uz Spānijas ACB līgas klubu Seviljas "Cajasol" sarunā ar Sportacentrs.com izteicās, ka ir apmierināts ar šajā vasarā paveikto.

Jūlija sākumā Kristaps bija nobriedis doties uz Barselonu, kur būtu iespēja trenēties kopā ar NBA komandas Oklahomsitijas "Thunder" centru Seržu Ibaku, taču tam nebija lemts notikt. Ibaka nedaudz pamainīja savus vasaras plānus, bet vēlāk viņam jau bija jāpievienojas Spānijas izlasei, kura gatavojas pašu mājās gaidāmajam Pasaules kausa finālturnīram.

Ņemot vērā, ka treniņi Barselonā atkrita, tika izlemts doties uz Lasvegasu, par ko jūlija sākumā Porziņģim vēl nebija 100% pārliecības. "Divas nedēļas kārtīgi notrenējos. No pazīstamākajiem basketbolistiem tur bija arī Kails Laurijs no Toronto "Raptors" un Barons Deiviss, kurš apņēmies atgriezties NBA. Turpat individuālos treniņus aizvadīja arī Deriks Rouzs un Rasels Vestbruks. Autogrāfu prasīt gan negāju, nevēlējos viņus traucēt," stāsta Kristaps.

"Pilsētu gan daudz redzēt nesanāca. Tik vien kā izbraucot cauri ar automašīnu. Viss izskatījās mākslīgs, taču nevar noliegt, ka skaisti."

Pēc atgriešanās no Lasvegasas Porziņģis ikdienā dodas pamētāt pa grozu Liepājas Olimpiskajā centrā, kā arī apmeklē svaru zāli. Tieši progress spēka rādītājos viņam bija viens no galvenajam vasaras mērķiem un pats basketbolists secina, ka darbs ir devis rezultātu.

"Progress ir. Lai gan muskuļu masa īpaši daudz klāt nav nākusi, jūtu, ka esmu kļuvis fiziski spēcīgāks. Pirms tam 85 kg stieni guļus varēju uzspiest vienu vai divas reizes, bet tagad mierīgi varu pacelt 90 kg. Kopumā ar šo vasaru esmu apmierināts. Vienīgi žēl, ka izjuka treniņi Barselonā. Taču traumu nav, ar veselību viss ir kārtībā un tas ir labi," rezumē Porziņģis.

Jau svētdien Kristapam jābūt "Cajasol" kluba rīcībā, lai izietu medicīniskās pārbaudes un fiziskos testus, bet treniņus paredzēts sākt trešdien. Seviljas klubā starpsezonā nomainījā ne tikai kluba īpašnieki, bet arī galvenais treneris. Aito Garsija Renesess devies uz "Gran Canaria", bet jūlija beigās viņa vietu ieņēma 51 gadu vecais Skots Rots, kurš pagājušajā sezonā bija NBA komandas Detroitas "Pistons" trenera asistents.

"Komandā no pagājušās sezonas palikuši tikai četri pieci spēlētāji. Kluba mērķi jaunajai sezonai vēl nav skaidri. Par sevi varu teikt - ja viss būs kārtībā ar veselību, tad jābūt OK," norāda Porziņģis. Pirms pagājušās sezonas viņš izteicās, ka gribētu vidēji mačā laukumā pavadīt 10-15 minūtes, bet gada laikā viņa apetīte ir augusi. "No 15 līdz 40 minūtēm," vaicāts par vēlamo spēles laiku, smejoties saka Kristaps. "Nu labi, 40 minūtes, protams, nebūtu arī pareizi, bet ar 20-30 minūtēm gan būtu apmierināts. Sākumā gan vēl jāizcīna vieta sastāvā."

Spānijas ACB līgas jaunā sezona sāksies 5. oktobrī. Bez Porziņga šajā līgā spēlēs arī Dāvis Bertāns (Vitorijas "Laboral Kutxa") un Dairis Bertāns ("Bilbao Basket").

1 2 3 4 113 komentāri

 +12 [+] [-]

, 2014-08-16 15:24, pirms 10 gadiem
Muskuļu masu nepielika, un no 85 uz 90kg stieni pacēla. Tiešām iespaidīgi, var redzēt ,ka lietderīgi laiku izmantojis atsakot izlasei !

  +3 [+] [-]

, 2014-08-16 15:36, pirms 10 gadiem
Šogad Sevilja šķiet spēlēs arī Eirokausos, tas ar būs labs izaicinājums!

