Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Iļjins paraksta līgumu ar "Valmieru/Ordo", tiek izīrēts uz Jūrmalu

Emils Ozerinskis

Iļjins paraksta līgumu ar "Valmieru/Ordo", tiek izīrēts uz Jūrmalu
Viktors Iļjins
Foto: Edgars Vaivads; bkvalmiera.lv

Latvijas Basketbola līgas čempionvienība "Valmiera/Ordo" parakstījusi divu gadu līgumu ar centra spēlētāju Viktoru Iļjinu, tomēr basketbolists sezonu uzsāks "Jūrmalas/Fēniksa" sastāvā.

212 cm garais centra spēlētājs Viktors Iļjins pērnajā sezonā "Valmieras/Ordo" sastāvā laukumā izgāja 41 spēlē, vidēji gūstot 4 punktus un izcīnot 2,7 bumbas zem groziem. Basketbolists parakstījis vienošanos ar "Valmiera/Ordo" komandu uz diviem gadiem, bet jauno sezonu uzsāks "Jūrmalas/Fēniksa" sastāvā, kur tiek izīrēts no Valmieras komandas.

Viktors Iļjins savas profesionālās basketbolista gaitas uzsāka Valmieras komandā 2010. gadā. Nostiprinoties komandas pamatsastāva rotācijā Iļjins palīdzēja valmieriešiem 2013. gadā izcīnīt Latvijas čempionāta bronzas medaļas un nākamajā sezonā pievienojās "VEF Rīga". Galvaspilsētas komandā Valmieras basketbola audzēknis piedalījās Eirolīgas kvalifikācijā un 2014. gadā ieguva LBL sudraba medaļu. Pēdējās divas sezonas Iļjins pavadīja dzimtajā Valmieras komandā, kļūstot par Latvijas čempionu "Valmiera/ORDO" sastāvā.

"Valmieras/Ordo" ģenerālmenedžeris Mārtiņš Bērziņš: "Viktoram Iļjinam ir nepieciešama regulāra spēļu prakse ar kā minimums 25 minūtēm spēlē, taču tā kā mūsu pamata centra spēlētājs jaunajā sezonā būs Lauris Blaus un bieži vien, ņemot vērā LBL komandu komplektāciju specifiku, ir iespējams centra pozīcijā izmantot arī spēka uzbrucējus, tad nākamajā sezonā Viktoram lielu spēles laiku nodrošināt nevarējām. “Jūrmala/Fēnikss” viņam ir apsolījusi pamata centra vietu, līdz ar to mūsu cerība ir, ka, atgūstot pārliecību un aizvadot pārliecinošu sezonu “Jūrmalas” rindās, pēc gada Viktors jau būs citā kvalitātē un gatavs atkal palīdzēt savai dzimtajai komandai."

Ceļš no Valmieras uz Jūrmalu pērnajā sezonā bija veiksmīgs vairākiem Valmieras basketbola audzēkņiem. Māris Ziediņš, gūstot 11,1 punktu LBL turnīrā, kļuva par Jūrmalas komandas rezultatīvāko spēlētāju un nopelnīja līgumu ar BK 'Ventspils". Savukārt sevi jaunā kvalitātē pierādīja Edmunds Elksnis, LBL turnīrā gūstot 9,2 punktus. No čempionu sastāva šogad "Jūrmala/Fēnikss" sastāvā spēlēs arī Mārtiņš Vīņauds.

"Jūrmala/Fēnikss" sastāvā jaunajā sezonā spēlēs Edgars Jeromanovs, Edmunds Elksnis, Uģis Pinete, Artūrs Strēlnieks, Mārtiņš Vīņauds, Artūrs Dušelis un Viktors Iļjins.

Izmantotie resursi:
Valmiera/ORDO

  +1 [+] [-]

, 2016-07-27 10:59, pirms 8 gadiem
Jūrmala iet pēc titula!

  +2 [+] [-]

, 2016-07-27 11:06, pirms 8 gadiem
Cerams, ka Viktors atgūs pārliecību. Man liekas, ka BK Valmierai būs sezonas gaitā jāsauc atpakaļ Viktors, jo ar tādu sastāvu Jūrmala pārsteigs ne vienu vien klubu LBL, t.sk. domāju arī Valmiera pakāsīs kādu spēli.

  +1 [+] [-]

, 2016-07-27 11:17, pirms 8 gadiem
Cerams, ka Iļjins spēs pēc vairāku sezonu pauzes atgūt kārtīgu pārliecību, jo viņš ir labs garais taču jau ilgu laiku kaut kas pietrūka gan Valmierā, gan Vefā

Izskatās, ka Jūrmala beidzot pretendēs uz bronzu!

  -1 [+] [-]

, 2016-07-27 11:55, pirms 8 gadiem
loool. Atnāk kkāds Iļjins kas nekad netiks spelet nopietna limenii un zin 1 kustibu un visi piesauc medaļas. Vēl tāds Vīņauds un Strēlnieks. Nu labi viņi ir priekš lv, bet ar vietējiem viduvējībām neviens neparsitiis vef/ventspils

  +1 [+] [-]

, 2016-07-27 12:02, pirms 8 gadiem
Bayern/Heat fans rakstīja: loool. Atnāk kkāds Iļjins kas nekad netiks spelet nopietna limenii un zin 1 kustibu un visi piesauc medaļas. Vēl tāds Vīņauds un Strēlnieks. Nu labi viņi ir priekš lv, bet ar vietējiem viduvējībām neviens neparsitiis vef/ventspils
Nu čempiontitulu jau neizcīnīs, bet nu medaļa izskatās diezgan iespējama.