Varbūt būs iespēja viņu redzēt Rīgai vai Ventspilī sezonas laikā

 +11 [+] [-]

, 2014-08-16 15:52, pirms 10 gadiem
Domaju, ka treninji izlasee buutu daudz lietderiigaaki nekaa ar Ibaku, kuri taa arii nenotika.
Slēpts komentārs: Sir.Paul

  +2 [+] [-]

, 2014-08-16 17:37, pirms 10 gadiem
5kg progresu spiešanā guļus var iegūt 2 ne laikā pareizi visu darot, bet nu ir ok.

  +7 [+] [-]

, 2014-08-16 17:50, pirms 10 gadiem
Nu jūs te ar gudri spriedelējat. Nezinat viņa treniņu metodiku, tikpat labi zēns piemēram minēja to spiešanu guļus, kaut treniņi bija domāti ķermeņa nostiprināšanai. Domāju, ja speciāli būtu iets uz to, ka jādzen augšā grudaks, tad rezultāts būtu lielāks. Bet jāsaprot, ka viņa doma bija nostiprināt visa ķermeņa muskuļus.

  +1 [+] [-]

, 2014-08-16 18:11, pirms 10 gadiem
Te nu sir Paulam jāpiekrīt- ir tomēr 21.ais gadsimts un Rocky Balboa metopes dzīvē nestrādā!
Nedrīkst taupīt kapeicinu uz speciālistu rēkina!
Jo šajā vecumâ katra Vasara jāizmanto lietderīgi, tas atnāk vēlāk atpakal par 1000 %
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-08-16 18:23, pirms 10 gadiem
One Man Show! rakstīja: Nu jūs te ar gudri spriedelējat. Nezinat viņa treniņu metodiku, tikpat labi zēns piemēram minēja to spiešanu guļus, kaut treniņi bija domāti ķermeņa nostiprināšanai. Domāju, ja speciāli būtu iets uz to, ka jādzen augšā grudaks, tad rezultāts būtu lielāks. Bet jāsaprot, ka viņa doma bija nostiprināt visa ķermeņa muskuļus.
Nostiprināšana ir viena lieta, bet ja tu pat masā neesi īsti pielicis, tad ar Kristapa patreizējo fizisko viņam pat Eiropā nav ko darīt, par NBA nemaz nerunājot. Tas viss ir bullshits, sekas tam, ka nožīdoja pāris eiro normālam trenerim. Viss ir svarīgs, ne tikai pāris hanteļu pacilāšana. Uzmanība jāpievērš uzturam, atpūtai un pareizai treniņu metodikai. Nedomāju, ka Mārtiņš Porziņģis kaut sūdu no tā visa saprot

  +4 [+] [-]

, 2014-08-16 18:27, pirms 10 gadiem
Dzeki, JAAANIS ne Martins. Un Jaanis rubii fishku. A juus nee

  -1 [+] [-]

, 2014-08-16 18:30, pirms 10 gadiem
KrishO rakstīja: Dzeki, JAAANIS ne Martins. Un Jaanis rubii fishku. A juus nee
Nomierinies, tu neko nezini. Jānis vismaz basketu nopietnā līmenī spēlēja kādreiz. Ir arī otrais vecākais brālis - vārdā Mārtiņš. Un viņš cik saprotu arī darbojās ar Kristapu

  +1 [+] [-]

, 2014-08-16 19:08, pirms 10 gadiem
Sir.Paul rakstīja: Nomierinies, tu neko nezini. Jānis vismaz basketu nopietnā līmenī spēlēja kādreiz. Ir arī otrais vecākais brālis - vārdā Mārtiņš. Un viņš cik saprotu arī darbojās ar Kristapu
AAA, es neko nezinu, ja ?

  +1 [+] [-]

, 2014-08-16 19:22, pirms 10 gadiem
Sir.Paul rakstīja: Nomierinies, tu neko nezini. Jānis vismaz basketu nopietnā līmenī spēlēja kādreiz. Ir arī otrais vecākais brālis - vārdā Mārtiņš. Un viņš cik saprotu arī darbojās ar Kristapu
Ok, es neko nezinu. Staasti!

     [+] [-]

, 2014-08-16 19:34, pirms 10 gadiem
KrishO rakstīja: Ok, es neko nezinu. Staasti!
Es jau tev pastāstīju, Kristapu trenē Mārtiņš ne Jānis, kas vel te stāstāms? Bez tam, arī Jānis nekad fiziskajā nav izcēlies. Ja tu uzskati, ka taupot kapeikas var kaut ko sasniegt tādā līmenī kā Kristaps to vēlas, tad tu smagi kļūdies

  +7 [+] [-]

, 2014-08-16 19:36, pirms 10 gadiem
Sir.Paul rakstīja: Nostiprināšana ir viena lieta, bet ja tu pat masā neesi īsti pielicis, tad ar Kristapa patreizējo fizisko viņam pat Eiropā nav ko darīt, par NBA nemaz nerunājot. Tas viss ir bullshits, sekas tam, ka nožīdoja pāris eiro normālam trenerim. Viss ir svarīgs, ne tikai pāris hanteļu pacilāšana. Uzmanība jāpievērš uzturam, atpūtai un pareizai treniņu metodikai. Nedomāju, ka Mārtiņš Porziņģis kaut sūdu no tā visa saprot
Viņam jau tagad ir stabilas minūtes ACB līgā. Eiropā nav ko darīt, vot tas ir pi...ec šitā pateikt.
Slēpts komentārs: Sir.Paul

  +2 [+] [-]

, 2014-08-16 19:47, pirms 10 gadiem
Sir.Paul rakstīja: Tu paskaties kādu spēli vispirms. Nāk pretī lielie 4. nummuri vai jebkurš 5. un Kristaps tiek lidināts kā virtuves slota pa laukumu. Viegli zaudē balansu pēc kontakta. Netici man, palasi NBA skautu viedokli par viņa spēku un vietu NBA ar šādu fizisko.
Es par minūtēm Tev teicu - nepārspīlē Jā spēka nav............nevaru komentēt un nēsmu speciālists tajā, ko viņs pa vasaru darīja un kas būtu jādara.

  +9 [+] [-]

, 2014-08-16 19:49, pirms 10 gadiem
Sir.Paul rakstīja: Nomierinies, tu neko nezini. Jānis vismaz basketu nopietnā līmenī spēlēja kādreiz. Ir arī otrais vecākais brālis - vārdā Mārtiņš. Un viņš cik saprotu arī darbojās ar Kristapu
Ok, es neko nezinu. Staasti!
Pauli, tu esi stul bs vai izliecies ?
Kads vel Martins vinu trenee ? Tu pat tik elementaru lietu nerubii, kaa atshkjirt cilveekus. Jaanis vinam paliidz treninju procesaa. OK. saproti tik taalu ? Kaadu treneri tu gribi lai vins algo ? Tu pilniigi deb iils esi ? Tu saproti, ka vinam ir profesionals liigums ar klubu, respektiivi, vinam ir PILNIIIGI VISI TRENERI CAURU GADU. Saproti ? Klausies vel. Vinam tikko palika 19 gadu. Un ko tu gribi, lai vins BUUDU KACHAA TAGAD !? Domaa vienkaarsi dzheks tagad rij proteiinu un cilaa shtangu ?! 19 gados tas nav nepieciesams. Viss ir loti vienkarsi. Spanijaa treneri vinam sagatavoja programmu vasarai. Pats Kristaps vel pirms vasaras teica, ka galvenais ir nostiprinaat visus kjermenja muskuljus! ZINI KAAPEEC ? Jo vinam ir tikai 19 gadu. aj, ko es te kaut kadam pilniigam daun im meginu paskaidrot... Nevaru vienkarsi iztureet cilveekus, kuri neko nezin, bet domaa, ka ir taadi eksperti, ka tik nu jaiet staastiit citiem savas gudribas. Tici man, chaliit, vins ir potencials NBA speletajs un tas noziimee, ka padomdeveeju vinam ir vairak kaa vajag.
Un, kapec lai Martins nepaliidzeetu brachkam kkadas elementaras lietas treninja laikaa ? Kapec tu domaa, ka vins vinam plaano visu treninju, edienreizes utt ? Brachkas paliidz kaa var un cik var. Buutu Pasecnikam tada atbalsta grupa blakus...
Slēpts komentārs: Sir.Paul

  +3 [+] [-]