  +3 [+] [-]

, 2016-07-27 12:51, pirms 8 gadiem
Jūrmala ir Valmieras fārmklubs ??? Pēc VEFa viņš izskatījās galīgi nepārliecinošs , bailīgs Valmierā viņš neatguvās, kaut kas jāmaina , cerams Vecvagars pratīs motivēt Viktoru !!! Veiksmi.

     [+] [-]

, 2016-07-27 12:58, pirms 8 gadiem
Bayern/Heat fans rakstīja: loool. Atnāk kkāds Iļjins kas nekad netiks spelet nopietna limenii un zin 1 kustibu un visi piesauc medaļas. Vēl tāds Vīņauds un Strēlnieks. Nu labi viņi ir priekš lv, bet ar vietējiem viduvējībām neviens neparsitiis vef/ventspils
Kurš pirms pagājušās sezonas domāja , ticēja , kad Valmiera kļūs par čempioni !!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-07-27 13:50, pirms 8 gadiem
Nevajag te atkal uzreiz birkas kart! Viktors ir normals LBL limena centrs, kuru vajag pareizi motivet un izmantot. Sportiskais niknums lielas devas ir vienigais, ka Iljinam trukst, jo ir gan metiens, gan fiziskie dotumi. Bus labi, Viktor!

  +2 [+] [-]

, 2016-07-27 13:54, pirms 8 gadiem
Jācer, kad beidzot atvērsies, savādāk jau kādas 4 līdz 5. sezonas visi to gaida...

     [+] [-]

, 2016-07-27 13:54, pirms 8 gadiem
Nedomaju, ka ar so sastavu Jurmala jau var kart bronzu kakla... 7 normali puikas, tur vel noteikti kadu pariti loti labus klat vajag!

  -1 [+] [-]

, 2016-07-27 13:56, pirms 8 gadiem
wolmar rakstīja: Nevajag te atkal uzreiz birkas kart! Viktors ir normals LBL limena centrs, kuru vajag pareizi motivet un izmantot. Sportiskais niknums lielas devas ir vienigais, ka Iljinam trukst, jo ir gan metiens, gan fiziskie dotumi. Bus labi, Viktor!
Kas tad būs otrais centrs? Rozītis? Vai varētu būt tā ka Kalve atgriežas Valmierā?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2016-07-27 14:27, pirms 8 gadiem
kepka96 rakstīja: Kādam ir info kas ar Akselīti, kurā virzienā tēmē? Paliks Valmierā, tā teikt vietējie splash brothers ar bērza slotu?

     [+] [-]

, 2016-07-27 14:27, pirms 8 gadiem
taču tā kā mūsu pamata centra spēlētājs jaunajā sezonā būs Lauris Blaus un bieži vien, ņemot vērā LBL komandu komplektāciju specifiku, ir iespējams centra pozīcijā izmantot arī spēka uzbrucējus.

Tas ir jāsaprot .... ja nedabūsim ko gribam un par kādu naudu gribam spēlēsim tikai ar vienu centru !!!!!!!! Riskanti ļoti riskanti .....

     [+] [-]

, 2016-07-27 14:32, pirms 8 gadiem
juings rakstīja: Tas ir jāsaprot .... ja nedabūsim ko gribam un par kādu naudu gribam spēlēsim tikai ar vienu centru !!!!!!!! Riskanti ļoti riskanti .....
Pērn bieži vien labākā kombinācija Valmierai garajā galā bija kad reizē spēlē Jonāts un Bērziņš, tā kā šāda kombinācija varētu būt redzama, + Mālmanim savas minūtes jāsaņem. Tā kā var iztikt arī ar šo četru spēlētāju garo galu.

  +1 [+] [-]

, 2016-07-27 14:33, pirms 8 gadiem
Visi klusē par leģionāriem. Saslēgs līgumus ar vietējiem, cik nauda paliks...tad skatīsies...bet būs visiem...

  +2 [+] [-]

, 2016-07-27 15:09, pirms 8 gadiem
EmilS OzerS rakstīja: Pērn bieži vien labākā kombinācija Valmierai garajā galā bija kad reizē spēlē Jonāts un Bērziņš, tā kā šāda kombinācija varētu būt redzama, + Mālmanim savas minūtes jāsaņem. Tā kā var iztikt arī ar šo četru spēlētāju garo galu.
Atceros , bet ne jau aiz labas dzīves bija spiesti tā darīt ! Iemesls ... Centri ''nevilka'' un tas pats Jonāts bieži vien bija nekāds . BBL spēle pret Lietkabeli šiem divi masīvi centri redzēji cik ''daudz '' Valmieras centri un uzbrucēji bij spējīgi viņus kavēt ???!!!

     [+] [-]

, 2016-07-27 21:03, pirms 8 gadiem
Rozitim gribas veju matos... Valmiera, ka zinams, tada nav. Tapec blakus Blauam varetu but kas pavisam nezinams un negaidits vismaz Latvijai. Otrais numurs vel "briest", tapat ari nominali pirmais saspeles vaditajs. Personalijas laikam nosauks nakosaja tresdiena, tad, cik zinu, gaidama oficiala kluba vadibas preses konference.

  +1 [+] [-]

, 2016-07-27 23:58, pirms 8 gadiem
wolmar rakstīja: Rozitim gribas veju matos... Valmiera, ka zinams, tada nav. Tapec blakus Blauam varetu but kas pavisam nezinams un negaidits vismaz Latvijai. Otrais numurs vel "briest", tapat ari nominali pirmais saspeles vaditajs. Personalijas laikam nosauks nakosaja tresdiena, tad, cik zinu, gaidama oficiala kluba vadibas preses konference.
Tu māki sakārdināt. Gaidam, gaidam.