, 2014-08-16 19:54, pirms 10 gadiem
Sir.Paul rakstīja: Nostiprināšana ir viena lieta, bet ja tu pat masā neesi īsti pielicis, tad ar Kristapa patreizējo fizisko viņam pat Eiropā nav ko darīt, par NBA nemaz nerunājot. Tas viss ir bullshits, sekas tam, ka nožīdoja pāris eiro normālam trenerim. Viss ir svarīgs, ne tikai pāris hanteļu pacilāšana. Uzmanība jāpievērš uzturam, atpūtai un pareizai treniņu metodikai. Nedomāju, ka Mārtiņš Porziņģis kaut sūdu no tā visa saprot
Kā nav ko darīt? Skatoties pēc pag. sezonas, tad šeit īsti tev nav ko darīt, ko tu gribi no 19 gadus jauna spēlētāja. Nu nebūs viņš šajā vecumā kā Hovards vai sazin kāds kuilis. Pie tam zinot, ka viņam agrāk bija problēmas ar muskuļu augšanu, tad manuprāt tas ir tīri ok! Aizies uz NBA, kur viņu padarīs par vīru, galvenais, lai viņš nostiprina savas saites. Uzdzenot masu, uz viņa rāmja, tā būtu katestrofa, un visticamāk atkal būtu vēl viens LV talatns ar saišu plīsumiem utt. Pareizi viņš dara. Bez tam mērķis viņam nebija kačāt būdu, tā kā tavi pārmetumi ir pilnīgi garām.

  +1 [+] [-]

, 2014-08-16 19:58, pirms 10 gadiem
Sir.Paul rakstīja: Es jau tev pastāstīju, Kristapu trenē Mārtiņš ne Jānis, kas vel te stāstāms? Bez tam, arī Jānis nekad fiziskajā nav izcēlies. Ja tu uzskati, ka taupot kapeikas var kaut ko sasniegt tādā līmenī kā Kristaps to vēlas, tad tu smagi kļūdies
Sir. Paul. Ne Tu esi sirs, ne zinošs par Kristapa treniņiem! Viņu trenē Jānis Porziņģis! Un treniņi patiesībā nav nekāda "pamētāšana" bet 2 ar pus - 3 stundu ilgi, intensīvi, gan svaros, gan zālē. Izlasei atteica, jo bija neliels savainojums, kas jāizārstē un nedaudz jāatpūšas. Tu te lej tādu ūdeni, ka vemt gribās!

  +2 [+] [-]

, 2014-08-16 19:58, pirms 10 gadiem
Sir.Paul rakstīja: Tu esi totāls klauns! Runā tā it kā es apšaubītu Kristapa talantu, lai gan patiesībā esmu viņa lielākais aizstāvis un domāju viņam potenciāls ir milzīgs, bet tas viss tiek izniekots klausoties ģimenes locekļu viedoklī, nevis tajā ko saka eksperti.
Kuraa briidii tiek izniekots ? Tu saproti, ka profesionalam basketbolistam ir profesionaali agjenti ? Domaa tieshaam vinji ir pilniigi debiili ? Esmu pilniigi paarliecinaats, ka vinam seko liidzi gan skauti, gan treneri no Eiropas un ASV.

  +1 [+] [-]

, 2014-08-16 19:59, pirms 10 gadiem
Sir.Paul rakstīja: Tu esi totāls klauns! Runā tā it kā es apšaubītu Kristapa talantu, lai gan patiesībā esmu viņa lielākais aizstāvis un domāju viņam potenciāls ir milzīgs, bet tas viss tiek izniekots klausoties ģimenes locekļu viedoklī, nevis tajā ko saka eksperti.
Kuri ir tie eksperti, un ko viņi saka?

     [+] [-]

, 2014-08-16 20:06, pirms 10 gadiem
Porziņģu ģimene sataisījus SC akauntus lai man tagad uzbruktu? Tā vismaz izskatās. Tiešām ceru Kristaps atvērs acis un sasniegs to, kas viņam ir iekšā. Ticiet man, es zinu vairāk kā jums varbūt liekas. Daudz ir dzirdēts, par visādām prasībām un uzstādījumiem no Porziņģa 'nometnes'. Mani nevajag pārliecināt lai saprastu kas te notiek. Visi ieraugot $$$ mēģina atrast iespēju iecelt sevi saulītē.

  +7 [+] [-]

, 2014-08-16 20:13, pirms 10 gadiem
Sir.Paul rakstīja: Porziņģu ģimene sataisījus SC akauntus lai man tagad uzbruktu? Tā vismaz izskatās. Tiešām ceru Kristaps atvērs acis un sasniegs to, kas viņam ir iekšā. Ticiet man, es zinu vairāk kā jums varbūt liekas. Daudz ir dzirdēts, par visādām prasībām un uzstādījumiem no Porziņģa 'nometnes'. Mani nevajag pārliecināt lai saprastu kas te notiek. Visi ieraugot $$$ mēģina atrast iespēju iecelt sevi saulītē.
Redz, tu saki, ka zini vairāk kā mēs, bet reali pats sev melo ... Jo tā nav! Un Porziņģu ģimene sataisīja accountus protams, jau pirms vairākiem gadiem sāka taisīt, lai oponētu tev. Puis, ej izgulies, un netēlo gudrieku.

Ir tāds teiciens, labāk būt gudram un muļķoties nekā būt muļķim un gudroties. Uz tevi attiecas otrais variants protams.

  +1 [+] [-]

, 2014-08-16 20:14, pirms 10 gadiem
Sir.Paul rakstīja: Porziņģu ģimene sataisījus SC akauntus lai man tagad uzbruktu? Tā vismaz izskatās. Tiešām ceru Kristaps atvērs acis un sasniegs to, kas viņam ir iekšā. Ticiet man, es zinu vairāk kā jums varbūt liekas. Daudz ir dzirdēts, par visādām prasībām un uzstādījumiem no Porziņģa 'nometnes'. Mani nevajag pārliecināt lai saprastu kas te notiek. Visi ieraugot $$$ mēģina atrast iespēju iecelt sevi saulītē.
Man zheel Tevis. Tieshaam. Ceru, ka ar tavu galvu viss buus kaartiibaa kaadu dienu.

  -2 [+] [-]

, 2014-08-16 20:16, pirms 10 gadiem
One Man Show! rakstīja: Redz, tu saki, ka zini vairāk kā mēs, bet reali pats sev melo ... Jo tā nav! Un Porziņģu ģimene sataisīja accountus protams, jau pirms vairākiem gadiem sāka taisīt, lai oponētu tev. Puis, ej izgulies, un netēlo gudrieku.

Ir tāds teiciens, labāk būt gudram un muļķoties nekā būt muļķim un gudroties. Uz tevi attiecas otrais variants protams.
Ļoti pārliecinoši argumenti tev Paldies par sarunu

  -2 [+] [-]

, 2014-08-16 20:16, pirms 10 gadiem
KrishO rakstīja: Man zheel Tevis. Tieshaam. Ceru, ka ar tavu galvu viss buus kaartiibaa kaadu dienu.
Man žēl Tevis, grūti saskatīt patiesību caur visu šito bullshitu

  +6 [+] [-]

, 2014-08-16 20:21, pirms 10 gadiem
Sir.Paul rakstīja: Ļoti pārliecinoši argumenti tev Paldies par sarunu
No tevis nav viens normāls arguments dzirdēts. Tu uzskati, ka uzdzīt masu nenostiprinātam ķermenim ir labi? Vecvagars, Bērziņš, Kalve tie ir piemēri, par džekiem, kuri paši ir atzinuši, ka ar vienkāršu kačāšanos nebūs līdzēts.

Un teksts, ka ACB viņam nav ko darīt ir vispār griesti, zēns kurš iežarīja 20 punktus pret Real Madrid 18 gadu vecumā .... argumenti no tevis tā arī nav bijuši, tik kā - vajag uzkačāties, jo savādāk viņam tur nav ko darīt ....

Līdz šim ir bijis, un tagad nebūs ...

  +2 [+] [-]

, 2014-08-16 20:25, pirms 10 gadiem
Sir.Paul rakstīja: Man žēl Tevis, grūti saskatīt patiesību caur visu šito bullshitu
Eu, vins visu sezonu trenejas, speelee. Tu gribi, lai uzreiz pec sezonas vasaraa vins nem tagad fizuhas trenerii un dod riktiigi iekshaas ? Neliekas, ka pareizak butu- atpusties, mieriigi nostiprinaat muskuljus, pameetaat metienus. Lai tad, kad sakas sezona, var atkal normali darboties ar pilnu jaudu. A tu gribi, lai jauns dzheks mochii cauru gadu uz 100%. Manuprat, jebkursh normals cilveks saprot, ka shitam dzhekam ir apkaart iistie cilveeki, lai dabuutu maksimumu no potenciaala.

  -1 [+] [-]

, 2014-08-16 20:36, pirms 10 gadiem
Tā, mēģināšu uzreiz uz 2 pēdējiem komentāriem atbildēt, sāksim ar pirmo:

Piedod, bet publiski NEKUR neesmu lasījis, vai dzirdējis viedokli tieši no Vecvagara, Bērziņa vai Kalves, ka viņu ceļu problēmas būtu radušās tieši štangas dēļ. Ja kļūdos tad atvainojos, gaidu kaut kādu avotu. Interesanti kāpēc citās valstīs, kur fiziskajam tomēr tiek pievērsta lielāka uzmanība, visi jaunie nekrīt ārā ar pārrautām krusteniskajām saitēm. Tas viss notiek tieši tāpēc ka ķermenis nav pietiekami spēcīgs un ir pārāk liela slodze uz saitēm, kas mēģina kompensēt muskuļu attīstības trūkumu.

Par sezonu ACB, 1 spēle nenozīmē pilnīgi neko! Pajautā sev, kāds Kristapam ir mērķis? Būt par starteri NBA, pelnīt lielu naudu (kā viņš pats teica) vai nospēlēt rookie kontraktu NBA un tad izlidot kā korķis, jo var kaut ko parādīt tikai reizi mēnesī?? Tas, kas Porziņģim šobrīd ļauj izšaut ir tīri viņa talants un nenormālie fiziskie parametri, tas ko viņš sasniegs tālāk būs atkarīgs no ieliktā darba. Nevienam nav vajadzīgs brīnumbērns kurš var 1 spēli mēnesī izcili nospēlēt, bet pārējo laiku tiek svaidīts kā smilga vējā pa postu! Tas ir fakts!

Par otro komentāru:

Tu no mēness esi nokritis? Cik viņš tai ACB spēlēja? NBA veči nospēlē 100 spēles sezonā, tikko Giannis Antetokoumpo nospēlēja NBA sezonu, 19 gadi, viņš kapā ar grieķiem šovasar izlasē. Tas ir viss ir atrunas un bullshits. Ja grib tad visu var. Viņš būtu progresējis daudz vairāk spēlējot izlasē. Tagad visa vasara ir izčakarēta, kas paredzēta tieši sevis pilnveidošanai, nevis 3 mēnešu atpūtai. Ja gribi būt NBA tad jātrenējas kā trenējas tur. Neviens NBA vecis neņem visu vasaru brīvu. Tie kas grib būt labāki paņem 2 nedēļa pilnīgi no basketa prom, pēc tam ar visiem saviem spēkiem metas atpakaļ smagos treniņos. Nevajag te man stāstīt it kā tu saprastu ko vajag un ko nē.

     [+] [-]

, 2014-08-16 20:37, pirms 10 gadiem
KrishO rakstīja: Eu, vins visu sezonu trenejas, speelee. Tu gribi, lai uzreiz pec sezonas vasaraa vins nem tagad fizuhas trenerii un dod riktiigi iekshaas ? Neliekas, ka pareizak butu- atpusties, mieriigi nostiprinaat muskuljus, pameetaat metienus. Lai tad, kad sakas sezona, var atkal normali darboties ar pilnu jaudu. A tu gribi, lai jauns dzheks mochii cauru gadu uz 100%. Manuprat, jebkursh normals cilveks saprot, ka shitam dzhekam ir apkaart iistie cilveeki, lai dabuutu maksimumu no potenciaala.
Par tiem normālajiem cilvēkiem: Kristapa mammai notiekti ir tie labakie nodomi, par viņu man nav šaubu. Pārējie tur ir uzsēdušies kā uz krājkasi. Un es neesmu vienīgais kas tā domā.

  +1 [+] [-]

, 2014-08-16 20:49, pirms 10 gadiem
Interesanti. Dzeks sportacentrs.com uzdodas par guru ekspertu un skali pasaka, ka visa Porzinga gimene, pluss treneri Spaanijaa, un agjenti dara pilniigi nepareizi. Kaut kaa diivaini liekas.haha.

  +4 [+] [-]

, 2014-08-16 20:51, pirms 10 gadiem
Jaunajiem basketbolistiem traumas tik nopietnas ir tieši štangu dēļ, pareizāk sakot, tāpēc, ka nav pietiekami štangu. Jaunajiem basketistiem ir pārāk daudz spēļu sezonās + labākajiem vasarā ir izlases U utt. kā rezultātā nav laika pilnvērtīgiem treniņiem, protams, lielai daļai LV bbolistu jauniešu vecumā ir treneri, kas rubi basi, bet nerubī kā pareizi kačāties, tāpēc bezjēdzīga kacāšanās ari neko nedot, jo viens nepareiz piegajiens pie štangas un visa karjera var būt sačakarēta. Runājot par Porziņgi, čalis pareizi izdarīja, ka atteica izlasei. Šos pretiniekus LV bbolisti var apspēlet ari bez Porziņga palīdzibas, jaunajiem sajā vasarā jāstrāda individuāli, bet nevis tupa kačajoties ka tu domā , bet strādājot uz vienmerigu, proporcionālu kermeņa treniņu ar domu nevis uzaudzēt baigo budu, bet gan nostiprinat kermeni, saites utt. Budu uzkačāt jebkurš muļkis var, bet proporcionāli uztrenēt kermeni + saglabāt ātrumu un kordināciju nav tik viegli, tāpēc tas jādara pamazām, ja negribi Seļakova variantu, kad būda ir bet jēgas nav
Sir.Paul rakstīja: Tā, mēģināšu uzreiz uz 2 pēdējiem komentāriem atbildēt, sāksim ar pirmo:

Piedod, bet publiski NEKUR neesmu lasījis, vai dzirdējis viedokli tieši no Vecvagara, Bērziņa vai Kalves, ka viņu ceļu problēmas būtu radušās tieši štangas dēļ. Ja kļūdos tad atvainojos, gaidu kaut kādu avotu. Interesanti kāpēc citās valstīs, kur fiziskajam tomēr tiek pievērsta lielāka uzmanība, visi jaunie nekrīt ārā ar pārrautām krusteniskajām saitēm. Tas viss notiek tieši tāpēc ka ķermenis nav pietiekami spēcīgs un ir pārāk liela slodze uz saitēm, kas mēģina kompensēt muskuļu attīstības trūkumu.

Par sezonu ACB, 1 spēle nenozīmē pilnīgi neko! Pajautā sev, kāds Kristapam ir mērķis? Būt par starteri NBA, pelnīt lielu naudu (kā viņš pats teica) vai nospēlēt rookie kontraktu NBA un tad izlidot kā korķis, jo var kaut ko parādīt tikai reizi mēnesī?? Tas, kas Porziņģim šobrīd ļauj izšaut ir tīri viņa talants un nenormālie fiziskie parametri, tas ko viņš sasniegs tālāk būs atkarīgs no ieliktā darba. Nevienam nav vajadzīgs brīnumbērns kurš var 1 spēli mēnesī izcili nospēlēt, bet pārējo laiku tiek svaidīts kā smilga vējā pa postu! Tas ir fakts!

Par otro komentāru:

Tu no mēness esi nokritis? Cik viņš tai ACB spēlēja? NBA veči nospēlē 100 spēles sezonā, tikko Giannis Antetokoumpo nospēlēja NBA sezonu, 19 gadi, viņš kapā ar grieķiem šovasar izlasē. Tas ir viss ir atrunas un bullshits. Ja grib tad visu var. Viņš būtu progresējis daudz vairāk spēlējot izlasē. Tagad visa vasara ir izčakarēta, kas paredzēta tieši sevis pilnveidošanai, nevis 3 mēnešu atpūtai. Ja gribi būt NBA tad jātrenējas kā trenējas tur. Neviens NBA vecis neņem visu vasaru brīvu. Tie kas grib būt labāki paņem 2 nedēļa pilnīgi no basketa prom, pēc tam ar visiem saviem spēkiem metas atpakaļ smagos treniņos. Nevajag te man stāstīt it kā tu saprastu ko vajag un ko nē.

  +1 [+] [-]

, 2014-08-16 20:57, pirms 10 gadiem
Nu kaa tu vari salidzinat ar kaut kadu Giannis Antetokoumpo ? Varbut vel pasaki, ka Kambala 16 gados bija speciigaaks ? Nu katram ir savi fiziskie dotumi un katram ir jaapieiet inviduaali. Tas viss ir process. TU jau te runaa, ka vinu visi gruusta zem groza un, ka eiropa un nba vinam nav ko dariit. Vins vel nav gatavs produkts. 19 GADI !!!!!!! Un viss jadara pakaapeniski. Nevar 3 menesus trenet meistariiibu un pec tam 3 meneshus dziit buudu. Nu nenotiek taa!
1 2 3 4 113 komentāri